52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Skrupi #44716 -
andrasrx8 #44715 A gyári mintázatlan pótkocsikat hogy lehet használni? Multiban is láttam pár embernél. -
Várakozás a hajóra. 
Töki barátom kicsit elhavazott a tartályos melókkal, ezért besegítek neki
Köszönet jár neki a pótért 
-
Alternatív letöltési lehetőség nincs?Nálam nem működik a letölltés innen,pedig regisztráltam pár hete. -
Amennyi idő alatt ezt beírtad nyugodtan linkelhettél volna neki te is, az sem tartott volna tovább. Amúgy sem volt erre semmi szügség, mert már kapott választ a kérdésére!
-
na most már megy is ezzel a frissítéssel. -
BigdaweM12 #44710 köszönöm a linket! egy egyszerű kérdés volt úgy tudtam ez arra van h valaki segítsen a másiknak de ha már erre is anyázást kapok (tudja kiről van szó) akkor az nyugodtan eláshatja magát a kis monitorja mögé... -
Igen meg, de csak két festés, meg egy World of Trucks-os acsívment, és ennyi, de a festés az jó. :) -
Valaki már megszerezte a Raven festést ? Összesen 5157 Km kell fuvarozni ahhoz ,hogy meglegyen a Raven festés... -
HUNGARY MAP by Frank007 v0.9.22++ - 1.15 kompatibilis!!! EZ A VERZIÓ NEM TARTALMAZ ÚJ VÁROSOKAT, csak frissítettem a 0.9.22-es verziót 1.15 alá! A következő, bővített verzió is készül, de arra még várnotok kell egy kicsit... -
Carl Davies #44706 ets2.lt keresőjébe beírod, és van egy csomó. Ennyire bonyolult? Vagy ha igen, akkor szólj anyukádnak, hogy segítsen. -
vajo #44705 jó szar lett. 
-
Parancsolj, viszont 1.14. x az ETS verzió amivel műkődik. Legalább is ezt írják, egy próbát azért megér.
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2014.12.20. 16:33:51 -
PetiM44 #44703 Mindenki kap választ, viszont ha senki nem tud neked Mercedes Sprintert linkelni, akkor senki nem is fog. Ez pontosan ennyire egyszerű. -
BigdaweM12 #44702 sziasztok! persze gondolom itt csak az "elit" fórumozók kapnak választ akik éjjelnappal fennvannak de gondoltam megpróbálkozok mégegyszer egy olyan roppant bonyolult kérdéssel hogy tudna e a játékhoz mutatni valaki egy mercedes sprintert. persze ha nem tartozok ehhez a kiváltságos fórumhoz akkor én kérek elnézést -
a restacaron nézd át újra a telepítési segédletet, és csináld újra, elvégre nulláról kezded, most újat újra kezded, mindegy. Lehet, valami kis apróságra nem figyeltél oda, azért nem megy. -
hát ez igen érdekes akkor. nem tudom mi lehet a probléma
-
Jót szedtél le akkor, ami érdekes hogy a méret nem egyezik. Fájlkezelőböl csak 182 ír, commanderböl meg 187 MB-ot.
Szóval a játékmodul opciónak mennie kéne, régebbi mod verzióval nekem is inaktív volt. -
http://www.restacar.hu/xen/index.php?resources/hungary-map.1/
ezt a verziót szedtem le.
ahogy nézem ez csak 178 megás.
hol találom a 187 megásat?
Utoljára szerkesztette: BBeno2, 2014.12.20. 12:29:54 -
0.9.22+ -os, és a 187MB -os verziót szedted le? Nekem ezzel működik, csak néha fogja magát és kilép. -
Még egy olyan kérdésem lenen hogy leszedtem a hun map-ot. steames verzióval vagyok. elvben működnie kéne. létrehozom az új profilt bepipálom mellette a modot . uátna nem találom hogy hol van a játékmodul ahol megint kikéne választanom valamit hanem előtte jön egy olyan hogy hiba történt. legfrissebb steames verzióval mégsem megy? -
de, bepipálni a játékban a profil szerkesztése résznél -
scs fájlokat csak be kell másolni a mods mappába és semmi egyéb dolgom nincs velük?
-
elég lassan jött sokaknak, ahogy itt a kis javítás után nekem is. Aztán kinyomtam a pipát a téli mod mellől, mert már egyszer letöltöttem, és így is jó volt. Ha először töltöd, akkor is le kell jönnie.
Cheat engine ide vagy oda, a feladat nem változik, nem lesz könnyebb, gépkocsit kell vezetni előremenetben jó goyrsan, ügyesen. Nem tudom, talán repülni is lehet vele, a télapós pótkocsival megértem, az OK. :)) -
Elfáradtam.. Ledőlök. - Mondta a Télapó!
-
Carl Davies #44691 Steames ETS-t is ugyan úgy lehet cheatelni mondjuk cheat engine-el nem? -
Joci891 #44690 Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy a Multiplayerhez letudtátok tölteni a Winter módot ami telepítéskor jön elő?
Mert nekem idő túl lépéssel mindig meg szakad és nem tudom leötleni a Winter módot -
Axtros #44689 Remélem emberi időn belül elérhető lesz majd az új MP4-es Actros, mert a valóság egy kicsit megelőzött, de ha egyszer megjelenik, egyből megy rá az új textúra. Addig is egy kis előzetes:
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.12.19. 19:05:47 -
PetiM44 #44688 Ajánlani tudom ezt a tél modot, sokkal realisztikusabb, mint a teles modok nagyrésze, bár a fizikát sajnos nem befolyáaolja: http://ets2downloads.com/misc/frosty-lateearly-winter-weather-mod
Egyébként egyáltalán nem fps-igényes, nekem viszonylag gyenge gépem van, és eddig is elég alacsony fps-sel játszottam, de még így is bőven élvezhető maradt, gyakorlatilag semennyit nem vett le. -
Pucus996 #44687 Hát végül is nekem nem igazán sokat fog. Inkább az nem tetszik, hogy semmilyen váltóval, semmilyen körülmények között nem haladok.. :/
Ezért kéne valami, ami működik is. :D
-
-
Carl Davies #44685 Ezek a Winter modok mennyire terhelik meg a gépet? Gondolom, ha most is 25fps körül megy a játék, akkor ne próbálgassam mi? -
Pucus996 #44684 Üdv! Tudnátok nekem ajánlani egy jól működő, használható winter modot, esetleg valami hozzá illő havas kerekeket, vagy valami ilyesmit? :D Szedtem le egyet, de nem volt az igazi. :/ -
kösz. már megy is az install -
Ez jó ár, tegnap én is beruháztam a játékra. Viszont a verziószám 1.15x és a Hungary Map 2-3 fuvar után kilép. -

Gyors kaja és indulás tovább :
További jó gurit!
-
Czobi #44680 A sebességlimitert már jó ideje ki lehet kapcsolni a játékban is, nem kell hozzá semmilyen mod, egyszerűen a beállításokban átállítod. A modokat meg gondolom majd megcsinálják az 1.15-ös verzióra is a későbbiekben. -
Czobi #44679 Persze, rá lehet, a mappa a steam-es és a nem steam-esnél is ugyanaz, a dokumentumokban van. -
Grabowsky78 #44678 Szomorúan tapasztaltam, hogy a 1.15ös patch tönkre tette a modjaimat és fogalmam nincs már honnan szereztem őket! Valami sebesség limiter feloldó kéne nekem, meg használtam egy easylevelup nevezetűt, de az annyira nem fontos! Köszi a segítséget előre is! -
csao.
látom steam-en 3 euró a játék. az a kérdésem hogy erre a steamesre is rá lehet operálni a modokat?
előre is köszönöm.