52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Sehonnan.demo -
cbzotyoka #8895 nah most komolyan hol lehet teljesen az egész játékot letölteni? légyszi segítsetek -
MolnarDaviX #8894 a bolt polcairol :) -
cbzotyoka #8893 Ti honnan tudtátok teljesen leszedni az egész játékot? -
A motorfék se szar végre:D -
Lolluki #8891 10 perc és lent van:D -
Nekem olyan mintha jobban látszódna ,hogy tempósabban megyek...Az esti vezetés meg szerintem nagyon ott van,ha jobbra nézek és fordulok látom a pót hátulját,a tükrök is reálisabbak,stb.. -
Lolluki #8889 Srácok honnan lehet letölteni??? :$ -
9 perc alatt lejött :) -
cbzotyoka #8887 ahógy regisztrálni akrok ott kér egy product keyt azt honnan szedjem elő? -
Blackdog #8886 Színek javítása opció kikapcsolva, alul pedig bekapcsolva. Nekem ez nem túlzottan jött be, kicsit fakók a színek tőle inkább. Ezenkívül még kikapcsoltam az élsimítást és a mélységélességet. Így nincs semmi szaggatásra emlékeztető viselkedése.
Kikapcsolva
Bekapcsolva -
Dejó, hogy 25 perce 50 percet ír :S Hosszú lesz így az esee :D Pedig azért holnap kelni kéne :D -
Blackdog #8884 Nagy térképet elő lehet valahogy hozni? Szabadon vezetésnél jól jönne, ha egyszer eljut az ember odáig. -
Kipróbáltam, eddig tetszik.
A kormányra holnap este térek vissza. Ha esetleg valaki valaki időközben kipróbálja MOMO Racing-el, az ossza meg velünk a tapasztalatait. Köcce. -
Kb.: 30-35 perc volt, de érezni lehetett, hogy sokan töltik, mert erősen ingadozott...
-
És menyi idő alatt jött le ? Mert most simán csak megnyitotta ablakot és letelt az idő amit írt, akkor is le engedte tölteni de fél óra alatt eddig 15°jött le :/ -
Regisztrálj be. Csak úgy mutatja meg a linket... -
120 megás nettel másfél orája töltöm és még 30 perc,tiszta gáz :)
-
danyr #8878
-
Erről az atomicgamerről hogy lehet letölteni ? :D nekem mindig csak bead egy ablakot és semmit nem csinál :/ A slow meg 25kb/s-el száguld le :DD -
sajnos le kell szednie mindenkinek aki szeretné mert másként nem lehet feltölteni gondolom sehova -
Na akkor segítsen már nekem valaki honnan tudom letölteni? Mert eddig amik itt vannak linkek sehol nem tudtam :S:S:S -
A G27-esnél a kormány rendben van, de a pedálnál nagyon nem! Mindig automatikusan hátrál/fékez!
Mit nézem el?
-
http://www.atomicgamer.com/files/98213/scania-truck-driving-simulator-demo# -
Egész jó lett a játék. Billentyűzettel is játszható már de azért én maradok a kormánynál. Grafika jó, fizika elfogadható. (végre van súlya a pótkocsinak :D)
Nekem tetszik. -
Töltsd fel közben... :)
-
DANIELTRUCKER #8870 Srácok érdemes kivárni mert nem rossz a játék!
Annyi problémám van vele hogy a kormányom (g25) nem ismeri föl rendesen és iszonyatosan szorul! Erre van valami megoldás?
-
nekem már csak 17 perc bebe biii :))) -
http://data.hu/index.php?isl=1
ide bárki feltudja tölteni hamar és még hamarabb leszedni -
cbzotyoka #8867 A demó feloldásához muszáj megvenni ?Mert nekem csak az Euro Truck Simulator 2 volt szándékomban megvenni .:( -
Addig míg játszol, fel tölthetnéd valahová... 1,5 óra fel, + 5-10 perc le, még mindíg kevesebb, mint a slow-ról letölteni 4-5 óra alatt.. :D -
Nem fog menni... Lassú a feltöltési sebességem...:( így legalább 1.5 óra lenne... nemrég egy kb. 300-350 MB-os videót 1 óra alatt töltötte fel a Youtube-re az Action! nevű program segítségével. -
Akkor légyszi 10 perc alatt töltsd fel valamelyik torrent oldalra a közösségnek... :) -
Blackdog #8863 Szerencsés! Most már nem jön annyival. Egy ideig nem volt az sem elérhető, 503-as hibát dobott. -
Na akkor abbahagyom... :) Majd máskor. -
DANIELTRUCKER #8861 Nekem csak 3 perc és lent van!
-
???
Én most a slow módszerrel kb. 6 perc alatt töltötte le! -
a fene egye meg még 1 és fél óra van hátra nee már be fogok kattani -
http://www.scaniadrivergame.com/en/download.php
innen és a legalsót tessen választani és nem birizgálni , persze csak ha még ma szeretnéd kipróbálni. :) -
1-2 nap és meglesz a feltörő progi, de azt senki ne várja, hogy ide be lesz linkelve, ez nem arra van ez a fórum, de én megveszem valószínűleg, hacsak nem valami nagyon szar a játék...ha igaz nekem 20 perc múlva lent van a demo, és utána elválik :D
egyébként melyik funkciók elérhetők a demo-ban?