52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Maceehun13
    Szia amit elküldtél cabinos dlc-t leszedtem de nem találja a modkezelö .Mi lehet a probléma?
  • brutusz1
    Skandináv DLC 1999FT a Media markt-ba + alap játék 1499FT Gold edition 2999FT. Euro Truck Simulator 2 - Legendary Edition (PC) 6999FT, Euro Truck Simulator 2 - Going East (kiegészítő) (PC) 1499FT. igazi akció!
  • Maceehun13
    háát... nem tudom
  • Stefan28
    A laptop hasznosabb szerintem. :) :D
  • Maceehun13
    SORDORAN Figyelj ez nem mondaná,hogy itt áljunk meg mert pisilni kell :D
    Utoljára szerkesztette: Maceehun13, 2015.12.11. 15:00:58
  • smog15
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Barátom már hónapok óta együtt megy a barátnőjével :D
  • Sordoran
    Biztos, hogy egy nővel akarsz utazni napokig? Én a laptopot választanám hosszú távon.
  • cxaxoxc
    Ha megvan a Cabin Accessories DLC, akkor ebben a modban megtalálhatod, amit keresel:

Dlc Cabin Accessories pack v1.5
  • Maceehun13
    Sziasztok az lenne a kérdésem,hogy van-e mercedes mp4hez olyan mod amiben az anyósülésen egy csaj ül úgy értem ,hogy oda lehet rakni?
    Válaszokat elöre is köszi!!!!

(szép daf
  • hotwheels
  • B_Jani-7
    Azt hittem már, hogy senkit sem érdekelnek a videók de akkor mégsem! :) Rendben köszönöm szépen az információt! :)
  • szaboz80
    Ha még mindig aktuális a keresésed, akkor próbáld ki ezt. Nem töltöttem le (nem szeretem a tandemet), de a leírásban szerepel, hogy 2 IVECO-t is tartalmaz a csomag.
  • atiwrc
    Belenéztem a vidibe hasznos és érthetően elmondtad a dolgot, de arra figyelnék, hogy egy texturának, ami belefér 512*512-be ne adjak már egy négyszer akkora textúrát. Ha először jelölöd ki és másolod, akkor a PS akkora méretű új üres lapot kínál fel amekkorát kimásoltál és akkor láthatod, hogy mekkora méretű texturába fér bele (64x64,128x128,256x256,512x512,1024x1024,2048x2048....., lehetséges olyan is hogy 1024x256 vagy 256x1024), az nvidia dds exporter sem az volt a gondja hogy túl kicsi, hanem hogy az oldalak nem 4 többszörösei voltak, ami a dds mentés alapfeltétele...
  • B_Jani-7
    És mára megint vége! :)
  • B_Jani-7
    Végre ez is felkerült! :) (Youtube feldolgozás...)
  • Bukephalos
    Szívesen!

Ha a leállást úgy érted, hogy az általam ajánlott mod betöltésénél lép ki, és felteszem az 1.21 -es játék verziót használod, akkor nincs mit tenni, mert a mod nem kompatibilis a játékod verziójával.

Ha nem ragaszkodsz az Iveco-hoz, itt találhatsz más tandemeket, melyek használhatóak
    Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2015.12.05. 19:03:13
  • mannosszabi
    köszönöm szépen a válaszod letöltöm a mod ot minden ok de mikor az utolsó betöltést csinálja akkor le áll a játék,hibát észlel_!
  • Stefan28

Jó estét!
    Végre meg lett a Scandinávia DLC úgy hogy azon nyomulunk.

• Bukephalos
    Pár kép

Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2015.12.05. 17:10:44
  • Bukephalos
    Lehet azért mert már nincsen...
    Itt egy 1.19 -es verzéhez, itt pedig 1.18 -ashoz van tandem, bár nem tudom erre gondoltál-e?!
    Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2015.12.05. 16:10:33
  • mannosszabi
    Üdv a visszatérés után gondoltam becsatlakozok de hát nem gondoltam hogy ennyire elmúlt a segítség adás köztünk hogy senki sem méltatja az embert hogy hozzá szóljon valamit a kérdéshez.köszi
  • Bukephalos
    Szia!

RusMap és Russian Open Space Map. A két map össze is fűzhető (Oroszország más - más részeit modellezik), bár a RusMap 1.22 -es verziójára még várni kell.

Én is kérdeznék:

Iveco Strails kormányának szineit mely fájlokkal lehet módosítani?
    Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2015.12.05. 15:20:05
  • Ricsike95
    Sziasztok. Tudtok ajánlani egy jó orosz map-ot?
    Előre is köszönöm!
  • Bazsio
    Igazad van, tényleg......vagy lehet, mert svéd acélból van a tükör és a kamion súlyát megbírta és átbillent rajta
  • RedRooster
    Összeollózott a videó !
    Nézd meg az FMX-en borulás után a tükröt,kutya baja !
    Csípem a svéd technikát nagyon,de ez csak reklámfilm ! :)
  • Gerdzso
    Köszi! :) Bár furcsa, hogy haveroknak működik és vagy 20km-re laknak tőlem.. :/
  • hotwheels
    köszkösz:D

• LiTTLee
    Az orosz tábla durva jó
  • hotwheels
  • B_Jani-7
    És mára az utolsó szerintem! :)

Utoljára szerkesztette: B_Jani-7, 2015.12.04. 19:47:17
  • mannosszabi
    Üdv kollégák úgy döntöttem 2 év után vissza térek hozzátok.Jelen pillanatban Iveco Ecargo tandemet szeretnék találtam fent a Neten de mikor elindítanám a játékot a betöltésnél kikapcsol.Nem tudna valaki ki segíteni 1 Iveco ecargo tandemmel.előre is köszi a segítséget addig is jó gurulást.iveco
  • B_Jani-7
    Hali! :)

Utoljára szerkesztette: B_Jani-7, 2015.12.04. 17:45:26
  • Desert
    masszívnak mutatja magát a kis méregzsák
  • Krszti1160

Felborult, majd újra keréken :D
    Utoljára szerkesztette: Krszti1160, 2015.12.04. 16:39:07
  • szaboz80
    OFF:
    Gondoltam, ha már én dobtam fel a gondot, íme a hivatalos lehetőség, ami után nem kell a játékokat újrahúzni:
    Refresh Your Steam Files

I believe that Steam's files may be modified, corrupted, missing, or misconfigured. How can I restore Steam to its original state without having to reinstall my games?
    Why you may need to refresh your Steam files

Refreshing your Steam files can resolve many issues that can be encountered in the Steam application, store, or games. Performing this operation will ensure that there are no issues that could be resolved with a new installation of Steam, and is a good place to start any troubleshooting process.

Note:

This process will not affect your currently installed games.

Windows XP/Vista/7/8

Completely exit the Steam client.
    Open the run dialogue by pressing windows key + r (you can also navigate here from the start menu by typing run).
    Type steam://flushconfig then press enter. (If asked to allow this website to open a program, please click Allow or OK).
    Restart your computer.
    Now, launch Steam directly from the installation folder, not from a pre-existing shortcut (~C:\program files (x86)\Steam).
    The Steam application will either appear as Steam or Steam.exe depending on whether your settings show file extensions.

Mac OSX

Completely exit the Steam client.
    Open Safari and type steam://flushconfig then press enter
    Restart your computer.
    Launch Steam and re-test the issue.

Linux

Open Terminal
    Type steam --reset
    You will see the following: Installing bootstrap /home/[username]/.steam/steam/bootstrap.tar.xz
    Reset complete!
    Restart your computer.
    This should remove and download new Steam files for your Steam client.
    Launch Steam and re-test the issue.

Forrás

ON
  • Puhos
    Én úgy tudom, ha megy a steam akkor azzal minden törlődik a gépről, de lehet nem jól tudom.
  • szaboz80
    Köszönöm a gyors választ, de megoldódott. Nem kellett újra telepíteni. Annyi volt a hókuszpók, hogy nem az asztalra elhelyezett ikonnal kellett a Steam-et indítani, hanem egyenesen a könyvtárban lévő .exe-vel. Köszi még 1×.
  • Carl Davies
    Nem. Uninstallálod a steam-et majd letöltöd megint és felrakod.
  • Frequency
    Amelyiket átlépi annak a rádiónak a stream-elése az adott internetes címen megszűnt,vagy simán csak akadozik...
  • szaboz80
    Ahhoz minden játékot pucolni kell és újratelepíteni?