52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
brian96 #3800 Lesz vám vizsgálat benne vagy csak simán át lehet suhanni a határátkelőkön? -
Jól néz ki az a ember ott abban a kis kabinban vagy mi az :) -
SnyperD #3798 mindenhol június felét írnak. És egyébként azt írják hogy még csiszolgatják és hogy még tudunk változtatnia a fordításokon. -
DANIELTRUCKER #3797 
(Nem tudok mást mondani! Egyszerűen csak tetszik!) -
én is valami ilyesmit vettem ki belőle, de azért jól hangzik ez a "pár nap és kerül ki a polcokra"
bárm lehet, hogy nekik a pár nap, az június közepe lesz...de én azért el bírnám viselni, ha már mondjuk 2 héten belül kiadnák aztis :P
mondjuk erősen kétlem, de majd elválik :D -
Nem vagyok "profi"
De olyat írnak hogy már csak az utolsó finomításokat csinálják és még a GetLocalitionosoknak van még pár napjuk aztán kerülnek ki a polcokra. :D -

valaki, aki jó angolos igazán lefordíthatná a szöveget is :)
We are now very close to delivery deadline to get T&T out on the retail shelves on time. Final tweaks and optimizations are still under way, as people who participate on the GetLocalization effort can witness with changes in the game texts every few days.
mert én csak pár szót amit kivettem, abból nem sokat tudtam meg...pedig ez érdekesnek tűnik :) -
+ árnyékok nagyon jól néz ki :) -
Blum #3792 Jó ez a fizetőkapu! És az új úttextúra is tetszik!
-
Inkább képek dumahuszárok
-
sftomee #3790 Először neki akartam írni. Aztán nem. Valahogy bennmaradt a válasz opció. :S -
+1
De tényleg emberek, ne figyeljetek rá, mert pont ez a célja, hogy itt generálja a feszkót... -
DANIELTRUCKER #3788 
-
sftomee #3787 Ez a gyerek egy reklámkampány az óvszer használata mellett... -
DANIELTRUCKER #3785 Most néztem TDU2-es topikot ott is megcsinálta! Miért jó ez neki? -
Kocsisgeci huzzálanyádba -
Jah, nem érdemes rá semmilyen módon reagálni... Nekem is utána elkezdte még anno nyomatni a pm-eket... Szerencsétlen...
-
Blum #3782 Senki ne reagáljon erre az elmebetegre,MOST SZÓLOK!
Gumiszobában is,meg mindenhol máshol is csinálja a kis műsorát. -
MauroN #3781 Ezeknek az embereknek miért jó ez? -
-
sftomee #3779 Na másszál vissza szépen anyádba pöcsfej! -
+ kályha, hogy ne fázzunk a hideg téli estéken... -
ülésfűtés is jól jönne :) -
SnyperD #3774 Remélem az alvázszám rajta lesz :D -
De, aztán kis idő után beletennék 1-2 Wunderbaum-ot!
-
nenus #3772 esetleg új autó illatot nem akarsz mellé? -
Én abban bízom, hogy a műszerfal anyaga kellemes lesz xD -
Láttam én már olyat itthon is :S:D -
De olyan mint az oroszoknál 1m*1m-es:D -
vajo #3768
ugye?
-
sftomee #3767 kátyú hmmm nem is rossz ötlet 
-
vajo #3766 Sőt, még klíma is lesz hozzá, meg kátyúk az úton.... Bújjál már el a hülyeségeiddel légyszi. köszi. -
remélem ezekbe már bőrkormány lesz -
Éni s olyat vettem :) Bejött. GTS-ben próbáltad már ?? Mer nekem ha rükvercbe rakom mindig leugrik a pót aztán vissza, meg teljesen megőrül :S -
SnyperD #3763 Ja hogy ironikus az más engem nem zavar csak scs blogon mindenki oltogatja egymást azt tudod védekezni kifizetődő dolog :D -
DANIELTRUCKER #3762 Nem,nem kötekedő csak mindig elfelejtem hogy nem lehet ironikusan írni! -
SnyperD #3761 Ez most kötekedő szöveg vagy csak azt hiszed hogy ezt képzeltem el? jó lenne de leszarom csak legyen ilyen utca ami egyirányú. -
ETS222-ben természetesen, hogy tolatgatni fognak.. -
DANIELTRUCKER #3759 És majd az AIk fognak tolatgatni ha nem férsz el mellettük?
-
SnyperD #3758 Ilyenre gondoltam :)