52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Nesuten
    kössz
  • tite
    Az új multiplayer verzió elérhető.
    Letölthető
    http://ets2mp.com/
  • Nesuten
    Sziasztok

75% -os leértékelés van a Sztímen Euro Truck Simulator 2 vásárlása 2,99 Juró NAPI AJÁNLAT! Az ajánlat végéig: 23:46:59
  • kamionos dzsó
    Heló!
    Küldtem privátot.
  • Ricsi234
    Készül a pót is! Jó képek srácok!
  • peta19901010
    Értem. Köszönöm a választ.
  • Carl Davies
    Ezt csak alá szerkesztette, azt hiszem tőle kérdeztem és ő mondta, hogy alávágta.
  • kamionos dzsó
    Hali!
    Privátban beszéljük meg.
  • fpurman
    Köszönöm szépen
  • Veszpremi
    tudna szerkeszteni nekem egy kamiont és egy potot valaki ha megkérem? és el möondom milyen legyen? nekem nem megy
  • peta19901010
    Helló mindenkinek.
    Láttam egy videót és azzal kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy hogy vagy mivel lehet beállítani azt, hogy a GPS-nek legyen hangja (vagyis hogy beszéljen).
    Válaszokat előre is köszönöm.
    Utoljára szerkesztette: peta19901010, 2014.11.29. 15:04:23
  • Frequency
    Szia!Simán menni fog D meghajtóról is.Annyi csak a dolgod hogy a játék ikonra nyomsz egy jobb klikket,aztán tulajdonságok...és ott átírod az indítás helyét D meghajtóra.
  • Veszpremi
    Szia! ha megkérlek meg csinálsz nekem egy potot és egy kamiont?
  • kamionos dzsó
    Hali!
    Adobe Photoshop + DXTBmp
  • fpurman
    Sziasztok szakik egy olyan kérdés lenne ,hogy eddig a C meghajtón volt a játék meg minden. Ha szeretném a D meghajtóra áthelyezni akkor utána is fog minden futni ?
    Nem szeretnék új játékot kezdeni viszont a C meghajtón nagyon hely szűkében állok ezért kellene átmásolnom D meghajtóra.
    Mi lenne ennek a módja ?
  • Veszpremi
    milyen program kell hogy tudjak kamiont szerkeszteni és potot?
  • Veszpremi
    Sziasztok! Valaki tudna nekem segiteni? Kamion és Pot szerkesztésben kérnék segitséget!
  • Nesuten

Szép képek !!!
  • 94Patrik94

Szép képek
  • balika223
    Köszi.
  • Hexenking
    Szia itt egy link: trailer
    Azt hiszem ezt használom én is, bár én csináltam egy trailer packot és abban van. :)
  • marka47613
    Nem tudom hogy aktuális-e még, de tessék!
    Promods Map
  • Axtros
    Jónak jó, csak kellene materiálozni is, nem csak textúrázni. Nagyon elüt az eredetitől, mivel modifikációknak nincs anyagjellemzője, csak színe és anyagmintázata.
  • balika223
    Ezt a pótkocsit be tudnád nekem linkelni?
  • Hexenking
    Szép estét !!
    Jó ez a zmodeler.....kicsit alakítottam az uj daf-on :)

• Axtros
    Oroszországból hazafelé.
  • Isti1
  • norbee46
    Erre valaki?
  • Nesuten
    Lehetséges az hogy valamilyen módon kitöröljek egy kamiont a garázsból anélkül, hogy belépnék a garázsba ?
    mert az egyik kamion bebogarasodott és minden esetben kifagy tőle a játék .modok nélkül mind ez .
  • baktero
    A profilok eltörlése után sikerült beállítanom, és most már minden rendben működik. Így viszont ugrott az eddig megtett km és vele együtt minden más is.
  • baktero
    Szia, Már minden lehetőség kipróbálva, de semmi. Úgy látom nem marad más választásom, újra kell telepíteni, de félek, hogy nem lesz megoldás az sem.
  • tutuhawer #44350
    Elméleti síkon kérdezek a modellezőktől, vagy bárkitől, akinek van tapasztalata.
    Én nem használok, sose használtam pótkocsi festéseket, mert nem foglalkoztam vele. Már korábban felvetettem, hogy lehetséges-e, hogy én mindig egy tök fehér pótot húzzak, akárhol veszem fel, míg az AI kamionok tetszőlegest, szokásost? Mennyiből áll megcsinálni egy ilyen megoldást?
  • gigamen
  • tutuhawer #44348
    nézegesd , van ott olyan opció, hogy inverz meg combined pedal, ott ki-be pipálgatva akár ésszerűtlennek tűnő beállítás is lehet jó.
  • TopGun
    Koszi a gyors segitseget! Megnezem! Esetleg, a penz cheat kerdesben nem tudsz segiteni?
  • Axtros
    valahol, hogy ebben a patchben a 3, vagy tobb tengelyes kamionoknak fel lehet emelni kulon, kulon a hatso tengelyeket, leirna valaki, aki tudja a valaszt, hogy melyik gombbal lehet ezt megcsinalni

Nézd meg a billentyűzet kiosztásodban. De azt hiszem alapértelmezetten az 'U' billentyű.
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.11.26. 19:13:25
  • Skrupi
  • TopGun
    Sziasztok! Valaki segitene nekem? 1.14.1s verzioval tolom a jatekot, olvastam valahol, hogy ebben a patchben a 3, vagy tobb tengelyes kamionoknak fel lehet emelni kulon, kulon a hatso tengelyeket, leirna valaki, aki tudja a valaszt, hogy melyik gombbal lehet ezt megcsinalni? A masik kerdesem, hogy nem talaltam ehhez, vagy a v1.13.3-s verziohoz mukodo penzmodositot, aki esetleg hasznal ilyet, az adna nekem egy linket rola? Elore is koszi!
  • baktero
    sziasztok, egy olyan probléma adódott a gépemen, hogy az eddig beállított és jól működő gáz/fék pedálok most nem működnek. Illetve csak fordítva működik jól, vagyis ha lenyomom a pedált, akkor 0 az érték, és ha leveszem a lábam róla, akkor 100% tehát telegáz. Már próbáltam újra beállítani, de nem javul meg. Még az újratelepítésen gondolkozok, de nem hiszek benne.
    Nem autózáshoz való szettem van, hanem egy repülésre tervezett Saitek Flight Yoke és egy Rudder pedal, de eddig (76 000 km) tökéletesen működött így is.
    Köszi a tippeket előre is.
  • Bazsio
    A 40T-s szerelvény

Lille, megjöttem!