52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • hotwheels
    Fullos! :)
  • Szvasztika
    Legjobb széria az FH-ból
  • Norby646

Csak próbaképp, összecsapva... (a régi szép idők emlékére)

Majd újrakreálom az egészet ha lesz időm/kedvem. :)
    Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.01.23. 23:10:18
  • hotwheels
  • Vektor015
    Sziasztok! Újabb Heavy Haulage Hungary Kft. videó. Jó szórakozást!
  • Wabidriver
    Szép estét

Elindultam én is:

További jó gurit
  • Bazsio
    7vége
  • Puhos

Disco Görögországban.
  • Palinko
    az az 5000hp, de nem működik, viszont nem is csinál gubancot
  • norbee46
    Értem. Egyébként a mod hiány figyelmeztető üzi természetes ok és tovább, most ez neked nem jött be sajna.
    Ezzel a mod-al mi a helyzet? erivann-5mil.scs mert hogy ez is ott van. mármint a log-ban.
  • Palinko
    úgy még betöltés előtt figyelmeztet, hogy hiányzó modokat tartalmaz a játék és ez hibát okozhat, na tovább és kivág mint a huzat :D
    viszont engem sem kell félteni, csináltam is hirtelenjében egy új profil csak a map modokkal és hát úgy is kivágott, szóval reménytelen.
  • norbee46
    Nekem úgy tűnik mintha a 2000Hp mod-nak lenne kínja. Próbáld meg hogy ezt a mod-ot kikapcsolod a profilnál.
    Utoljára szerkesztette: norbee46, 2015.01.23. 06:09:14
  • Palinko
    a log file

a crash file
  • Palinko
    akkor ne keressük tovább 64 bites vagyok
  • Bazsio
    Ma a Scaniámat a szentlélek hajtotta kb 15 Km-át.
    48T-val mentem 35-40 Km/h-val és gurultam még lábbal is hajtottam csak valahogy érjek be!!
  • ocskoszilard
    elvileg problémát nem kéne hogy okozzon, annyi változás, hogy már 4gb-nál több memóriát is képes kezelni így
  • Hexenking
    Nálam semmi probléma nincs 64bit en. Mondjuk én nem használom a Jazzycat modokat. Ami én használok az a TSM,Brutal-Environment, és az általam szerkesztett Trailer pack és Kamion. A konfigomat meg lent látod az aláirásnál elég szépen fut.
  • szaboz80
    A 64bit-es használatnál tapasztaltál valamiféle változást? Gyorsabb vagy szebb?

Én tegnap nyuszi voltam elindítani 64bit-el. Nekem a TSM legújabb 5.3.1 van fenn Jazzycat pótkocsis megapackjával és az 1.15-ön gond nélkül megyek. Elvileg, ha 64bit-en indítom, akkor gond nélkül meg?
  • Hexenking
    Mit ír a log file?
  • Hexenking
    Sziasztok

én most is 64 bit en nyomom, és semmi baja.
  • szaboz80
    Én igaziból nem látom, hogy mit csinál az ETS2. :( Azonban - ahogy a hivatalos oldalukon írják - a 64bit-el nem kompatibilis, arra várni kell.

Én tegnap 32bit-el gurultam (még a Dánia-Portugália vonalon; van vissza vagy 1000 km) és minden gond nélkül hasítottam, nem volt hibám...
  • Palinko
    2000 hp van csak fenn. egyébként 69500km nél meglett a lvl 30 és kimaxoltam a stralist, mindenből a legdrágább és elég brutál a kinézete :D
  • Carl Davies
    Lehet, hogy egy másik mod bezavar neki.
  • Palinko
    valaki segítene, miért csinálja ezt a TSM?
  • Nesuten
    A TSM és az SCS együtt alakítja a stratégiájukat és szerintem ebben benne van a promod csapat is ... de volt is róla szó a TSM fosbúk oldalán
  • Axtros
    A skandináv terep jó választás volt az SCS részéről, mivel ezzel a területtel a TSM sem foglalkozott eddig. (Bár ez szerintem már az előrelátó stratégia miatt történt így.) A keleti területeket - és a balkáni részt - viszont szerintem a TSM fogja a jövőben feldolgozni.
  • Misuka963
    A skandináv DLC lesz az utolsó ?
    Magyarországtól keletebbre nem jönnek vajon ?
  • norbee46
    Azért remélem egy kicsivel előbb jön!
  • Axtros
    Ja, király lenne, ha karácsonyra előrukkolnának vele! :)
  • norbee46
    Üdv. All!

ETS2 64 bit launcher! MB Actros skandi dlc hamarosan stb. Remélem minél előbb! blog news

• kriger01
    Köszi szépen! Annó pár éve az ETS1-el elég sokat gurultam, annál tudtam az ilyen dolgokat, csak ez a steam-es cucc új még nekem...:-)
  • Palinko
    köszi, már töltöm is :)

ez aztán igen, meg van modolva rendesen és már inkább american truck simulator :D
  • Palinko
    kivág a program működése leállt hibával :(
  • Hexenking
    Szép estét
    Ma este is fordultam egyet..

• Czobi
    A játék a dokumentumokban tárolja a mentéseket, és a modok is ott vannak, szóval ha azt a mappát elmented/feltöltöd vhová, majd újra installálod a géped, és utána visszateszed a mentéseket, akkor minden ugyanúgy fog menni, és tudod tovább folytatni a játékot.
  • kriger01
    Sziasztok. Olyan kérdésem volna, hogy a steam-en megvettem a játékot, és el is kezdtem játszani, mert hát azért van...viszont a gépre ráférne egy reinstall...kérdésem, ha a modokat lementem, hogy megmaradjanak, akkor a jelenlegi elkezdett és a steam-el összehangolt profilomat tudom-e folytatni tovább, vagy újra kell kezdenem a játékot? Köszi előre is! :-)
  • Misuka963
    Próbáld meg ezt !
  • Nesuten

• Bazsio
    Egy kis sör a lengyelektől az angol népnek.

Milyen régi emlék...hm ETS 1.
    Inkább itt megyek mert lehet hogy megint meggyúlt valami a vonaton.

Holnap vissza Lengyel hon
  • Palinko
    ezt hol tudom letölteni? rágoogleztam de nem volt releváns a találat :D