52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Csak a fókuszon állítottam picit, illetve a fényerőn.
Ezt és ezt használom, illetve még ennek egy régebbi verzióját gyúrtam bele az 1. modba, mert máshogy vagy kilépett vagy nem működött rendesen.
(Eredeti kép) -
PS?
Milyen grafikai mod-ot használsz? -
-
LiTTLee #45837 Azt az árnyékot kéne valahogyan megcsinálni.
Nem oktatlak,csak észrevétel
-
Carl Davies #45836 Úgy nézem vannak benne nehezek is.
http://ets2.lt/en/trailers-and-cargo-pack-by-jazzycat-v3-1/
Ezek meg nehezek, viszont eléggé egyhangúak.
http://ets2.lt/en/railway-cargo-pack-by-jazzycat-v1-5-2/
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2015.02.20. 14:10:51 -
mrkoli #45835 kösz, mostmár tudom h nem egyedi probléma -
volt hogy csak 2-3 mod volt bent, most kb ilyen 10 körül van..van hogy 3-5 percet várok 1-1 módosítás miatt, van, hogy millanatok alatt tudom módosítani :/ -
mrkoli #45833 igazad van, hülye kérdésre csak hülye válasz létezik -
jaja, előfordul. de addig mindig sikerül egy sört kibontani :D -
mrkoli #45831 előfordult olyan másnál is, h egy mod kipipálásánál 3-4 perc kell míg beilleszti?
ajánlott gépigény is simán megvan, viszont 10-ből egyszer meg simán beilleszti pillanatok alatt, nem értem a lassúlás és gyorsulás okát
valaki segítsen -
krisztian1329 #45830 Tudna valaki linkelni egy kb 50-60t súlyú trailer pack-ot? -
Egy kis érdekesség reggelre...
link - blender tool -
Csabi2007, neked megy akadás nélkül az ets2 multi? -
mrkoli #45827 hali
kellene egy kis segítség, brutal environment hd modot akarok feltenni, mert olvastam h szebb lesz tőle és még több fps is lesz
minden felbontáshoz jó? mert 1366x768-ban akarok játszani viszont nem értek hozzá, mert a címben hd van amit úgy tudok h 1280x720
előre is kösz a válaszokat
tudom h hülye vagyok, ilyen válaszokat nem kérek
-

Az eső hosszára és gyakoriságára meg hétvégén ránézek. :) -
WIM #45825 Na de mit? Ha van ötleted meg hallgatlak! 
hotwheels, Norby646, Bazsio: Szépek gépek/képek!
Utoljára szerkesztette: WIM, 2015.02.19. 19:20:09 -
Sziasztok!
Szép gépek srácok!
más:Az első lépés! -

-
Bazsio #45822 Na hol vagyok?
Megjöttek a szervízbe a Daffok Hollandiába
Punky WIM
-
WIM, CzUKi, Tsaba -
-
LiTTLee #45820 Már csak a póttal kéne valamit csinálni
-
Vektor015 #45819 -
Lacika1992 #45818 Na végre megtudtam venni én is.
Egy zöldfülű kérdésem lenne.
Hogy érdemes inditani? Simán Play euro truck sim 2 64bit? vagy esetleg directX? elég sok lehetőség van.. :D -
WIM #45817 Kicsi újítás. 
Utoljára szerkesztette: WIM, 2015.02.18. 22:59:01 -
Bazsio #45816 Igazad van, ezeket én is hiányolom de látod nem fogják megcsinálni. -
Nálam nincs ilyen probléma. Próbáld meg a beállításokban a játékmenet résznél az "eső hossza és gyakorisága" csúszkát felhúzni.
Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.02.18. 16:39:52 -
WIM #45814 Köszönöm szépen, még nem sikerült, de remélem mihamarabb megtanulom a szerkesztését. :D
tutuhawer, kamionos dzsó: Köszi! :)
-
szaboz80 #45813 Nekem is volt ilyen gondom, csak más városban. Én a support-al felvettem a kapcsolatot (a két .TXT-t elküldtem) és visszaírták:
- ha van modom (elsősorban map), akkor abból a legfrissebbet. Nekem a TSM MAP van, így lecseréltem a legfrissebbre (vigyázni, mert külön van az EAST DLC nélküli és külön az EAST DLC-re való), azután jó volt. A legfrissebb patchben a kereskedések modelje változott és ezért fagyogat ki a kereskedések közelében.
- ha nem oldódik meg a probléma, akkor a modokat el kell távolítani :) -
Csabi2007 #45812 Szoasztok! Valaki találkozott már olyan hibával, hogy Bryansk- ban mikor kiírja, hogy iveco kamionkereskedést találtál és mennék be az udvarba kifagy a játék?? Tudok vele valamit kezdeni?? -
LiTTLee #45811 No főnök,nem sikerült az interiort megszerkeszteni?
Amúgy patika a verda,nagyon tetszik :)
Czuki tiéd is fasza,csak valahogy még nekem üresnek tűnik a belseje,több mindent szoktál belerakni
Egy lámpa textúrát cserélnék,kicsit homályosnak tűnik
-
király a belső. 
Nem értem, a készítőknek miért nehéz megvalósítani egy olyat, hogy átmegyek SK-n, akkor vennem kell autópályadíjfizető-készüléket. 50 euro kaució plusz a rátöltés és ha megyek legközelebb arrafele, szépen csak a kijelző írja, hogy levonásra került összeg. Pont, mint a hitel esetében. Hasonlóan a többi országban. Nem gondolnám, hogy nagy wasistdas lenne. Nem akarok szemétkedni, nem várom el, hogy fizikailag ott legyen az ablakon a sok GoBox, vagy a német tollcollect felöl beépítve, elég lenne, ha elképzelhetném, hogy ott van és pénzbe került az úthasználat. Elkeserítő.
Másik a naptár kérdése, restacaron asszem már épp ecseteltem. Van olyan most a játékban, hogy hétfő meg kedd, aztán a szerda, de miért nincs elnevezve, hogy február 18-a szerda, és mondjuk lenne szombat meg vasárnap, amikor tilalom van egyes helyeken, és izmos büntetés jár annak, aki meg. Hadd állítsam be az órát, a pihenőt vasárnap este 10-ig, és akkor induljak. Érthetetlen, miért nincs ilyen megoldás, és ezek aztán nem fantasztikus dolgok, csak pár apróság és már mennyit számítana -
kamionos dzsó #45809 Sziasztok! 
Jelenlegi gépem :)
Szép gépek/képek WIM, CzUKi, Tsaba01, nyuny01 :) -
WIM #45808 Bocsi a két hozzászólásért, de hozok már én is két képet :)
-
WIM #45807 Szép! Kicsit mosni kéne, de szarosan is gizda
:D
Tsaba01: Szép!!
:)
Utoljára szerkesztette: WIM, 2015.02.17. 21:26:59 -
Helyére került a Scania zászló is, hála WIM barátomnak 
Ps utómunkáért hatalmas puszi Tökinek, mint mindig.
Tsaba: Gyönyörű
-
Tsaba01 #45805 Scania R730 + Pezzaioli SBA 31
-
munkámból kifolyólag megtanultam kezelni, plusz ha idegesíteném magam emiatt, már nem lennék ennyire faszagyerek mint most :D
Viccet féletéve, meguntam, hogy "kereső..google...olvass vissza, rögzítetbejegyzés.." dolgokat kopizzam...megpróbálom nevelni, ha nem, hát szarok rája :D -
ikarusmester #45803 Estét!
Csak kérdezem hogy ki multizik és aki igen állatalában melyik szerveren?
Előre is köszönöm
Bocsánat a késői zavarásért -
Ehhez kellett a segítséged is! :)
Nem mintha annyira szeretném hogy essen az eső, de a változatosság kedvéért jó lenne néha. Viszont engem messziröl elkerül. Nálad vannak ilyen gondok?
Improved weather r5, és a HDR fix van fent azok közül amit ajánlottál. :)
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.02.17. 19:40:08 -