52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Te most hozzám szóltál!?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor nézz a szemembe.

-

-
Vektor015 #46038 -
Carl Davies #46037 Volvo fh12 nézte be elsőnek. Aztán már Szabi sem tudta, hogy kinek írta elsőnek. Jól bekeveredtetek. XD
(Amúgy egyszerű tájékozódni. Meg kell nézni, hogy kinek ment a válasz.) -
ajjaj, én belekeveredtem. Nem a te kérdésed volt félreérthető Szabinak. Nem az előző hozzászólásra reagál a következő hozzászóló, hanem látod, ott a másik hsz-re. Kicsit bele lehet keveredni, az mondjuk igaz. Elég fos az SG fórum, csak sok a téma meg a játékos, hozzáértő, ennyi az előnye.
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2015.03.16. 13:16:11 -
Egy Magnum is lehet szép :)
-
Volvo fh12 #46034 Egyik mondatom végén sincs pont, de nem fogok leállni vitatkozni. :) -
Axtros #46033 Az új Euro 6-os Merci lesz majd valamikor, de hogy melyik patch-ben, az még kérdéses. Ennél újabb típusról, vagy gépről ez eddig nem esett szó. -
ja hogy a pont már kérdőjelnek minősül? :DD -
Volvo fh12 #46031 Igen Szabi, kérdeztem, de úgy gondolom láthatóak az írásjelek!! :) -
Volvo fh12 #46030 Köszönöm szépen Fdm019! :) -
Hali! 
Ponyvázunk :)
Már a másik felrakón várom a cucclit.
Parkedzsóban pihi.
-
balazsgigi #46028 Erről van valami videó?Egyelőre TSM mapot használom,fizikára van valami?Asszem fizika reale 1.6-ot használtam utoljára,meg xbrutal environment. -
Fdm019 #46027 TSM map 5.4
@Szabi: Gondolom kérdezte, válaszoltam rá.
Utoljára szerkesztette: Fdm019, 2015.03.15. 18:23:03 -
most ezt mondod vagy kérdezed ? -
Volvo fh12 #46025 Helló! Valaki tudna nekem adni linket a legfrisebb TSM mapról?? vagy olyat ami müködik 1.16.2-es patch-el! Előre is köszönöm!! :D -
Fdm019 #46024 Elvileg nem.
@balazsgigi: Plusz a következő(1.17-es) patchben (ami a skandi DLC körül érkezik) jön az új fény és időjárás rendszer.
Utoljára szerkesztette: Fdm019, 2015.03.15. 15:50:05 -
Scania20 #46023 A következő patch-be várható valamilyen új gép. -

-
balazsgigi #46021 Köszönöm! -
CDG-nél 3ezer a gold edition,ha azt megveszem,akkor rátolhatnám a Hungary map-ot? Törttel játszogattam korábban és annál problémáim voltak de jo lenne tolni magyar utakon ezért megvenném a játékot -
Bazsio #46019 Ajánlott mód az a TSM vagy a Hungary Map és még Jazzycat Trailer Pack és kb ennyi ha még akarsz tunnigolni akkor Scaniara vagy más kamionokra kapsz tunning módot.Újdonság ami új hogy mindjárt itt a nyakunkon az új DLC Skandinávia. -
balazsgigi #46018 Sziasztok!
Régen játszottam már,a multiplayeren kívül van valami újdonság,amiről tudnom kellene?Magyar map sokat fejlődött?Alap játékon kívül milyen mód ajánlott most?G27-em van,ha esetleg irányításban is lett volna változás.Dlc-m nincs hozzá. -
-
Szép estét :)
Pihenő :)
Szép gépek/képek :)
Utoljára szerkesztette: MexxHUN, 2015.03.14. 22:10:00 -
Stefan28 #46015 Üdv!
Skrupi kaphatok egy linet a megás kamionokról ha van? -
Tessék: Link
Arra vigyázz, hogy a nem v8-as motorral szerelt kamion ki fog fagyni valószínűleg. Csak a v8 működik nálam illetve a tandem, a többivel sajnos kifagy ha be akarom indítani a motort. Nem tudom mi lehet a gond. -
Axtros #46013 Ez a fekete (szürke) hűtőrács jól néz ki. Ezt honnan lehet leszedni? Vagy melyik mód? Köszi! :) -
Köszi! Ha minden igaz akkor ezt: Link
Szerk.: Illetve még a FAEL environment-et. Link 2
Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.03.14. 13:13:36 -
Skrupi #46011 Gyönyörűűű képek.
Milyen grafikai modot használsz? -
-
Borzas71 #46009 Még egy ok arra, hogy miért nem érdemes ilyen-olyan kódárusoktól Steam-kódot venni: a Valve visszamenőlegesen is régiózárazza a bizonyos területekről származó játékokat.
Régiózár -
Vektor015 #46008 -
Sziasztok!
Van lehetőség a navigációs ablak áthelyezésére?
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.03.12. 11:07:35 -
Rossz helyen vársz ötletet azon kívül, hogy vedd meg. -
Egy másik alternatív megoldási lehetőség, hogy megveszed az eredetit, és akkor nem fog kidobálni, nem kell a hajadat tépni, viszont bármikor, amikor az időd engedi, lehet lazán. Akinek ennél jobb ötlete van, az nem tartsa vissza - az off.topikban (link felül, a flickr logó mellett). Előre is htx. -
Mnms #46004 Ez is lehet egy megoldás, hogy megveszem :D De igazából olyan komoly gamelésbe nem kezdenék bele, csak így lazán mikor az időm megengedi, de a hajamat sem akarom tépni az 5percenkénti kidobálástól :D szóval valami ötletet még mindig várok :) -
Vedd meg és meg fog oldódni. Tudom, hogy most az jön, hogy beböfögés és hogy stb stb.. De hidd el az eredeti gammel nem fog kidobálni.. -
Mnms #46002 Sziasztok! Azzal kezdem, hogy torrentról töltöttem a játékot (a feltöltő kulcsot is adott), steamet kerültem, nem volt gond. Azonban patchelés után folyamatosan kidob és azt a hibaüzenetet kapom, hogy a steam megállt. Leginkább kamionkereskedő körül, cégek bejáratánál vagy csak randomra az autópályán/városban 2-10perc között valamikor kidob. Többször letöröltem a játékot (legalább 6-7szer), a legkisebb filet is ami hozzá kapcsolódik, leszedtem máshonnan másikat, volt h másik patchet is, próbáltam azt is hogy gépről másoltam át, az originalis oldalrol is letöltöttem a demot aztán net nélkül beírtam egy régi termékkulcsot (mivel nincs net, ezért nem tudja ellenőrizni, de enged játszani), de kidob folyamatosan. modokat nem használtam, később már feltettem a Hungary Mapot is, hátha ott nem fogja, ott is csinálta. Valami ötletetek lenne, hogy mi lehet a gond vagyis a megoldás rá? Grafika is minimumon, de bőven megfelel a gépem a minimális gépigénynek is. Előre is köszi a segítséget :) -
Bazsio #46001 Még bent van egy Satan féle camera mod és egy a kabin térben nagyon a kamera szög és a elől a tunning spoiler meg külön egy régi acesoria du tuningu de akkor azt jelenti hogy csak a Jazzycatat kell bent hagyjam?Ja és egy Scania V8 hang de az új.De kösz azért lehet hogy a régi acesoria csinálja.