52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • szaboz80
    Lehet, hogy a TSM-ed ütközik valami más moddal. Én egyedül Jazzycat cargo-it használom és kész. Nem fagy ki nálam.
  • Bazsio
    Mióta betettem a TSM-et azóta mindig egyszer kifagy így az első 10 percben majd ha kiveszek egy más modót akkor utána már többet nem tudtok segíteni??
  • Szabi #45998
    Eryk ismét bejelentette hogy otthagyja a multi gyártó csapatot... felvette volna tegnap Pavel ? :D
  • sure
    Ha Tomášból meg több lenne, ők lennének a

• B_Jani-7
    Szép estét! Ha valamit nem tudtok vagy szeretnétek valamiből tutorial videót nyugodtan írjatok privátot vagy akármi! Csak szóljatok! :D
  • Szabi #45995
    a baloldali tomasduda, Eryk az ETS2 multi fő embere, a kék pólos az egyik fő programozó, elméletileg segített a multiba is, Pavel meg az SCS feje :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.09. 22:02:23
  • szaboz80
    Beléptem az alkalmazottat irányítók körébe. A "régi" vasamat megkapta, én pedig vettem egy másik kicsikét:
  • Toby0501
    A multi fejlesztői. Legalábbis rootkiller biztosan.
  • Bazsio
    Hát.....há' nem tudom ezek kik de ezek közül csak egy néz normálisnak, de tényleg ezek kik??Nehogy....azt mond hogy ezek csinálták meg az ETS2-őt mert...........
  • sure
    Várjá', a :D biztos a 4. fazon?
  • Vektor015
  • Szabi #45989
    Timmy, RootKiller, Komat :D
  • Sordoran
    Hosszabb kihagyás után újra nekiveselkedem Európa, és most már Oroszország útjainak is:
  • sumi62
    Hali
    Köszönöm a tanácsokat,végre sikerült.
    Üdv mindenkinek
  • sumi62
    [IMG]http://kepkezelo.com/][/URL][/IMG]
  • Bazsio
    A hét első fuvarjának vége D-A

• Puhos
    Szia!
    A játék alatt csinálsz képet vagy az F12-es gombbal vagy pedig fotómóddal. Majd ezek után a képre kattintva kimásolod annak url címét és itt a fórumba a kép beszúrásánál megadod a kép url címét és ennyi.
  • Puhos
    Piroskák
  • Lack
    Köszönöm, működik!

pete379jp__truck__real_emblem_trucks_v2 mod miatt nem jelent meg egyik kereskedőnél sem.
  • sumi62
    Köszi de egyikkel se működik csak egészen kis képeket tudok fel rakni, 35 K byte.
    azok amiket a játékban fényképezek sokkal nagyobbak.
  • szaboz80
    Nézd, meg hogy mindkettőből a 1.16-kompatibilis van-e fenn...
  • Csontimester
    Sziasztok.
    A következő problémám van: ha elmegyek egy kamion kereskedés előtt, megáll a játék és kiírja h, ets2 steam működése leállt. Mi lehet a gond? A játék 1.16.2s, hungary mod-dal és trailers and cargo pack-al.
  • szaboz80
    Az esős Angliából a napfényes Olaszországba...
  • Axtros
    A "Kép beszúrása" opcióval. Itt van szövegmező alatt, balról az ötödik gomb. De előtte töltsd fel valahová, vagy a "Képfeltöltés" opció alatt elérhető helyre. Az meg jobbról a második. :)
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.03.08. 13:37:15
  • siplace2
  • dimre
    Nálam ez működik: MB MP IV by Danz V2.1
  • sumi62
    Hali
    Csak egy kérdés,ezeket a szép képeket hogy rakjátok fel?
    Teljesen amatőr vagyok.Megpróbáltam de nem sok sikerrel.
    Élőre is köszi.
  • sumi62

egy kis pihi
  • mikee8925
    Szép estét !!!

Van itt valaki aki tudna nekem pót skint készíteni?
  • Bazsio
    Jó képek de van a menüben Fényképező mód.
  • Lack
    Sziasztok!

1.16.2 verzióhoz létezik, működő Actros MPIV? Keresgélek, de vagy fake amit találok, vagy meg sem jelenik a kereskedőknél. Egy jó lenne, még ha régi az interior akkor is.
  • Puhos
    Néhány kép Fehéroroszországból:

• Skrupi
  • sumi62
    Hali!
    Úgy tudom hogy a going east dlc kell hozzá,legalábbis nekem megvan és tökéletesen megy.
    A többit nem próbáltam.

• Vektor015
  • SimaSuna #45965
    eredetileg Ő lenne az.
    módosítva lett sok minden, belső/külső egyaránt.De Ő az alap..
  • Hunter of Deer
    hali!
    mar reg nem toltam ETS2-t , ez az ultetett kamion ez vmi modtol ilyen? esetleg egy linket tudtok dobni rola.
    koszi.
  • Bukephalos
    Sziasztok!

Elképzelhető, hogy a TSM-mel össze kötött open russia map azért dobál ki, mert nincs meg a going east dlc? Amint átérek oroszba, kb. öt percenként kidob. A térképeken kívül minden más modot kivettem, a játék steames.
    Másik kérdés: Ha az open russia mapát használva betérek egy szervízbe vagy lerakóba, alig bír mozdulni a kamion, olyan, mintha elmerült volna a hóban. Letöltöttem a snow_road_50 és 80 -as kiegészítőket, de ezen a problémán nem változtattak.
    Előre is köszönök minden segítséget!
  • SimaSuna #45962
    A ZoCi Racing Platak felé veszi az irányt. Holnap indul a 3. forduló a rallyFactor HRC bajnokságán.

• Bazsio
    Nekem se hosszú az egész, mert nekem is amikor így adódik mert van olyan fuvar csak akkor megyek ilyen hosszúval máskor például tegnap akkor csak 1600 km-est sikerült levinnem.