52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • norbee46
    Hajóra várva.

• R420
    Ausztria.
  • Nesuten

MANci TGX 8x4 Irány Lyon ...

• Axtros
    Jól fog kinézni és ez legalább nem lesz bug-os, mint a külsősök által hegesztett darabok.
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.03.25. 18:06:59
  • Wabidriver

• Nesuten

• Bazsio
    2X-er F4.
    Utoljára szerkesztette: Bazsio, 2015.03.25. 06:09:23
  • fuszhi
    Tényleg ezzel mi lett? Vagy csak én vagyok annyira pancser hogy idáig a játékba/szimulációba nem is találkoztam vele? Hogy kell előhozni a tükör menüt? Van egyáltalán ilyen? Előre is köszi ha valaki tudja. Üdv.
  • fuszhi
    Üdv a sok mód több memóriát is emészthet fel hiszen az objektumok száma is nagymértékben megemelkedhet. Lehet városon kívül nem esik le az fps értéke, de ahol a tereptárgy is több a kamionéval együtt már megeshet, hogy több memóriát emészt fel. Illetve nem biztos hogy mindegyik mód optimálisan lett elkészítve. Lényegében az objektum számának emelkedése és azok valós időben történő kiszámítása az ami memória igényes, a programokat ha elkészítik igyekeznek optimálisan elkészíteni, így a tereptárgyakat optimálisan elhelyezni egymástól és amennyire lehet alacsony felbontású textúrával minél primitívebb alacsony vertext vagy ha jobban teszik alacsony poligonszámú modellel dolgozni. Az utólagos módolgatás esetében előfordulhat hogy az ilyesmire lelkes amatőr modellerek nem biztos hogy oda figyeltek, esetleg ha oda is figyeltek , az is megeshet hogy attól független egy programot nem túl jó agyon módolni. Érdemes lehet vissza venni a felbontásból, hogy kompenzálja a sok mód egyidejű használatát, illetve az se rossz ha kiválaszt az ember egy maximum két módot és azt használja csak. Üdv.
  • fuszhi
  • tutuhawer #46110
    Én nem tudom
  • worldoftruckhun
    skacok
    mi a teendő?
    folyamatosan laggol nálam a game (TSM MAP 5.4-en játszok) mellesleg sokféle moddal ráadásul menet közben úgy másfél percre be fagy mint az állat főleg ha városba érek vagy ha éppen mellék utakon megyek
    kulturált,értelmes választ kérek
    köszönöm.
  • SimaSuna #46108
    Papírozás, aztán beletaposunk...

• Norby646
    A moddolt actros kívülről ugyan jól néz ki de belül elég gagyi. Az scs változat meg mint ahogy vártam, kívül-belül egyaránt nagyon szép. Remélem a hangot is eltalálják hozzá. :)
  • Sordoran
    Csodálatos! Nagyon jól néz ki, az a belső is remek. Ha kijön újra nekilátok multizni, szívem csücske ez a gép. És végre magyar map-on is megvehetem első kamionom. (lehet hülye dolog, de mod-osat nem akartam venni, mert annak az ára is alacsonyabb, és kisebb szinten elérhető minden hozzá, én meg folyamatosan akarom építgetni majd)
  • Norby646
  • norbee46
    Klagenfurt-Brüsszel

• Wabidriver

Punky Köszi szépen :)

• Axtros
    Nem, hanem röviddel a Skandináv DLC után, letölthető update formájában.
  • Nesuten
    A Skandináv kiegészítővel érkezik a Mercédesz
  • Norby646

Bővebben: Link
  • hotwheels
  • Wabidriver

• worldoftruckhun
    na végre valaki,aki vette a fáradtságot arra,hogy segít nekem ebben...
    amúgy köszönöm a segítséged :)
    nem tudom írhatok egy privát üzit?
    (lenne egy kérdésem)
  • drago14
    Hali!
    Adott a játék ahol NINCS semmiféle mod. Felveszed fraps-sel vagy bármilyen videórögzítő programmal. Ezt a nyers videót megnyitod egy videószerkesztőbe (pl. Movie Maker, Sony Vegas). Most megnyitod mellé (a szerkesztőben) a hangot amit be szeretnél vágni. Ezek után kedvedre bevágod úgy ahogy szeretnéd. De ettől függetlenül NEM A JÁTÉKBAN LESZ BENNE. EZ CSAK EGY VIDEÓ.
    Remélem tudtam segíteni.
  • worldoftruckhun
    ne verd itt magad ;)
    nem fogok pont itt veled vitázni
    különben is itt csak lehet valakitől segítséget kérni
  • worldoftruckhun
    nem kell flegmázni -.-
    csak kérdeztem vmit,amire tudni szeretném a választ...
  • Carl Davies
    Ú de buta vagy. Menj inkább játszani.
  • worldoftruckhun
    azt hogy kell alá vágni?
  • norbee46
    Sziasztok!

Szép gépek

Fél úton Klagenfurt-ba.
  • Wabidriver

Lengyelországban:

• SimaSuna #46089
    nem fog működni. SOHA.
    az nem mod. a videó alá van vágva a hang.
    pont.
  • worldoftruckhun
    valaki segítene? (aki ért is hozzá)
    tudom,nem mod... de szeretném,ha nekem is működne ez a jáksó laci GPS hang dolog
  • Nesuten

• Vektor015
  • Nesuten

Irány Verona és a HengeriTerkenyűk

• Szabi #46084
  • maujuri #46083
    Ismét frissítették a telemetriát, jelenlegi verziószáma 2.2.6.
    Szokás szerint innen leszedheti akinek kell, magyarítva, és kicsit módosítva:ETS2 Telemetry server
  • Wabidriver

Bocsi a dupláért :)
    Várakozás a felrakón:

• Wabidriver
    Köszi szépen