52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • NIBI
    Pontatlaaaan? :O
    Mindenben azzal nyomom és nincs pontatlansági problémám. Persze kipróbálnám már az ETS-ben is de el sem indul. Nem kell valamit valahova másolni vagy mittomén? Régebben már próbáltam mikor még nem volt ilyen kiforrott a szerkentyűm, és ment is csak nem tudom hogyan csináltam. :P
    Itt egy vidi amiben bemutatom hogy pontos. :)

• Frequency
    Nem mod kell hozzá.A kormányod setupjában a forgatási szöget kell lejjebb venned,de nem értem miért lenne ez jó neked..elvégre nem egy forma 1-es kocsit vezetsz.
  • WIM
    khm... :DD Amúgy szép lett! :D
  • Nesuten
    mindenki

• Gonosz Ördög
    Üdv!

Tudd valaki egy olyan módot,hogy mikor kormányzik az ember menetközbe legyen az balra vagy jobbra,még ha picit is,akkor is úgy fordul a kormány és maga a kamion is,mintha kétszer annyit fordítottam volna rajta, játékon belül a kormányhoz való csúszkán állítottam,de ugyan az a helyzet.
    Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2015.07.30. 18:45:30
  • CzUKi
    Köszike :D
    Őszintén szólva nem tudom, hogy kié a modell, de nem hiszem, hogy az övé. Valamelyik lengyel oldalon találtam még anno, csak annyi változtatás volt, hogy a bogi tengely fel volt húzva és én azt leeresztettem. :D
  • LiTTLee
    Pöpec kombo Möstör
    Ez a Kisbrekusz féle Schwarzmüller?
  • Carl Davies
    Ja értem. Én most kipróbáltam ezt: https://www.youtube.com/watch?v=3xx4GJF4JTs
    Nem rossz, bár időnként megzavarodik, de használható.
    Egyébként, nézd meg, hogy ki-e lehet választani a játékvezérlőknél a szoftvert. Nekem is úgy kellett. (ahol lehet, hogy billentyűzet+egér, stb. )
  • CzUKi
    Várakozás a bányában

Gyurma, Norbee: Szép szerkezetek
  • Frequency
    TrackIR-rel nyomom,a háttérben futnia kell a szoftvernek.Webcamos cuccost felejtsd el,iszonyú pontatlan.Carl-nak üzenem hogy már nem érdemes TrackIR-re beruházni,idén jön az Oculus Rift..és nem lesz sokkal drágább.
  • NIBI
    Pontosítok, saját készítésű Clip-el és webcammal nyomom. Mármint itt még nem, de akarnám. :P
  • Carl Davies
    Működnie kell.

(Egyébként megkérdezhetem, hogy mennyiért jutottál hozzá?)
    Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2015.07.30. 12:07:43
  • NIBI
    Az ETS 2 kezeli a TrackIR-t? Sehogy sem tudom beüzemelni a cuccost. :)
    Csak úgy hogy az egeret kezeli de úgy borzasztó...

Vagyis látom youtube-os videókról hogy kezeli, csak nem tom hogy. :P Help, help. :)
    Utoljára szerkesztette: NIBI, 2015.07.30. 12:08:36
  • Gyurma77
    Sziasztok!
    Komoly gépek.

• Since
    Sziasztok,

Szeretnék egy pár darab modot kipróbálni és a véleményetekre lennék kíváncsi. Legfőképpen traffic illetve graphics mod érdekelne. Köszönöm válaszotokat!

Üdv,
    Since
  • Gonosz Ördög
    Nem kell megvennem mert originált játék már régen megvettem,de viszont a hivatalos oldalon megtaláltam amit kerestem,így tárgytalan.
  • norbee46
    Sziasztok!
    Szép Gépek!

• cxaxoxc
    Itt regisztrálsz: ETS2 Multi

Majd letöltöd a telepítőt (Download latest version) és követed a telepítőben írtakat. Sok sikert
  • DIESEL DOG #47344
    Hali! Hozok magammal én is pár képet az aktuális gépsasról. :)

• Nesuten

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.07.28. 22:17:13
  • CzUKi
    Megérkezett a pót is

Szabi:
  • Szabi #47341
  • YoGabN
    Sziasztok! Valaki leírná a Multi telepítésének a menetét? Mit kell letölteni? Hol kell regelni?
  • Dreko7
    vedd meg a játékot és automatikusan fog frissülni. ;)
  • Gonosz Ördög
    1.19 update honnan tudnám letölteni ?
  • joceruza
    Helló mindenkinek!
    Meg tudnátok mondani hogy az 1.19-el melyik Volvo FH 2013 tuning mod a legjobb,legstabilabb?
    Köszönöm!
  • Nesuten

• CzUKi
    CKTransport

WIM: Patent ezzel a színnel
  • Bazsio
    Hát jó, csak olyan megfogalmazást használtál mintha ilyen ,,friss" játékosként jöttél volna.Ja és amiért nem tettem smileyt nem azt jelenti hogy ilyen ordibálos hangnemben szántam.
  • Fenimor
    Látom belegyalogoltam a lelkivilágodba kisgyerek! Gondolom neked hatalmas tapasztalatod van! Hogy laikus vagyok e,, meglehet, mert csak "A-B-C- ketegóriám van. 23 éve vezetek, ebből 18 éve fuvarozom. Te mennyi esztendős is vagy? Ja már látom "16"... Ki is itt a laikus?
  • WIM
    Azt hiszem ez a végleges szín.

Czuki: Adom!! :)
    Utoljára szerkesztette: WIM, 2015.07.27. 22:09:52
  • CzUKi
    Halihó

Wabidriver: Alakul
    WIM: Nagyon szép
  • Bazsio
    Úgy, úgy...az indiai az már......
    Utoljára szerkesztette: Bazsio, 2015.07.27. 20:36:21
  • i robot
    Megértem Fenimor hozzászólását. Ízlések és pofonok... Nekem is inkább a tiszta, üres fülke/szélvédő tetszik jobban, de természetesen megnézem a zsúfoltabb gépeket is. Érdekes dolgok ezek számomra. Nem kamionozok, ezért ad némi betekintést az e fajta életmódba.
    Ami feszíti a határokat az inkább az Indiai kamiondíszítés kívül-belül.
  • Axtros
    Ez csak egy játék program, itt tök mindegy, hogy kinek a verdája hogyan néz ki kívül vagy belül. Ha valakinek így tettszik, akkor ilyen és kész. De azért - csak a vita kedvéért - arról már itt is korábban volt szó, hogy a német, és amúgy az EU-s országokban mit fogadnak el a szélvédőn és mit nem. Én ennek anno utánanéztem és nagyjából az a felállás, hogy szemmagasságban semmi sem zavarhatja a kilátást a szélvédőn keresztül, tehát ebben a konkrét esetben szerintem a középen elhelyezett zászlókat (+ többit) - a valóságban - lejjebb (vagy feljebb) kell helyezni és semmi sem gátolhatja - ha van - a front tükörre való rálátást, illetve a jobb oldalon található tükrökre való rálátást.
    De itt - játék program révén - mindenki azt csinál amit akar. :)
  • Bazsio
    Na jó, most idefigyelj te laikus!!Ez nem putri evvel megszentségtelenítetted a kamionozást!! 2.Ez neked putri te még nem láttál szétkapva belülről egy kamiont pl hétvégén amikor 2 sofőr kipakol mindent!! 3.A Wabidriver szent Scaniája nem putri!Simán ki lehet belőle látni semmi nagy dolgot nem látok ami akadályozná, még a német is elfogadja ezt ahogy van.(Pedig szeretnek kötekedni)És!!Ezek nem SZEKEREK!Ezek több 100 k Eurós járgányok, te látom nem vagy egy nagy fanja a kamionozásnak ezért nem szereted ha 4-5 cucc lóg a szélvédőn, és ez normális a Wabidriver Scaniája mert ennyi minden kell hogy normálisan tudj benne élni!A pár cucc diszités de a többi az kell pl a GPS meg a bögre meg a TV, némely kamionokba még Micro is van meg a jobb oldalon Tv!Meg kávéfőző, meg a Wabinak nincs laptopja meg stb.De a függönyök nem gyáriak azért lógnak ki annyira de az szép.És nyugodj meg, még eddig abból baleset nem lett hogy valaki nem látta az előtte lévőt mert ott volt egy diszités.
  • Fenimor
    Egy némely traktor úgy néz ki belülről mint egy putri, én nem is tudom hogy láttok ki ezekből a szekerekből!
    Még a valóságban is lehangoló látvány egy kacatokkal telezsúfolt fülke...
  • Bazsio
    Ezen apró hiba??Te jól vagy??Ez eszméletlen!!Ú.......úúúúrrrristen!!!!!!4!!!És még melléje a kedvenc Scania tipusom.Nagyon jó munkát végeztél!
  • Stefan28
  • Stefan28
    szép gépek