52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Bazsio #44635 Megjött az 1.15-ös patch hozzám is és tetszik benne a sofőr fejmozgása és nem látom hatását hogy működik az ,,okos tempomat"??
Ja és Sure!!Jó a kód és hiteles!!! De az a bizonyos új pót az a karácsonyos mire jó?
FR-NL
-
goofey84 #44620 köszönöm szépen
-
Bazsio 
.Azota már módosítottam egy pár dolgot rajta :) Kivetem belőle ,beleraktam mást........hibbák ,stb.
-
Bazsio #44618 Na végre huuuuuh megvan úgy megy mint 1.8 alatt és Hexenking jól gondoltam az a panel miatt volt a probléma azóta a te pótjaidat is használnám ha........
...nem tettem volna hátra menetbe és nem fogyott volna a levegő
MIndenki
-
Egy újabb frissités ..... :(
Changes:
Raven Truck Design paint job fixes
Updated localization for the High Power Cargo Pack DLC
Have fun delivering Xmas Gifts! ːsquirtyayː -
Szép estét minden kedves soförnek !!
Sajna ma nálam is kilépet a játék az egyik városban amint megközelítettem egy Merci szalont. Szerintem az új patchel van a baj.. Na de sebaj kikerültem és megy minden tovább.... :)
-
Bazsio #44615 Kösz mindkettőtöknek a segítséget, de inkább Jutiput segítségét fogom használni mert kell nekem még tél mód és a Brutal-al nem megy. -
drago14 #44614 Szia!
Steamen belül játékra jobb klikk, tulajdonságok, indítási opciók és oda beírod a parancsot! Remélem segítettem!
-
goofey84 #44613 És ezt a steames verziónál hogyan kell megcsinálni, mert ott a játék ikonjára kattintva nincs olyan mező, hogy cél -
Szia!
A játék memória növelést úgy kell csinálni, hogy jobb egérgombbal rákatt a játék ikonjára, tulajdonságok és utána a cél mező végére , ami az "exe"-vel végződik ,nyomsz egy space-t, majd beírod ezt a sort:-mm_pool_size 400
Ha négy giga RAM-od van, akkor elég a 400 a végére, de ha több akkor annyiszor százat, ahány giga RAM-od van! Remélem, hogy jól emlékeztem és tudtam segíteni! Üdv.
-
PetiM44 #44611 Kap egy testreszabható metálfestést, ami csak ezzel a promócióval lesz elérhető. -
BigdaweM12 #44610 sziasztok! valaki tudna ajánlani/ mutatni a játékhoz egy normális mercedes sprintert és egy benz mp4-et? előre is köszi ;) -
Meg tudod venni a steamen. -
XxXcsabi1987XxX #44608 viszont tudnátok segíteni?
nem tudtam követni az eseményeket így én később értesültem a karácsonyi festésről...
szóval nem tudjátok,hogy lehet esetleg új ilyen kódot kérni? sajna lemaradtam róla :(
ha tudtok valamit,bármit hogy hol lehetne kérni akkor kérlek titeket,hogy segítsetek
köszönöm előre is
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.15. 08:51:18 -
XxXcsabi1987XxX #44607 amúgy ha valaki megcsinálja a 100%os karácsonyi küldetést,az mit kap?
köszönöm előre is a választ/válaszokat
szerk: muszáj mindig félkövéren írnod ?..
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.15. 08:52:03 -
-
Stewen1967 #44605 Használj Brutál environment gold-ot,,, az javítja az FPS-t is.
Brutal Screen Shoot of mini consol -
Bazsio #44604 Nem tudjátok hogy mi a f****szt lehet csinálni hogy ne akadjon a játék??
Már nagyon kivagyok!!Hiába veszem le a grafikát akkor is laggoll és városban van így csak és néha kereszteződésekben ahol sok az AI külső nézetből sima ügy.Még emlékszek amikor Zorba irt valamit a ram játék beállításával kapcsolatba hogy itt-ott át kell írni.Nem tudjátok az hogy van?? -
Skrupi #44603
-
Szia! Köszi a választ, én is valahogy így gondoltam, de hiába telepítettem fel többször, annyira nem indult el, hogy a kódot sem tudtam beírni és végül a rendszer visszaállítással tudtam újra "előcsalogatni", de persze az 1.14-es frissítéssel, amit nem akartam, de hát ez van, majd csak lesz egy jobban sikerült frissítés! Azért köszi, a reagálást neked is és a "Puhos" kollégának is! Üdv.
-
GLevi10 #44601 Sziasztok! gyorsan kellene egy magyar festés! Előre is köszi! :) -
Bazsio #44600 Mindenki azt vesz amit akar.
Nekem sorrend 1 Scania 2 Volvo 3 Mercedes 4 Man 5 Daf 6 Iveco 7 Renault.
Csak most új és az emberek nagy része ezt használja az E6-os Dafot.
Utoljára szerkesztette: Bazsio, 2014.12.14. 18:01:54 -
Hungarykum #44599 Az ajándékok úton vannak
-
Kipróbáltam a az "amerikai csoda" gépet.
Egyre jobban tetszik..:)
-
Euro Truck #44597 Aki esetleg még nem látta volna az nézze meg! :)
Kellemes ünnepeket mindenkinek! :)
https://www.facebook.com/ETS2magyar/posts/660926844041717 -
Axtros #44596 Charter. Vissza oda, ahonnét jöttem, Görögországba.
-
Puhos #44595 Nálam a gondot a TSM map 5.3 okozta. -
Szia. Nincs olyan korlátozás hogy csak meghatározott számban telepíthető a játék. Bárhányszor felteheted
-
Már megint kifogtam egy balesetet a pályán. Állhatok a dugóban! 
-
Márkahűség barátom! (Én is Volvo-t hajtok
)
Utoljára szerkesztette: Béluska74, 2014.12.14. 12:14:33 -
Sziasztok!
Valószínűleg régebben volt már erről szó, hogy az eredeti játékot hányszor lehet telepíteni ugyanarra a gépre. Elképzelhető, hogy egy bizonyos telepítési alkalom után már nem indul el a játék? Mert nálam ez történt! Szeretnék vissza lépni az 1.12 -es frissítésre, de ez csak úgy lehetséges gondolom, hogy leszedem ezt az 1.14-es frissítéses verziót és felteszem újra a játékot és rá, a kívánt frissítést! Ha valaki tud tanácsot adni, hogy jól gondolom e vagy sem, és ilyenkor mi a teendő, mert nagy szívás lenne, hogy jó pár ezer forintért megvett játékot nem lehet korlátlanul újra feltelepíteni, bármilyen okból kifolyólag! Köszi, ha valaki segít! Üdv.
-
jocking #44590 Biztos velem van a baj, hogy mindenki ömleng itt az új dafról, pedig szerintem egy kalap *****. Szerintem a 2. legrosszabb kamion az iveco-k után. Új volvo-t kell venni, az a zsír. :) -
Puhos #44589 Nálam tegnap előfordul, igaz nem a kereskedés közelében, hanem Görögországban voltam, ott az egyik utcába mentem és az utca felénél, illetve az egyik városban a komp bejárata előtt fagyott ki. 1.15 steam-es verzió. -
Carl Davies #44588 Valakivel fordult már elő, hogy amikor egy kis kamionkereskedéshez közel ér, akkor kifagy a játék? Nálam most folyton ezt csinálja az új frissítés óta :S
Az ajándékokat is megtaláltam amúgy XD Csak nálam nem eredeti skin van rajtuk, hanem valami más ... 38%-ot gyors meg is csináltam. -
All
Karácsonyi fuvar még alkalmazottként, de már megvan rendelve az új járgány.
-
balika223 #44586 Dafot ajánlom de az eu6-ost
-
npolos #44585 sziasztok,
összejött 107000 euróm, milyen kamiont vegyek elsőnek? -

-
Deviome #44583 Én voltam.
Csak elhamarkodtam a kijelentést. :D Egy olyan cég mellet dolgozom ahol nagyon sok kamion fordul meg. Meg gyakorlatilag ipari park elég nagy logisztikával. És akár mennyi Scania-t láttam. Egynek sem volt az a fekete valami. Mind egyszínű volt a fülkével. Ezért írtam úgy. De aztán felmentem a Scania oldalára és ott láttam, hogy valóban van fekete része. Még a Streamline-nak is. Ezért is javítottam utána. Jó lenne, ha festésnél azt is fújná.
Tutuhawer: Jól mondod. Én mondjuk csak Scania-t vezetek. :) Szóval a többinek nem tudom a hibáit. Én nem is emlékszem, hogy láttam volna élőben fekete színű részt akármelyiken. De ez az új Scania V6 hang. Te jó isten. Mekkora egy fos valami. Nem is tudom mihez hasonlítani. Na mindegy.
A hangra senki nem tud semmit? :) -
Zola02 #44582 Nem tudom hogy ki kérdezte azt, hogy a Scania Streamline-nak mikor "fújják színre" az ablak mögötti műanyagot, de akárhány videot vagy képet nézek, mindegyiken fekete.