52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Csabi2007 #45759 MEgvettem a DLC a going east-ot steamen. Most tökéletesen működik minden érdekes, hogy nekem a legfrisebb patch van, és simán megy a régebbi RUS mappal, meg az eggyel régebbi TSM-el. Ráadásul nekem a TSM map fix is bevan pipálva ami neked nincs tökéletesen fut! Csak néha beakad pár másodpercre, de nemvészes.. -
Carl Davies #45758 Értem. Csak azért kérdeztem, mert egyedül Max-hoz értek :S -
Igen a következő videókban beszélni is fogok! Csak a kicsomagoláshoz és a telepítéshez szerintem nem kellet volna magyaráznom semmit. :D :) 3ds max-hez csak egy ao tutorialt tervezek meg azzal fogok zmodiból objecteket áthozni. :) [" zmodiból objecteket áthozni" Ezt a tutorialt ha kész lesz akkor azt azoknak ajánlanám akik eddig zmodival modoltak ETS2-be] :) -
Carl Davies #45756 Tudod mennyivel jobb lenne a videó, ha magyaráznád is :D 3ds max-hez is van?
(Ja most néztem a többi vidid és hallom, hogy másikban beszélsz.)
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2015.02.16. 17:50:23 -
Musicking #45755 ETS2 Gold regionfree most csak 1000 huf a Nuuvem-en. Csak a vásárlás régiózáras, de az vpn klienssel könnyen kijátszható a kapott kulcsot meg a rendes IP-d alól betolod a steambe. A steamen jelenleg 30 euro az ára. -
Sziasztok!
Remélem nem köveztek meg azért mert kiteszem ezt itt:
Nem "stúdió minőség" de szeretnék sok embernek segíteni és átadni eddigi tudásomat. :) Jó szórakozást hozzá!

Utoljára szerkesztette: B_Jani-7, 2015.02.16. 16:01:23 -
Sziasztok!
Welcome to Oslo!
Szép képek!
-
Carl Davies #45752 Ja XD Az kár :D -
CsiziTrucker #45751 
-
-
Off:
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Szar a kép, de ilyen scania-s fekvő zászlót keresnék. Ha valakinek van, megköszönném, ha jelezné :D Régen nekem volt ilyenem, léteznie kell, de nem találom. Köszi a segítséget !
Szvasztika: Köszönöm! Mindig valamivel szebbé lehet tenni, nincs megállás :D
Bazsio:
Nehéz tisztán tartani ilyen szutyok időben ;)
-
Szvasztika #45748 Fasza !
:)
Jól állnak elől rajta a szúrók ! -
Bazsio #45747 Elkezdődött a hét
A-GB
De ahogy szokott....mindig esik
Czuki Tartsd tisztán.

-
Töki barátom fotosoppolta rá nekem a koszt, amúgy játékban nem koszolódik :D -
Carl Davies #45745 Csak ehhez a kamionhoz van ilyen koszolódás? -
Puhos #45744 Perugia - Köln
-
Lemosatva és kapott új fényeket is, hogy jobban látszódjon :D
Punky:
-
CzUKi -
-
Szvasztika #45741 Gyors mosást a szépségnek ! :)
-
-
Véget ért a rallyFactor szerbiai versenye, a ZoCi Racing suhan haza.
Lefűztük ahogy kellett, eredmények később :)
-
tudsz segíteni :O
-
az ets2 könyvtárán belül is bemásoltad a dll-t?
szerintem kimaradt.
-
helló ez mitől van próbáltam feltenni és az egyikkel valami hogy tudom ezt kijavítani :D
-
Axtros, Punky: Szépek
-
Nyúlpaprikás lesz este!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eddig sose vettem észre, hogy ha az ember tényleg elüti, akkor egy nyiffanással ki is leheli ki a kis lelkét
, azt hittem, ez is csak egy olyan animáció, mint a telephelyeken az irányító emberek
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.02.14. 16:37:41 -
-
Kicsit módosítottam a Telemetria appot. A világítás visszajelzés nem tetszett hogy mindegyik sárga, így az igazihoz hasonlóan zöldre a normált, és kékre a reflektort módosítottam. Valamint magyar nyelvre fordítottam azt a pár sort ami benne van.
Utoljára szerkesztette: maujuri, 2015.02.14. 16:03:06 -
Nézd meg nincs-e valami dvd az olvasóban.
Nekem akkor szokott ilyet csinálni. Remeg meg zörög meg olyan hangja van mintha fel akarna szállni :-) Közben csak a dvd-t olvasgatja. Ugyan nem tudom minek, mert nem is használja de még is. Kiveszem és néma csend, -
Diopapa #45730 Rossz minőségű alkatrész (jellemzően alaplap vagy videókártya) VRM-je okozza. Hibát nem okoz, csak idegesítő. Előfordulhat még, hogy esetleg táp csinálja. -
Lacika1992 #45729 Valaki találkozott már azzal a jelenséggel, hogy a menütől sípol valami a gépházból ?
Játék közbe semmi baja, ahogy belépek a menübe valami elkezd furcsa hangokat adni a gépből..... -
Meg kell venni. Csak eredetivel működik
-
ikarusmester #45727 Sziasztok!!!!!!
Segítene valaki? Abba kéne hogy nem tudom sehogy sem megcsinálni az multit .(Meg Kell Venni a Játékot vagy elég letölteni?) segítsetek létszíves nagyon szeretnék játszani multiban de nem tudok.
Előre is köszönöm.
Ikarusmester. -
Axtros #45726 Görögországban.
Útközben.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.02.14. 00:10:44 -
A pár másodpercre beakad olyan, mint ebben a videóban 00:09 és 00:10 között?
Ez sima TSM map, de a magyaron is csinálja, és véletlenszerű, mikor, mmpoolsize paraméterrel és anélkül is, 8 giga RAM, 2 giga VGA RAM és SSD mellett. Ez 1.15-ös patch, és ha jól emlékszem, 1.14-nél kezdte, de próbáltam 1.16 64 bittel is (külön Steames install másik HDD-n, bár a használt profilok ugyanazok), a jelenség fennáll.
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.02.13. 20:06:06 -
Hidd el ahol parkol az sem kevésbé feltünő mint ez a fórum mondjuk! És szerintem aki érintett ebben a kérdésben, mindeki tisztában van vele hogy miért is van itt leparkolva. :)

Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.02.13. 19:47:56 -
Egy ilyen cockpit építésekor jól jön, ha ki tudja az ember vinni a műszerfalra az adatokat :)
Látod, csórikámnak nem volt még akkor ilyen appja, és kénytelen kitenni virtuális műszereket a képernyőre
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.02.13. 19:37:28 -
Miért, szépen le van állítva, nem piroson/gyalogoson/dupla záróvonalon áthajtás közben van lekapva, meg nincs mellette GKV neve, házszám, stb. IRL adat. Aki felismeri, hol van pontosan és ki hajtja, az meg vagy 1) szintén céges, 2) ott lakik, és akkor is tudná ezeket, ha ki lenne takarva a rendszám. A világ maradék része meg úgyse tudja meg soha...
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.02.13. 19:33:12 -
Valóban, érdekes. Telefonon még ment, tableten meg nem. Lehet egyedi hiba is ez, viszont ez is bizonyítja, hogy ez szerintem érdekességen kívül másra nem jó, de ebben az egész dologban van potenciál, csak nem így, hogy ugyanazt mutatja amit amúgy is látunk a képernyőn. Egy térkép például mennyivel jobb, vagy ha megnézhetnénk könnyen, hogy a sebességet tartva mennyi idő a következő benzinkút, pihenőhely. (ki nem próbálta még besaccolni, hogy belefér-e kihagyni egy pihenőhelyet) Ha lesz több ilyen program hozzá, lesznek közöttük olyanok amik sokkal hasznosabbak. -
Axtros #45720 Azért a rendszámot elmontírozhattad volna!