52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
képekkel, hátha így már megy (semmi bonyolult nincs a steamben pedig)
1
2
3
Utoljára szerkesztette: ocskoszilard, 2015.02.02. 07:20:48 -
Plata #45518 Kösz.Csak egy képen láttam,afrikában volt a kép szerint,és a térképen rengeteg ország rajta volt. -
LiTTLee #45517 Szerintem a TSM map,keress rá google-ba. :) -
Plata #45516 Spanyolországot görögországot és afrikát melyik mod rakja be,vagy az DLC?
Láttam egy képet amin szinte az egész európa rajta volt.Kivéve az északi országokat. -
BigdaweM12 #45515 ha minden modot kiveszek attól függetlenül ugyanúgy kifagy a játék így meg eléggé elveszi tőle a kedvem... steamen meg egyáltalán nem igazodok ki kaptam már leírást róla hogyan tudom visszapatchelni de semmi -
Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.02.01. 22:45:23 -
Na, hol jártam ma?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
KRESZ: a leállósávon megállni és várakozni is tilos, kivéve ha műszaki probléma indokolja. Nem akarom elhinni, hogy nincs jobb hely fotózásra vagy várakozásra vagy akármi. Teszek is egy felkiáltójelet, mint te is !
Fasz kivan, hogy mindenki az úton áll meg fotózni és megvarni, aki lemarad meg minden. -
Axtros #45511 Igen, legalábbis addig, ameddig nem adnak ki a multihoz is új update-et az új patch-hez. -
Plata #45510 Steam frissítette a játékom és nem tudok felmenni multira,multiból is a legújabb van fent.
Komolyan vissza kéne patchelnem a játékot? -
csataric #45509 General-InterNational Transport KFT.
11 főt keres nemzetközi gépkocsivezető munkakörbe
Feltételek:
- 16 életévét betöltött
- Eredeti játék megléte
- Kresz ismeretes és annak betartása !
- TeamSpeak 3 használata
- Menetlevél kitöltés
Érdeklődni:
Ts3 : ts3.general-int.com vagy 84.0.180.153
Honlap: http://general-int.com
email: [email protected] -
Én most vele küzdöm le a nagy távolságokat és szerintem hosszúkapcsolat lesz ez, egy rossz szavam nem lehet rá! 
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.02.01. 17:38:04 -
A videóban nálad bent sötétebb mint kint, a szóbanforgó modnak pedig pont fordítva van és sokkal intenzívebben. Mind1, nem érdekes, azóta már más vasat hajtok. :) Majd dobok képet az új járgányomról és a hozzá készített "nevemhez passzoló" skinemről.
Szerk.: Majdnem elfelejtettem, de köszönöm azért, hogy próbáltál segíteni!

Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.02.01. 17:28:33 -
PetiM44 #45506 Mert időközben változtattak a játékon, szóval azok a modok, amik kompatibilisek voltak az 1.3-mal, már nem lesznek azok az 1.16-tal. De ha olyan modokat használsz, amiket az 1.16-hoz készítenek, akkor nem lesz vele probléma. -
Hm, ha nem mutatsz rá a jelenségre, lehet, hogy soha észre nem veszem, de nálam is fennáll, alant egy videó sztenderd gyári kamionnal.
HDR-t és minden grafikai modot kikapcsolva is fennáll a jelenség, szóval szerintem direkt mások a fényviszonyok a kabinban, mint kint. Belső nézetből ablakon kinézéskor az ember olyan gyorsan átmegy ezen a "fénycsíkon", hogy egyáltalán nem zavaró.
-
BigdaweM12 #45504 nálam az 1.16 állandóan kifagy nem csak szalonoknál hanem úgy általában 15-20 percenként... az itt ajánlott javítással is. így meg elég idegesítő hogy meg lett véve a játék, az őskövület 1.3.1el mentem egy évig, összes mod tökéletesen működött fagyás nélkül, erre megveszem persze nagyon fasza szép az 1.16 csak egy modot se bír el és annyira gyors azért nem vagyok hogy 20 perc alatt lefussak egy fuvart mielőtt kidobna.. -
Szép!
-
PetiM44 #45502 Steames játékhoz nyilvánvalóan nem fog működni a nem Steames patch, ezen nem nagyon kell meglepődni. Amúgy nem tudom, mi a szar az 1.16-ban, amikor rengeteg újdonság került bele az 1.9.22-höz képest. -
BigdaweM12 #45501 egyébként leszedtem az 1.9.22 est patchelve is lett de maradt ugyanúgy szar 1.16os... -
BigdaweM12 #45500 lehet csak én nem igazodok ki a steamen nekem nagyon összevissza az egész felépítése én nem találtam semmi ilyesmit de azért köszi -
Juhasz27 #45499 Hali!
Régebben megvettem az ets2-t és most ki szeretném próbálni a multit,de nem steam-es verzió.Hogyan tudnék játszani vele multiban ?
Válaszokat köszönöm! -
Görögben legalább jó idő van 
Zoci, WIM: Szép szerelvények
Szvasztika: Köszönöm, nekem is a kedvenc szériám
-
még csak lapozni se kellett volna
#45449 -
BigdaweM12 #45496 sziasztok! steamen tudok vissza patchelni? az 1.16 ról szeretném 1.9.22re. ha igen hol találom? -
Megtetszett a túlméretes szállítmányozás :)
A Volvo új fényszórót kapott, így most már teljes a gép :)
-
WIM #45494 Sziasztok!
Hozok pár képet én is. :)
Czuki, akos25, norbee46: Szép gépek!! :) -
Szvasztika #45493 Az egyik legszebb R-es széria,grat ! 
Az új SDP Krone-al pazar összeállítás ! -
Sziasztok!
Szép képek!
-
Egy darabig ez az öregasszony lesz a társam
Hatalmas köszönet és puszi jár Töki barátomnak az alapmodellért és a sok-sok segítségért
akos25: Tetszetős szerelvény
-
Valaki nem ért a műszerfal megvilágítshoz? Korábban az scs tette lehetővé ezt ha jól tudom, van is pár mod, de nem sok, jobb lenne inkább egy sajátot csinálni, arról nem is beszélve, hogy nem tudom összerakni pl egy gps-es beltérmoddal, mert ütik egymást, vagy nem működnek megfelelően.
Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.01.31. 18:51:08 -
Scania20 #45489 Igen! :)
-
Pityu0 #45488 Hali
1db garázsban max 5 ember fér el? -
Szép napot mindenkinek! :-)
Új pót:
Ez meg csak úgy:
Szép gépek/képek fiúk... :-) -
Már jó .........
-
Error...:( -
Sziasztok
feltöltöttem megint a Trailer packot kérésre. Akit érint annak itt a link :
Trailer_Pack_2.0.rar - 185.3 MB
Jó játékot .........
Utoljára szerkesztette: Hexenking, 2015.01.31. 14:52:03 -
Bizonyos időszakokban nem tűnik olyan rossznak, de borzasztó zavaró a legtöbb esetben. Főleg az éjszaka, az vmi botrányosan néz ki, mintha 16bit-es színmélység lenne beállítva vmi nagyon beteg sweetfx-el, ocsmány. :D
Amúgy tuti a moddal van baj, mert más kamionokkal nem tapasztalom. Na mind1 még kínlódok vele kicsit aztán váltok más járgányra. -
Hát így nappal, meg így egy-az-egyhez összehasonlításban értem már, mire gondolsz, de a #45475-ben linkelt képekről én nem tudnám megmondani, hogy van vele egyáltalán probléma, de gondolom a "fotósszeműekhez" szól a kérdés, nekem speciel jobban tetszik az első ("üvegen keresztül") kép...
Ez biztos triviális, de a játék grafikai beállításaiban a "Színjavítás" nincs bekapcsolva? És ha véletlen mégis, kikapcsolva is fennáll a probléma? -
Nem csak a visszapillantó, hanem minden. Itt egy másik kép miről beszélek, ahogy fordítottam a kamerát balra az ablakon félig már átment félig meg nem, és látni milyen külső illetve belső nézetben a fényhatás:
Szerk: természetesen a világos rész még belső nézet a sötétebb már külső.
Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.01.30. 21:51:18 -
A bal viszzapillantó tükörképre gondolsz, hogy üvegen keresztül?