52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
fpurman #44956 Az év végén, mikor mind a 365 óvszert elhasználtunk, majd beolvasztottuk és kamionabroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy \GOOD YEAR\! BÚÉK! Mindenkinek -
Puhos #44955 BUÉK miden sofőrnek!!! -
Axtros #44954 Boldog új évet mindenkinek! -
Jó egészséget és sikerekben gazdag boldog újévet kívánok a fórum minden tagjának!
-
heisenbergxxx #44952 Én ezzel tolom multiban :) hamarosan megy bele a v8-as drágaság
Utoljára szerkesztette: heisenbergxxx, 2014.12.31. 21:13:13 -
Én vele multiznék:
-
danyr #44950 Valaki egy körre multiban? 
-
-
BUJJÉK !!!
,,, -
heisenbergxxx #44947 Megint lenne egy kis problémám a multival... Az a helyzet hogy már majdnem fullra pakoltam a nagytávolságú szállítmányokat de még mindig csak max 300 km-es fuvarokat ad be... Ugyanazzal a profillal átmegyek sp-be ott már vanak hosszabb fuvarok is... Másnak is van ilyen? Lehet ennek valamit csinálni? -
Plata #44946 Supportnak ment levél.Csak tudod nem saját részre vettem.És azért 6k forintért semmit kapni picit durva.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.31. 16:20:04 -
Benne van a playon-nak az e-mail címe nekik kell írni és amit kérnek elküldöd meg elmondod a gondod és kapsz egy új kódot :D -
ntex #44944 Tegnap este találkoztam megint egy retarddal, aki autópályán jött szemből, mondanom sem kell hogy direkt belém jött és fel is borított. A nyomorultja azt hitte nem lesz időm reportolni mert rögtön leállt és kilépett, de mivel elég gyorsan írok, még pont el tudtam küldeni a reportot. -
peta19901010 #44943 Ebben valaki tudna segíteni?
Előre is köszönöm. -
Plata #44942 Tudna valaki nekem segíteni?Ma megvettem az alapjátékot és kieget ajándékba,sértetlen volt a doboz és benne a kód,de nem tudják aktiválni steamen mert már használatban van.Ilyenkor mi a frászt lehet csinálni?Ajándékba vettem. -
Edmond14 #44941 A Magyarország map melyik verzióval kompatibilis? -
Stewen1967 #44940 Hát boldogabbat és balesetmenteset mindenkinek 2015-re
-
Axtros #44939 De ha megint nem tudod betartani a szabályokat, amiért újra kitilthatnak, akkor inkább ne akard vissza könyörögni magadat. Mert az ilyenekből, mint te éppen elég sok van még bent "szabadon".
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.12.31. 12:18:28 -
siplace2 #44938 Beírod egy txt-be az email címed és ctrl+c ctrl+v-vel bemásolod. -
szotyi12 #44937 Valaki segítene? Multiba miért nem engedi hogy beírjam bejelentkezésnél a @-t?
-
http://forum.ets2mp.com/index.php?/forum/91-ban-appealing/
Ide lehet írni és meg is nyitja ezt az oldalt neekd, ha fórumba regisztrálsz. A fórum regisztráció külön van az ets2mp.com főoldali regisztrációtól. Szóval a fórumba is regizel és a megfelelő formában lehet fellebbezni, nagyon figyelj, hogy szépen, ahogy megadják a formát, úgy.
Egyébként mindenkinek van egy ets2mp profilja, amit a fórumból könnyen el lehet érni, és így néz ki:
http://ets2mp.com/index.php?page=profile&id=56048
Látható, hogy semmi panasz nem volt még velem szemben, Csabi, linkeld be a te profilodat is, hogy meglásd te is meg mi is, pontosan hogyan alakult a letiltásod -
XxXcsabi1987XxX #44935 ets2mp.com-on hol lehet írni nekik,hogy oldják fel a BAN-t? -
Zola02 #44934 Csarni ment akkor 120-al, és később a kamion még úgy otthagyta mint eb a szaharát. Szóval volt az még több is szerintem -
peta19901010 #44933 Abban kérnék most egy kis segítséget, hogy valamiért betöglött a gépemen a TS és újra kellett rakni. A korábban használt adatok a jelszó kivételével mind megvan. Esetleg a jelszót valaki privátban el tudja küldeni. Az adatok (ha kellene a beazonosításhoz): Label: ETS Hungary, Address: klanok.hu. Remélem ezen adatok alapján betudjátok azonosítani.
A segítségeteket és a válaszotokat előre is köszönöm. -
Carl Davies #44932 Amerikába azért mennek a kamionosok ha lehet :D
https://www.youtube.com/watch?v=DD1-xpIF0EI (8:45-től)
110-el mehet kb. -
CzUKi, Töki, Gyurma -
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2014.12.30. 17:08:03 -
Hey, elég egyszer belépni nyilvános steam profillal, utána visszateheted privátra. Az első letöltésnél biztosan kell a nyilvános, hogy lássák, te vagy az, nem pedig valaki más, aki nem te vagy. Hanem valaki más :)) Így kb hozzárendelik , rendelhetik a steam profilodhoz, hozzád az ets2 multiplayert, és rögtön látják, hogy te vagy az, akit ki kell tiltani vagy valami ilyesmi. Így könnyű blokkolni az egyéneket végleg -
Köszönöm, bár nem tudom megérteni erre mi szükség van! -
Böngészőben jelentkezz be Steamre, klikk a profilképedre, Profil szerkesztése gomb, jobb oldalon Adatvédelmi beállításaim és az elsőt tedd nyilvánossá. -
Átalakultunk
-
Nem tudok regisztrálni a ets2mp.com-ra, mert nem nyílvános a profilom vagy valami ilyesmi baja van! Ez mit takar tulajdonképpen?
Előre is köszönöm! -

(Hatalmas PS tudásom:D) -
ntex #44924 Azért fasza hogy fél óra alatt egyszer már összetörte valami gyökér a rakományomat meg a vontatómat is, egy másik meg majdnem belémjött a sztráda felhajtóról mert úgy akart feljönni a pályára mintha ott se lennék. Legalább halvány fingja lenne az embernek a kresz-ről mielőtt feljönne játszani. Ilyenért am lehet reportolni? -
nestor_5 #44923 hogy kell ets 2 multi profilt csinálni?
-
szotyi12 #44922 Üdv. Most kezdtem újra a multit és én még a korábbi verzióval játszottam.. Megnyitom a játékot és írja hogy jelentkezzek be az ETS 2 mp profilomba. Van ilyen profilom és ahova a játékba kell írni az emailt elkezdem írni megnyomnám hogy @ és nem írja be és lefagy... Valaki segítsem!! :S -
Axtros #44921 Chat: deafult-ban Y billentyű, forgalom direkt nincs, mivel nagy szinkronizációval járna, erre pedig - egyenlőre - nem alkalmas a rendszer, közösség pedig van, bár azok inkább lazán csatolt konvojos emberkék, meg virtuális cégek, amiknek önmagukban nincs nagy jelentősége.
Virtuális cégeket keresni / alapítani itt lehet.
-
ntex #44920 Üdv. Most kezdenék el játszani MP-ben, és lenne 1-2 kérdésem. Hogy tudom a chatet használni? Forgalom direkt nincs a játékban? Van valami létező magyar közösség? Előre is köszi. -
nemethgeri97 #44919 Köszönöm! :) -
Axtros #44918 Egyenlőre még sehogy. De volt már korábban szó arról, hogy egyszer megvalósításra kerül a programban. -
nemethgeri97 #44917 Sziasztok!
Állandó trélert hogy tudok betenni?
Köszi a segítséget :)