52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Lolluki #8976 és hol?:D piratebay.org on van egy extended csak de azt is egy ember tölti fel 6kb-al :) -
kjhun #8975 Torrenten. -
kjhun #8974 OFF!
[spoiler]
Most, melyik lehet a teljes? (Netán a Demo-ból, teljes lesz kóddal?) Van 1.3GB-os és 1.41GB-os Extended verzió is.
[/spoilerg -
Lolluki #8973 jó de akkor hol a crack vagy a key??? -
kjhun #8972 Most mit nem értesz? A spoilerest? Így írták egy külföldi szájton, így volt a leírásban, állítólag a kód a crack, amit egy ismert warez-releaser adott ki hozzá. (Tényleg ő volt?
)
Részlet, a kézikönyvből (pdf):
Game Activation
1. To unlock the full functionality of this game you need to activate it by entering
the Product Key code supplied with your copy of the game. Enter the Product
Key at the bottom of the screen. No Internet connection is required to activate
the game. Note that you can copy & paste the whole Product Key via Windows
clipboard. -
Lolluki #8971 ezt nem értem!!! -
kjhun #8970 És a serial lenne a crack hozzá?? Pár helyen így van fent. (Ha nincs online check a kódra, akkor elvileg jó).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
(Medicina: (seri@l)- FAIRLIGHT) ???
-
Lolluki #8969 Állítólag az Extendeddel akárhol mehetsz! -
kjhun #8968 Most a demók közt mi a különbség?? Ami az SCS oldalán van, az 403MB-os, #8903-nál lévő 533MB, de van Extended Demo is, az 1.42GB. Meg van torin 1.29GB-os is. -
Gondolom ez fake.
-
Mm 4:3 nem? -
Solt #8965 Állíts az érzékenységén... -
Miért olyanra csinálták(T&T, gondolom ETS2 is ilyen lesz) a játékot hogy alul és felül van egy fekete csík, mire jó ez? :S -
Hát nekem az irányítás nagyon nem jött be. :/ ETS 2-ős videókból nem tűnt rossznak, de billentyűzettel szerintem katasztrofálisan lassan fordul a kormány.. Meg lehetne valami gomb ami vissza fordítja a kormányt mint pl OMSI-ban. (Ha van esetleg akkor elnézést, nem sokat játszottam még vele) -
Az nem lehet hogy régi típusú billentyűzetem van? (nem USB-s)
De ez nagy marhaság, mert pl. kormány gombjaira is próbáltam, nem reagált! Mivel lehet baja??? Kihúzott kormánnyal is ezt tapasztalom!
Windowsban lehet vmi de nem tudom mi az!! Olyan ritka jelenségem van, amit a Google nem is ismer?! -
DANIELTRUCKER #8961 További általam észlelt hibák:
1#
Ha a gépet sebességbe rakom és a kuplungot nyomva tartom akkor szép lassan lefullad. Nem azonnal de azért lefullad. Bár ez a gond csak azoknál jelentkezhet akik használják a kuplungot.
2#
Én is kipróbáltam a kézifékes gyorsulást és olyan 20 km/h-ig ment el. Ennek nem igazán kellene így lennie, mivel a hivatalos neve a parkolófék. Tehát több tonnát kéne órákra mozgásképtelenné tennie, de végül is állóhelyzetben ez itt is így működik. -
DANIELTRUCKER #8960 Nos akkor nem tudom mi lehet a baj.
-
Sőt! nem tudok jobbra- balra nézni se! Ugyanolyan a szitu mint a City Car Drivingben! WFT! Akkor nem is a játékkal van gond?!
Felbasz... -
Nem reagál! És a Numpados nézeteket se tudok váltani! ha folyamatosan nyomogatom a pl. num 6-ot, akkor észrevehető hogy csak 0.2 másodpercre vált arra a nézet aztán vissza.
-
Drogos állat
-
Lolluki #8956 Én is várom :) -
cbzotyoka #8955 Légyszi ne haragudjatok meg de valamikor már letölthető lesz majd a egész játék ? Csak azért akarom letölteni mert én az euro truckot akarom majd megvenni. -
Van má krekk?
-
DANIELTRUCKER #8953 Altot kell nyomva tartani.
-
Hát nem tudom , nekem tetszik én is az ets 2 őt várom már nagyon szerintem nekem a kormányzás "megteszi", szóval nekem tetszik. A tolatás tükörből sikerült elég jóra elégségest adok magamnak ahhoz képest hogy nem állítható a tükör és kijöttem a gyakorlatból viszont elsőre zöldbe álltam koccanás nélkül igaz elcsúsztam de még így is nem az a nyögvenyelős volt figyelni azért kellett. készítettem képet csak úgy a 3 vasparipáról hamár :)) -
De balfasz voltam! A vezérlő-nél a fék tengely gombja ugyanaz volt mint a gáz tengely!
Most tökéletes!
Más: Hogy lehet a vezetőülésben kamerát forgatni?? Az egér mozgására nem reagál, bal gombot lenyomva se! -
Ez már az egész játék?? -
Én nem nevezném ősréginek, de nem szélesvásznú. Csak az SCS új játékainál van probléma a képaránnyal. -
danyr #8948 Talán nem jelent gondot pár kedvcsináló kép STDS-ből...
-
jó nagyon, csak olyan optimalizálatlan (vagy erőforrásigényes) a grafmotor, hogy gyakorlatilag játszhatatlan úgy hogy szép is legyen egyszerre, rondán viszont viszi :) -
danyr #8946 Valami olyasmi, én is csak "free ride"-ban nyomom. :DDD -
vajo #8945 Jó ötlet. :D Mondjuk én nem veszem meg mert nem érdekel engem ez az ügyességi kamionozgatás. Majd ETS2-t :D Amúgy 3. képen az egy Stadion? -
cbzotyoka #8944 Én azt vettem észre ha behúzom a kéziféket,és nyomom neki a gázt akkor utána még elindul a kamion megy 1-2 métert és meg áll.Ez hogyan lehet? -
Lolluki #8943 miért milyen ősrégi monitorod van?:D -
Egyszerűen nem igaz, itt is átvették az Extreme Trucker sorozat hülyeségét. Itt sem lehet 5:4-es képarányra állítani a játékot, csak 16:9-ben fut. Elég rosszul néz így ki, borzasztó zavaró a két fekete csík a képernő tetején és alján. Ezenkívül eddig meg vagyok elégedve a munkájukkal, habár klasszisokkal jobban is optimalizálhatták volna. -
Lolluki #8941 Valamelyik pályán nem lehet kimenni a városba??? Mint T&T-ben? -
Lolluki #8940 Nekem is az volt tedd közepesre a grafot és menni fog! Én feltettem maxra homályos volt mint atom minden levettem közepesre és már szépek a műszerfalak is :) -
Scania Truck Driving Simulatornak nincs külön topik? -
Köszi,nagyjából megoldottam,de most meg olyan problémám van,hogy homályosak a műszerek,átrakom a képarányt 100%osra akkor jó,de viszont akkor meg nincs menü:DD -
JohnBart #8937 FSAA nincs a játékban, csak morfológiai élsimítást tudsz bekapcsolni, az meg elég trágya alacsonyabb felbontáson (értsd: 1680x1050 alatt).