52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Bazsio #46200 Mit használsz annyit??Nekem kb 8 van és vígan el vagyok vele de lehet hogy tényleg túl sok a mód és akadnak össze vagy fele nem kompatibilis egymással vagy a játékkal. -
Fdm019 #46199 Túl sok modot használsz. Vegyél ki belőle és nézd meg utána.
Utoljára szerkesztette: Fdm019, 2015.04.01. 21:13:19 -
Én nem tudom -
brutusz1 #46197 Promods-al sincs semmi baj , azzal sem dob ki a kereskedésnél.
-
Új hír! -
worldoftruckhun #46195 skacok
mit csináljak,hogy ne laggoljon a game? (alap térképen is)
kb.40 valamennyi modot használok,ha nem többet
így lehetetlen gamelni :/
valaki valami tanács?
kulturált válaszokat várok -
colored bullbar
így keress rá..
. -
Sziasztok!
Tudnátok linkelni valamiféle modot, amiben színes (elég ha csak fekete) gallytörő található? Néztem neten, de nem jutottam túl sokra (nem kizárt, hogy nálam van a hiba) viszont itt többetek gépén láttam ilyet. Köszi előre is! -
Akció van a Lidlben 
Szép gépek srácok
wabidriver: Picit az amerikai rendszámot kicsinyítsd le, szerintem túl nagy, de amúgy patent :D -
smog15 #46191 Nekem is van MAN-om és még piros is :D
-
npolos #46190 ez lett végül, végre normálisan lehet olvasgatni :)
más fórumokban nem direktben rakják ki a képeket -
Szép napot 
Még van hibája de legalább már használható:
-
-
LiTTLee #46187 A Promods hivatalos oldalán nézz utána,biztosan le van írva mit kell csinálni :) -
Axtros #46186 Szerintem a ProMods-al van valami, a TSM nekem jól műkődik. -
mutagora1 #46185 Sziasztok!Segítségeteket kérném.A problémám az,hogy a PROMODS 1.91,illetve a TSM legújabb verziójánál ha autókereskedéshez érek,a játék hibaüzenettel kidob.Letöltöttem egy zzz_truck dealer fix for 1.16 mod-ot,de a problémát nem oldotta meg.Kérem,ha valaki tud,legyen szíves segítsen.Előre is köszönöm! -
Axtros #46184 A böngésződben kapcsold ki a képek megjelenítését, és akkor nem jelennek meg képek. -
Bazsio #46183 Mi van??Hol itt a fórumon, játékban? -
Volvo fh12 #46182 Sziasztok! :) Valaki tudna nekem linkelni egy Volvo fh12-est, ami működik az 1.16.2-es patchel, ha szépen meg kérem?? Köszönöm szépen előre is! :) -
npolos #46181 van arra mód, hogy valahogy kikapcsoljam a képeket?
annyira szétcsúszik így, nehézen olvasható a szöveg, pedig jó lenne néha visszaolvasni a segítségeket :) -
Már nem azért de volt idáig bármi is, amit felfogott volna xcsabi fórumtárs? -
Szerintem szerelmes Jáksóba,valahogy nem tudja kiverni a fejéből :D Azt sem fogja fel hogy az alap GPS-nek nincs hangja,tehát nincs mit mod-olni.. -
Jöttem a kalitkával a verebekért :)
-
smog15 #46177 Sziasztok! Jó öreg DAF
Velence
-
Padlogáz2 #46176 Te ilyenkor mit érzel?
-
Bazsio #46175 A szezon utolsó fuvara
GB-HU
Wabi Hagyd ez jó!
-

Az MAN még nem készült el ezért marad a daf :
-

-
Miután lejárt a szerkesztési idő természetesen megoldódott. Újra másoltam minden profil mappát, fájl és így betöltött. De nem tudom elsőre miért nem sikerült neki jól átmásolnia. -
Üdv! Ma újra raktam a gépet, és a játékot is, de minden mentést, modot stb. átmásoltam, valami viszont mégse stimmel. Mikor betölteném a profilomat amin van TSM map és Russian map is kiírja, hogy hiányzó DLC-k nincsenek telepítve: Halloween Paint Jobs Pack és az Ice Cold Paint Jobs Pack. A poén, hogy ezeket soha meg se vettem, nem használtam, nem telepítettem előzőleg, semmi és tegnap még simán ment a játék. Más profiljaim betöltenek, de ez nem, és ha rámegyek hogy töltse be mégis szinte azonnal kifagy a játék. Valami ötlet mi okozhatja? -
Axtros #46170 A DAF 100%-ban Holland márka. Az, hogy hol van még ezen kívül összeszerelő műhelye, vagy más alegysége, az nem számít. -
Lehet, hogy már Belgiumban is gyártják de Holland cég :) utána kéne nézni.... -
Szép Jó Reggelt :)
Hozok pár képet :)
Norby646

Wabidriver
LiTTLee
norbee46
R420

-
Bazsio #46167 Hagyjuk, nekem az alternatívám hogy mindig kiveszek és beteszek egy módot neki meg rosszat töltött le.
De woroldoftruckhun azt NEM LEHET MEGCSINÁLNI!!!!Érted???NEM LEHET!!!Amíg az SCS nem csinál egy alap GPS hangot addig nem lehet!Minden mód ha megfigyeled az alap technológiának a fejlesztése vagy más SCS játékból át van véve.PL Jazzycat ha játszottál a 18 Extreme Truckeren mindkettőn akkor megismered a pótokat és a többi skinezve van.Vagy ott van a Satan Tél módja (a legjobb) a textúra az úton EXTREME Truckerből van.Amíg az SCS nem csinál egy alapot addig nem tudsz és senki más sem fog csinálni mert ahhoz teljesen felől kellene írnod a játékot meg kitudja még mi lesz de NEM LEHET!! -
ENVE #46166 not gonna happen -
worldoftruckhun #46165 skacok
aki elkészíti a Jáksó Laci hangot "scs"-be (GPS-be) annak minden elismerésem és tiszteletem ;)
az nagyon ügyes,az egy isten :D -
Üdv az árfolyamot a beállítások / játékmenet / pénznem / huf ahogy a "munkatárs" említette. Ezen a képen ki kellett mászni menetközbe és a sárga kilincsel valamit kezdeni :) mert eresztett a cucc az egyik tartályból. :) a kolléga addig tartotta a menetidőt nehogy elkéssünk. :)))
-
"Egy hete kérdeztem valamit és semmi válasz". Se tőled se mástól nem kapott választ. Mind1 engem hidegen hagy a dolog igazából. -
PetiM44 #46162 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"A DAF Trucks gyártóüzemei Eindhovenben (Hollandia) és Westerlóban (Belgium) találhatók."
Forrás: http://www.daftrucks.hu/hu-hu/about/daf-trucks-nv
Mellesleg maga a cég holland, a központjuk Eindhovenben található. -
Ampy81 #46161 Helló!
A DAF nem Holland hanem Belga gyártmány.