52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Frequency
    Köszönjük!Végre koptathatom újra kis hazánk aszfaltjait :D
  • Nesuten

Sziasztok !!!
    Megjelent a HUNGARY MAP 0.9.22+ Frank007 gondozásában!!!
    v0.9.22+ - 1.14.2 kompatibilis!!!
    EZ A VERZIÓ NEM TARTALMAZ ÚJ VÁROSOKAT, csak frissítettem a 0.9.22-es verziót 1.14.2 alá!

A következő, bővített verzió is készül, de arra még várnotok kell egy kicsit...

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.12.13. 13:06:29
  • miholka
    A 0.9.22 verziós Magyar map csak a 1.12.1 verzióval működik.
  • fs9pilot
    Üdvözletem! :)

Akit érdekel esetleg lesz egy kis ETS2 Stream 15:30 -tól. Az alábbi linken lesz elérhető a csatorna: ETS2 Stream

Kommentár nélküli fuvarozgatás. - Rövidebb útvonalakon. Akit érdekel azt várom a csatornára. :)
  • Carl Davies
    Látom, de nekem nem mutatott még ilyen fuvarokat. Majd ma is megnézem, de nem tudom.
  • Hexenking
    Nekem is kellene egy kis HELP !!! :)
    Sajna lejárt a zmodeler 14 napos liszenszem. Tudna nekem segíteni valaki ? :)
  • Hexenking
    Szia a restacar.hu ,fent van .Reggelni kell és már töltheted is. A banner alat ott a link.
  • Frequency
    Adnál linket Frank mapjához?Én sehol nem találom a frisset.

• Fifo
    Sziasztok!
    Hogy lehet feloldani a lezárt utakat a városokban és a pályákon? Nem találtam túl sok hivatalos térképet.
  • tutuhawer #44572
    Mindegyik modellen van mit tenni-venni, ezek olyan apróságok, hogy a fene tudja, mikor javítják. Például a Magnum Excellence jó dolog, de a privilege még jobb. Adblue tartályt is keresem rajta, nem találom. Az XF 105-ös DAF kábelei egy egyszerű képpel vannak megoldva - legalábbis mikor legutóbb vezettem, elég okádék volt. Kérném még kijelezni az ajtóra a lóerőket a DAF és a Renault gépkocsikon is, de sajnos ezek pont olyan kívánságok, mint a tied. Majd kész lesz talán valaha, addig így megyek, annyira nem zavar
  • Deviome
    Javítok. Mikor teszik lehetővé, hogy le lehessen festeni a fekete részt. Mert nagyon boldoggá tenne.
  • Deviome
    Üdv. Valaki adjon már egy normális Scania hangot. Nem tudom minek piszkálták meg a régit, de kár volt lecserélni erre a fosra. :S Te jó isten mekkora gány munka. Ténnyleg ennyire kibaszott nehéz egy mikrofont odarakni és felvenni a hangot?

Nekem az 1.15 patch előtti Scania hang is király. A lényeg, hogy hasonlítson már az eredetire.
    A másik meg az, hogy nem tudom mikor veszik már le azt a hányinger fekete műanyag vackot a Scania-ról. Mert a Scania oldalsó ablak mögötti kis ablak rohadtul nem fekete, hanem a kabinnal egyszínre van fújva. És így elég gusztustalan a fülke. A gyári is egyszínű a fülke színével. Nem tudom, hogy miként jött ez a fekete vacak.
  • tutuhawer #44569
    ma csak azt vittem. Ezeket számolja a world of trucks, nem? Mármint ajándékokat kell vinnem pont olyan hosszú távon, mint a SCS központ és az Északi-sark távolsága. Más rakomány nem számít, abban semmi érdekes nincs, nem?

De: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=90454
    Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2014.12.12. 22:14:16
  • Carl Davies
    Valaki találkozott ilyen karácsonyi póttal? Majdnem minden oldalt megnéztem a fuvaroknál, de semmi ... Pedig maxos minden tapasztalat cucc, szóval van bőven. Nem lehet, hogy csak a km számít?
  • ocskoszilard
    Műszerfal vílágítását sehol se lehet változtatni. Mindössze annyi a változás, hogy az eddigi fehér helyett már más színnel is világít a műszerfal. (tudtommal még csak az új Dafban változott meg, ott már egy része a gomboknak piros világítást kapott)
    Karácsonyi küldetés pedig annyi, hogy a karácsonyi csomagos pótot kell szállítani, összesen ~2800 mérföld (4500km) távolságnyit.
  • fagy53
    Üdv!
    Félév után ismét elkezdtem a fuvarokat és mindent újraraktam, a nulláról kezdtem mindent, alapjáték+ East. Csináltam egy profilt a kedvencemnek, a frank0007 által fémjelzett magyar térképnek, 0.9.22 verzió és folyton kivág a játék. Soha nem volt vele bajom, a kezdetektől hajtom és imádom, de most az indítókép után rögtön kivág.....
    1.4.2 nálam az alapjáték legfrissebb javítása, modokat korábban sokat használtam, most ez sincs.
  • ity
    Karácsonyi csomagokat kell érte szállítani.
    Nézd meg az éppen aktuális fuvarlistát, de ne szűkítsd le arra a városra, ahol éppen vagy, mert sokszor nincs az adott városból olyan fuvar ami Karácsonyi csomagok néven fut.
  • hotwheels
  • Carl Davies
    Tudom, Steames a játékom.
  • tomigames
    ez csak steam van

• Ricsi234
    Megyek haza..:)
  • Hexenking
    Ja sajna láttam én is :(
  • Carl Davies
    Igen, jó lenne valami segítség ehhez az új Achivment-hez. Vagy ha jól értelmeztem, akkor annyi km-t kell menni, mint amennyire az SCS van az Északi-saroktól?
    Meg hogyan lehet változtatni a műszerfal világítást?
    Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2014.12.12. 16:45:43
  • Szabi #44558
    ez azért így túlzás, a régi térkép, csak 1.14 kompatibilis.. viszont azóta már lett 1.15-ös játékverzió is :D
  • I73770K
    Szép napot!

Egy kis segítség a mikulásnak az 1.15-ben :)

http://www.twitch.tv/maximus_vii

• Bazsio
    Már le is vettem, hétfőn meg lássuk mi lesz.
  • Hexenking
    Kint van az új Frank féle Magyar Map !!!
  • Hexenking
    Lehet az a ludas vedd le ha le lehet és szerintem jó lesz.
  • Szabi #44553
    vezetni, sokat :)
  • jocking
    World of trucks-on van valami új achievement, ami ad valami festés csomag dlc-t. Viszont azt sehol nem írják le, mit kell érte csinálni. Valaki esetleg tudja?
  • norbee46
    Üdv. Mindenkinek!
    Megérkezett az 1.15 folt a steam-re.
  • Bazsio
    Én gondolom mi lehet, az egyik mod ott hátul a kabin hátánál ott egy ilyen kábel csatlakoztató panel.Szerintem az kell legyen.
  • Hexenking
    a kép lemaradt :)
  • Hexenking
    Nézzétek a gyári Stream.... semmi baj sincs.. A módotokkal lesz a baj és már tudom is hogy mi ( legalábbis sejtem ) :)
  • Hexenking
    megnézem....... mondjuk én csak a sima Scaniaval mentem azzal nem volt gond a Sreamline valamiért az én scania modomba se volt az igazi.
    Kudjétek át nekem azt a modot amivel játszotok vagy adjatok linket és megnézem. Az uj daffal biztos hogy jó mert azzal tolom én is. Gondolom hogy mi lehet a baj a Steamlin........ vel.
  • vasi Zoli
    Hali!

Nálam is ez a probléma lépett fel. :(
    Igaz, "csak" a ponyvás pótoknál. Szintén Streamline-vel tolom amin egy Low Deck mod van rajt.
  • urfika
    Szep jo estet mindenkinek Hexenking irtam PM-ben.
  • Hexenking
    Ahogy néztem a képeket amiket felraktál, nem a gyári. Valamilyen modolt kamion lesz. Melyik modot használod?
  • Bazsio
    Hát nem tudom milyen. Scania Streamline milyen legyen??
  • bluber
    Csak az az egy mód van benne.