52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Ez nagyon szép kezdeményezés!
-
cxaxoxc #44795 Nemrégiben én is hasonlóképp jártam... 
-
Szép! Le a kalappal a segítők/adakozók előtt! -
Kótai Zoltánt talán nem kell itt bemutatni. Csináltak egy kis aranyos dolgot. :)
Kellemes Karácsonyt mindenkinek. :)
-
ilyennel é nmég nem találkoztam, nem is emlékszem ilyenre. Ez ugye akkor van, amikor a játékverzióban módosítás van, akkor lemondja a fuvarodat és visszadob a keződvárosba. Érdekes probléma,egyelőre nincs ötletem -
Köszönöm, már csak egy Scania kereskedést kell kerítenem, azt hittem azt már fedeztem fel, de mindent a maga idejében.
-
Carl Davies #44790 Külön kamionként rakja be. Letöltöd, aztán berakod a Dokumentumok/Euro Truck simulator 2/mod mappába. Aztán belemész a profil szerkesztése menübe, és bepipálod. Így ott lesz valószínűleg az egyik Scania kereskedésben. -
és amúgy a második amit ki szokott írni -
köszi szépen megpróbálok egy steam újra telepítést és nem ősrégi a gép az egyik 3 éves a másik fél . Mod nincs a 1.15 elötti profilok mappáit kitöröltem. -
Tudnátok abban segíteni hogy hogyan tudom ezt magaménak varázsolni? Itt is valamelyik gyári kamion helyére kerül amit meg kell vásárolnom? -
Azt veszem észre, hogy nálam most van a párzási időszak.. 
-
Látom írtad, nincs mod telepítve. Bár láttunk már itt varón karjút...
A C:\Users\juzernev\Documents\Euro Truck Simulator 2 könyvtárban a régi patchek profiljai le vannk mentve .bak végződésű könyvtárakba, ha minden kötél szakad, estleg az update előtti pofil visszaállítása segíthet.
Lehet, hogy a Steam klienssel van gond, lehet, hogy csak egy manuális update vagy csupán a Steam kliens újrainstallálása segít.
-
Skrupi #44784 -
Gondolom ez , vagy ez az összeomlási üzenet. Szinte biztos, hogy valami mod kavar be, ami vagy a játék verziójával, vagy másik moddal nem szereti egymást. Én konkrétan most direkt elő tudtam idézni egy ilyet az ETS2 1.14-es patch alatt egy korábbi verziós TSM map profillal.
Ha arra a másik gépre is feltetted ugyanazokat a modokat, akkor mind kikapcsolása, és egyenként visszakapcsolgatva megnézni, melyiknek az aktiválásakor dob ki asztalra.
Ha nincs fenn semmi mod, akkor meg lehet, hogy valami hardverillesztő (driver), pl. videokártyáé, nincs jól telepítve, vagy ősrégi verziójú. -
Carl Davies #44782 Értem. Most szedtem le inkább egy Kenworth k100-ast. Elég jó kis modot találtam, szép a hang is benne. -
kukubenko66 #44781 Szia.
Régebben mentem csőrös amerikai gépekkel és akkor egy modot kellett használni, ami eltüntette a sorompókarokat, mivel nem lehetett ráállni a zöld jelre.
Most ezt hajtom éppen, ami nem amerikai, de csőrös. 1.15-ön remekül működik és eddig egyetlen kapunál se volt gondom vele.
Scania T Mod v1.5.1 for ETS2 version 1.15 by RJL
http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=35&t=151394
Utoljára szerkesztette: kukubenko66, 2014.12.22. 22:56:13 -
sumi62 #44780 Kösz!!! -
Carl Davies #44779 Hali! Csőrös kamionnal hogyan lehet boldogulni? Már rég gondolkozom valami amerikain, csak ugye azok nem európára lettek tervezve. :S -
Hali . Egy másik gépre ami 68 bites felraktam ott is ugyanez ... Esetleg így van ötleted ?
-
Stewen1967 #44777 -
juhosati #44776 Sziasztok! A multi amikor kilépek direkt dob mindig vissza a kezdővárásomba és mondja le a fuvart ha van?
-
Világosba is kérünk képet hatha megtudjuk állapítani pontosan hogy ki is ez. -
Stewen1967 #44774 A neve : Dóri és ha nagyon akarod előásatom... de nem olcsó mulattság :)
-
Szivesen! 
Map-ból még tudom ajánlani ezt
Regizni kell! Én most ezen nyomom. Jelenlegi verzió 1.83 és kompatibilis 1.15-el.
Utoljára szerkesztette: norbee46, 2014.12.22. 20:41:33 -
sumi62 #44772 Köszönöm.
Előbb tényleg körül nézek. -
Puhos #44771 Tudnám a számát felhívnám!
-
Köszönöm szépen, nagyon szép scania 

Érkezés a lerakóra :
További jó gurit
-
Puhos #44769 Jó gép!
-
sziasztok , valaki használt itt zmodeler 3-mat? -
Szia!
1.15-höz még nincs TSM map. Hogy milyen modokat érdemes felrakni? Mindenkinek más az igénye. Én azt tanácsolom hogy itt
nézz körül és válogass kedvedre. Remélem tudtam segíteni. -
sumi62 #44766 Sziasztok!
Csak egy kérdésem lenne,a TSM map kiegészíti a játék térképét vagy külön kell játszani új profillal?
És melyik jó a 1.15-ös gyári patch hoz?
Mit tanácsoltok miket érdemes fel rakni mod, és skint, re gondolok de nem akarok túlzásokba esni.
Előre is köszi.
-
Södertalje-i főhadiszállásról Bratislava-ba.
R420, CzUKi, Wabidriver, Puhos,
-
Kari után újra az utakon,addig itt pihi. 
-
tőlem is :)
-
Ment a privi. -
bocs mi az OS? -
Gyors tankolás, gyorsétterem 
Wabidriver: Szép munka lett, gratulálok !
-
Tetszetős!
-
Szép napot mindenkinek! 
Jó képek
Elkészült ets2-be is a Happ-os skinem :
Vélemények jöhetnek
További jó gurit
-
Puhos #44757 Üdv!
Szakadó esőben!