52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
XxXcsabi1987XxX #44421 amúgy az alap játék se indul el sem a multi -
XxXcsabi1987XxX #44420 viszont akkor elő jön ez a "steamreporter.exe" és akkor ugyan úgy fut láthatatlanba a steam -
feladatkezelőben (jobb klikk a tálcán) állítsd le a Steam -et, és indítsd újra a steam -et -
XxXcsabi1987XxX #44418 a feladatkezelőben is megpróbáltam bezárni viszont ott a bezárásnál azt írja ki hogy "steamreporter.exe"
ha azt is bezárom ugyan úgy megy a steam a háttérben csak nem látni -
XxXcsabi1987XxX #44417 skacok
nekem vmiért nem indul el a steam pedig elvileg fut a háttérben
mit csináljak? -
Az a bak hatalmas. Vedd kisebbre. -
Szép estét, hoztam megint egy pár képet.
Jó a gép Skrupi !!! :)
-
Skrupi #44414
-
Ez tetszik! Főleg a vége.
-
Ismét kipróbáltam egy-két nagyobb szerelvényt, mert nekem tetszenek! 
-
Bazsio #44411 Nagyon pöpec!! 

-
-
Alakulunk..:)
-
Carl Davies #44408 Amikor léptek be a multiba, akkor hogy írjátok be a @-ot? nekem nem akarja, úgy kell bemásolnom ... -
Sziasztok
-
OKOK, az már OK, a telepítés rendben, kiküszöböltem, de most ott vagyok, hogy indítom a MP ikonját és a launcher.exe nem win32 alkalmazás. Fél évig az volt, ma meg már nem, ebben segíts, ez mit jelenthet -
a telepítéskor kétszer kell megadni elérési utat...
1. a Multiplayer helyét kell megadni
2. az ETS 2 telepítési helyét
-
csak manuális váltóval adja ki a hangokat -
Továbbra is a launcher.exe nem win32 alkalmazás... Ez mit jelent, erre válaszoljatok nekem , legyetek szívesek. Köszi
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2014.11.30. 12:07:21 -
közben újra letöltöttem , telepítettem a multiplayer telepítőjét, és máris továbbléptem, az ismert hiba, hogy nem ismeri fel a steam mappámat, ahol a játék van. Sebaj, letöltöttem a játékot újra, de közben már rég nyilvánosra tettem magam és úgy töltöttem le , de semmi. Mi volt a trükkje, hogy megismerje a steam mappámat a multiplayer telepítője? Volt többször is , de csak nem tudok rákeresni itt, gondba vagyok.
Elég elkeserítő, hogy a multiplayer oldalán összekötöm a regisztációt, a megerősítem a rákérdezést, visszaigazolom a megerősítést, jóváhagyom az anyjapicsáját, és akkor telepítem újra , és nem megy. Pedig úgy kéne megcsinálni, hogy az ilyen retardáltak is telepíteni tudják hipp-hopp. Régebben mondjuk soha semmilyen gondom nem volt, pedig szinte az össze MP verzióval játszottam május 1-je óta -
Én a régebbi transmission_unlock_v1.1 modot használom, amiben van egy 9 sebességes váltó. Nekem az jött be a legjobban. De már van olyan mod is amiben 6 sebességestől 22 sebességesig válogathatsz. Keresőbe beírod és biztos találsz a neten, vagy az "http://ets2.lt/"-n. -
szgabe #44400 köszi -
basszust lehetne hozzá adni?
valahogy a mélynyomóm nem akarja rendesen leadni :/ -
Szia
Nyisd meg a Documents(dokumentumok) mappát / My Documents / ETS2
és nyisd meg a “config.cfg“, fájlt az F4 billentyű parancsal.
Itt nyomj egy Ctrl+F billenőgomb parancsot és írd be a mezőbe > “uset g_developer” és
“uset g_console” és írd át a “0” “1“ értékre.
A kamera sebességét :
“uset g_flyspeed” 100.0 ” ez nálam “15.0 ”
Majd metsd el a cfg fájlt!
A játékban nyomj “0” és a kamerát a Num8, Num4, Num5, Num6 gombokkal tudod irányítani és az egérrel tudsz körülnézni .
Remélem segít -
Segítsetek ki, mit jelent , hogy a multiplayernek az asztalra tett parancsikonja nem win32 alkalmazás. Most töltöttem le, minden sikerült, ahogy szokott, és most a launcher.exe nem win32 alkalmazás... Ötletetek van? -
Scania Motor-hangmód
-
Stewen1967 #44395 ha az ets2-ön a hozzászolások elejét megnézed van ott 3 medaifire-s link is. -
szgabe #44394 Szia Stewen! Tudnál adni egy másik linket a Brutal gold plus- hoz? Mert sehogy nem tudok rájönni, hogy tudom az 1Gb-nál nagyobb file-t leszedni a Mega-ról. Előre is Köszönöm -
Stefan28 #44393 Sziasztok!
Szabad kameranézethez mit és hol kel át írni? -
XxXcsabi1987XxX #44392 valaki tud/tudna egy elég erős váltót az új DAF-ba? -
ity #44391 Igen, még az.
Köszönöm szépen. -
Milánóban vagyok -
Sziasztok :)
Szép gépek/képek :)
Tőlem is pár kép:
-
közben meglett, megyek Pestre. :) -
Hát őőőő, vagy nagyon leterhelt az oldaluk, vagy nem tudom, de nekem semmit nem csinál. :( -
Én meg nem tudom letölteni a multit
. :P -
én Pesten a rőnó szalonnál álldogálok :D -
Akkor ,akik multizni akarnak ,hol találkoznak és mikor?
-
Joci891 #44383 Euro Truck Simulator 2: Scandinavia Add-On Február 18 ? Csak úgy találtam -
Carl Davies #44382 Melyik verzió kell neki? Jó az 1.14-el?