52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Nem lett rossz ez a scania, és játék is mérföldekkel jobb elődeinél :)
-
Solt #9301 Sajnos jól látod... nem stimmelnek az arányok és a méretek. Legalább annyit kéne látni benne, mint amennyit F2-vel látsz. -
próbálkozásnak jó, de van vele baj pl lekarcoltam egy pótot vele, aztán a fülke elkezdett billegni előre-hátra folyamatosan és abba sem hagyta
-
danyr #9299 Még csiszolgatni kell rendesen...
-
Letöltés/Download -
Jó estét.
Kicsit tényleg olyan, mintha pillecukorból lennének a modellek, bár ez már utólag belerakott gép, hála orosz barátainknak:
#9274 danyr: ügyesek vagytok, elismerésem.
Mire kijön az ETS2, csak kiforr a moddolás menete, remélem. -
Ezt csak az nem tudja aki tényleg nagyon naív. -
SnyperD #9295 Ezek után már nem adnak egy új kamiont :( De tényleg elmész versenyre megnyered miből tartod fent? Max a legközelebbi eladóhoz vinnéd :D -
JohnBart #9294 Miután az alap GTS/UKTS pályát bővítik ki (csak épp elég nagy mértékben), ez sajna nem meglepő, 70 város mellett kb. 2016-ra készülnének el, ha mindegyik akkora lenne, mint az STDS-ben. :)
Abban viszont egyetértek, hogy simán meg lehetne duplázni a jelenlegi méretüket, no meg változatosabb is lehetne a városkép, mert a háttérben lévő elérhetetlen nevezetességeket leszámítva minden település dettó ugyanúgy néz ki. :D -
Pályabíró túlélte?
-
SnyperD #9292 Hát én tolatni akartam kilökni egy bóját.. mindent sikerült csak azt nem :D -
Szerintem nincs vele baj. :) -
Jeleztem korábban,... de azért sosem árt... -
Robi546 #9289 Amúgy meg senki se fogadja el Lolluki -től a kódot mert NEM eredeti! (Nem ingyen adja!) -
SnyperD #9288 Úgy értem látok de kurva kicsi benne minden :D -
Martens4466 #9287 Én sem igazán látom, ez jobb volt a T&Tben viszont -
Igen, de valami grafikai beállítás problémád lehet. -
SnyperD #9285 A jobbos tükörbe csak én nem látok semmit ? :D -
oder hano #9284 remélhetőleg majd patchekben fel lesznek oldva mint az ETS1-ben is. de szerintem már annak is örülhetünk hogy nem 2-3 utcás "városok" vannak :) -
[URL=http://7th.hu/index.php?threads/szorgos-kis-csapat-ez-a-scs.10/]És valószínű, hogy a "NAGY" nagyvárosoktól is búcsút mondhatunk...[/URL]
Több helyen is lezárt utak vannak a városon belül... :( -
Neem sajnos sehol nem lesznek, de ettől független :))) -
danyr #9281 A .mat fájlok a legkevesebbek. A .pmg és a .pmc strukturája változott nagy mértékben. -
Robi546 #9280 Na én is ki próbáltam a játékot és azt kell hogy mondjam nagyon tetszik! :)
Ami tetszik:
-Nagyon jó a motor hang belsejéből (kívülről már nem annyira de úgyis jó)
-Eső nagyon jól meg van csinálva az tetszik szinte a legjobban :D
-Nagyon jó lett a fizika is a Trucks and Trailershoz képest mert ott nagy sebességnél nem tudtam irányítani
-Tetszenek a veszélyes fuvarok amikor hegyekben,árvízben kell menni
-Jó grafika
Ami nem nagyon tetszik:
-Kevés a "Veszélyes Fuvar" picit lehetne több is
-Nincs nagy térkép/notebook (Notebookra gondolok mint az ETS 1-ben az N betű meg nyomásával) bár ez annyira nem baj mert ETS 2-ben úgyis lesz. :)
És még egy kérdés: nem úgy volt hogy nem 2 lemezes fák lesznek hanem rendes 3D -s fák ? Vagy csak ETS 2-ben lesznek azok a 3D-s fák ? :D -
vajo #9279 Másabbak a mat fájlok?? (kódokra gondoltam.) -
danyr #9278 Persze, hogy steril annak örülök, hogy bentvan. -
fasza 
az biztos, hogy megbonyolították...én elkezdtem alakítgatni a map-ot, és már bennevolt 2-3 órás munkám, mire rájöttem, hogy nem tudom elmenteni :@
kicsit se voltam ideges...
pedig létrehoztam neki a szükséges mappákat is, szóval nem tudom, hogy miért nem sikerült elmentenem...
majd ha rájövök erre, akkor megint nekiesek, pedig egy tök jó részt összehoztam már a városon kívül :( -
vajo #9276 -
Ügyes,.. ügyes... de ez így annyira "STERIL", hogy már fáj...
"Építő jelleggel..." :)
Peace.. -
danyr #9274 Pár orosz szaki segítségével elkészült első módom (Krone). :DDD
A moddolásról annyit, hogy kellően megbonyolították a modderek dolgát, de hát ez van... :DDDD -
Lolluki:
Mint azt írtam a priviben, negyven évesen nem akadok fenn 3000 Ft-on... De azért jó ha tudod, még csak betárcsázós internet volt maximum 5KBps letöltési sebességgel, amikor már aktívan szörföltem, te pedig még gondolatban sem voltál...
Te azt a kiszivárogtatott kulcsot árulod nekem, amit az SCS hamarosan tiltani fog... Köcce, azt nem kérem! Keress magadnak másik palimadarat!!!
Ui.: Bocsesz mindenkitől az OFF miatt, de szerintem ez mindenkire tartozhat ebben a topikban. -
Gyönyörű a csoda nálad. Szemmel látható módon. Szerintem ennél több nem is kell. -
Tartozik a városhoz egy kis vidéki rész is, ahol autópálya is van, habár nem vezet sehova, csak tesz egy 180°-os fordulatot. -
OFF: Ez csak példa volt :D Pepsi párti vagyok :P
A HG meg Faceebook-on legújabb mixeit nyomatja
-
norman001 #9269 Köszi! Akkor nem állok neki keresgélni azt hittem kapok valami pluszt cserébe ha megvan mind -
Azzal is gyakorlod a vezetést, a néhol megközelíthetetlen helyekre rakott ikonokért... -
norman001 #9267 Helló!Valaki tudja mire jók ezek az összeszedhető bónuszok? -
nekem nem lassul be, pedig gyengébb procim van, de a vga nekem is HD6850 -
Tényleg csak ez a nagy város van szabad vezetésben, vagy van valami autópályás rész is? -
Csabesz001 #9264 Az OpenGL módos futtatásra külön parancsikon van a Start menüben. :) -
Nekem csak az tűnt fel az AI-nál, hogy ha jön mögöttem kamion vagy autó és megállok akkor állhatok ott egy napig is nem fog kikerülni.