52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Bebe59
    Köszönöm szépen!
  • smog15
    Na ez az én szállítottam az összesbe de nem kaptam semmit, meg az Épp időben! "Vállalj be egy legalább 550 km-es sürgős fuvart, és érj célba legalább 30 perccel a határidő lejárta előtt!" ezt is meg csináltam párszor oda értem bőven idő előtt, balesetet, kárt nem okoztam mégse kaptam meg egyik alkalommal se.

Akkor az volt a baj, hogy rossz helyre szállítottam :D
    Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.08.04. 10:25:15
  • Czobi
    Szia!
    itt találsz róla leírást (Whatever floats your boat):
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=439714272&insideModal=1
    a lényeg, hogy a fogadó cég a "container port" legyen.
  • Bebe59
    Kedves sofőr hölgyek urak! Világosítsátok meg nekem,melyik az a 2 kikötő? "Szállíts árut az összes kikötőbe (az eredményhez a Skandinávia DLC szükséges)! 0 / 2" (Vagy a játékban szereplő összes kikötőről van szó?)
  • Carl Davies
    Persze, értem!
  • Bazsio
    Neeeem, hanem van az RJL mod ami nagyon tetszik, de!!Csak akkor lehet tunningolni ha új kamiont veszel, és nekem kellene ez a kamion meg a tunning is rá (268 k km-ben van) és akkor új kamiont vennék de az óráját beállítani abba ahol a másikkal hagytam és úgy olyan mintha csak fülkét meg egy átépítésen esett volna át.Érted?
  • Carl Davies
    Hát, szerintem az is valahol egy fájlban el van rejtve. Amúgy el akarod adni és visszacsavarod vagy mi? XD
  • Bazsio
    Jaa tényleg......bocs.
    Nem tudod, vajon átlehet írni a kamionba a km órát?(a mért távolságot, ne a sebbességre gondolj)?
  • Carl Davies

Itt csak a cégnevet engedi.
  • Bazsio
    Nem kell ott, profil szerkesztése és bal oldalt a kamion márkák fölött.
    Nem tudjátok hogy vajon átlehet írni a kamionba a kilóméter órát?
  • Carl Davies
    A profil nevet meg lehet változtatni valamelyik fájlban?
  • MexxHUN
    Sziasztok :)
    Rég tettem már képet :)
    Telepen:

Szép gépek srácok :)
  • BalintkaV8
    Sziasztok! Rég jártam erre! :D
    Szép gépek/képek! :)
  • gigamen
    Photoscape nevű program, fényerő (erős) és hamvasítás opciója.Nincs semmi mod.
  • Meridius
    Már régóta érdekel, ez milyen graf mod? Vagy csak PS utómunka?
  • Nesuten

Túl a Csúcson

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.08.03. 01:55:13
  • Nesuten
    http://www.youtube.com/user/Nesuten/live
  • Carl Davies
    Hali! Újratettem a gépet. Gondoltam, hogy a steam tárolja a mentéseket, de most nincs egy sem. Jól el basztam? vagy lehet szinkronizálni a felhő adatokat?
  • Isti1
  • Papa51
    Igen , ez az és remekül működik! Igazán köszönöm a segítségedet! Üdv!
  • gigamen
  • xmute
    Ezt keresed?

Ha igen, akkor ez a TomTom Navi for all Trucks mod!
    A verziószám eltéréstől függetlenül próbáld ki, nem biztos, hogy nem fog működni a te verzióddal!

• Papa51
    Köszi a válaszod, akkor várok ! Üdv!
  • Bazsio
    Jaaa...
    Balika223 Honann van ez a szép mód??Kérlek privátba küld el valami nyomát hogy honann tudom megszerezni.
  • balika223
    Helló mindenki! Szép gépek!

• Nesuten

• Nesuten

• balika223
    Helló mindenki!

• Nesuten

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.07.31. 23:37:22
  • Szabi #47373
    annyira azért nem rossz környék.. :D
  • Bazsio
    Az a csávó te, vagy valami hajléktalan?
  • Szabi #47371
  • Carl Davies
    Az valamilyen mod. Majd aki jobban ért hozzá, az lehet linkel is egyet
  • Papa51
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy némelyik bemutató videóban, a kamionokban lévő GPS-nek más színe van, mint általában ! A GPS monitor felső részén szép kék szín van, míg az alsó részén pedig zöld színben van az út. Ez nekem nagyon tetszik, de hiába frissítem fel és vissza a játékot nem jelenik meg ez a színű GPS sem a az 1.18.1 és a z 1.18.1.3 frissítésben sem. Pedig a videókban látszik, hogy az adott kamionok az ilyen frissítésű verziókban vannak. Kérem, hogy aki tud segítsen ez ügyben! Üdv!
  • CzUKi
    Neeem :D Találtam egy lengyel oldalon aztán WIM barátom segítségével módosítottuk.
  • LiTTLee
    Azt hittem te konvertáltad
  • NIBI
    Köszi. :)
    Akkor nem tudom mi lehet a gond, de majd még próbálkozok.

Amúgy sokat el lehet tökölni a TIR beállítással, én főként a sapival szívtam sokat, mert a sapik közt voltak eltérések méretben, a sült nem úgy állt, kicsit ferdébb volt egyik mint a másik stb... Clipnél ilyen gondom már nem volt, mert ott elve fix méretekkel építettem. :) A fej beállítás is fontos, mert bukhat rajta az egész, az még nekem sem tökéletes (asszem, mert hát magamat lemérni nehézkes :D ), de kiválóan működik úgyhogy már nem állítgatom tovább. :P
    Clipet tudok még gyártani ha valakinek kell. Sok havernak csináltam már, és maradt még alkatrészem. :)
  • Frequency
    Nézd meg ezt hátha segít:
  • Norbesz23
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem hozzátok!
    Mért van az, hogy amióta az ETS2 felfrissített a legfrissebb verzióra és azóta nem marad sebességben az automata váltó sem a valódi sem pedig az egyszerű automata. Van valakinek ötlete?
    A válaszokat előre is köszönöm.
  • Frequency
    Tényleg nem rossz,azt hittem a ledes jeladó helyett matricást használsz.Pedig elvileg nem kell másolni semmit,ha fut a háttérben a progid akkor elvileg a PRO veszi át a munkát az egér helyett.Fura hogy a zoom is működik kamerával,gratulálok hozzá!