52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Ütős lett Dani!
:D
-
Hátha valakinek tetszik:
LETÖLTÉS -
danyr #9704 uppp
-
bene1997 #9703 hogyan lehet pótkocsit szerezni a scaniahoz (modot) ?Csinálni viszont nem tudok! Maximum lemodellezni de onnan már semmit nem értek.Ha van olyan pót amit valaki már megosztott azt pls valaki linkelje be.
És még egy kérdés gyári pótkocsikat nem lehet újra skinezni?? -
Robi546 #9702 Ja bocs most láttam hogy a Blogról van a kép. xD (Bocs a 2x posztért.) -
Robi546 #9701 Üdv!
Azt akarom kérdezni hogy ez a "Truck Dealer" hol van ? Mármint ahol vannak a kamionok,vagy valami kiegészítő kell hozzá ? Választ előre is köszi. -
Én MOMO-val játszok, de ha ez nem lenne, már rég félre tettem volna pihentetni a játékot.
Vajo: Valami piszkosfehér-fekete karakterekkel lehet, hogy szembarátibb kombó lenne... Bár engem nem zavar, elég jó a monitorom hozzá (magának állítja be a kontraszt arányt), viszont kezdek együtt érezni a többiekkel.
-
Suba1993 #9699 Murphy törvénye szerint így lesz! -
Sőt... még később. De annyival is jobb lesz! :) -
Suba1993 #9697 Köszönöm szépen a választ és bocsánat a hülye kérdésemért, mert hiába tudom, hogy Augusztus elejére van kiírva a megjelenése reménykedtem, hogy előbb adták ki. -
kerel #9696 hát ha ennyi akkor köszi :)
a no name kormánnyal volt elég bajom... -
Ez még mindig nem ETS 2... (Scania Truck Driving Simulator)
Danyr: Nagyon szép!! (ment a privát :D) -
Suba1993 #9694 Sziiasztok! Lenne egy kérdésem. Mivel most ahogy nézem a topicot látom, hogy sokan játszanak az ETS2-vel megszeretném kérdezni, hoy már megjelent-e a játék, vagy csak demo változattal játszotok-e? -
danyr #9693 Beeeeta...
-
Szentis fiu #9692 szia!
Megszeretném kérdezni hogy ez a map v3-as mert nekem is az van fent és én sehól nem találtam benne ilyen szakaszt.
Légyszíves segítsél. Köszi
-
danyr #9691 Valami kis telephellyel lenne tökéletes!
-
ez melyik map? -
-
retoucher #9688 Szívtam egy kis falusi levegőt! 
-
Nah.....olvassál vissza :) -
Lolluki #9686 Nah.. A STDS-hoz nem lehet mapokat,truckokat,pótokat letölteni??? Előre is köszi! -
cbzotyoka #9685 Nekem mondjuk az is tetszene hogy alösször egy régebbi Scania-val kezdenénk. -
én úgy csinálnám hogy bizonyos szint elérése után vehetsz limitált kamionokat -
-
Azért szintek ide vagy oda jobb szeretném ha meg van rá a pénze az embernek akkor megvásárolható az aktuális kamion mert akárcsak egy " szint " egy adott pénz összedolgozása önmagában egy teljesítmény azaz egy szint. Tehát nem szeretném ha azzal rontanának bele a játékba hogy 30 fuvar után kapok levelet a barátomtól hogy mehetek megvásárolni egy kamiont amire már rég megvan a pénze az embernek. Viszont azt tetszik mint ötlet hogy későbbiek folyamán ha sokat vezet az ember, akkor bónusz kamionokat lehetne megvásárolni. -
Gondolom a fapados verziók minden vontatóból alacsony szintet igényelnek .. több tengely, nagyobb motor, fülke, jobb felszereltség esetén pedig nagyobbat. -
Remélem hogy majd a Man TGX-hez 90-es szint kell... -
Úgy gondolom, hogy nem csak pénzért kell majd játszani, hanem bevezetik a szintek elérését, ami azért jön be, hogy ne und meg olyan gyorsan, legyen miért küzdeni, vezetni, fuvarokat megcsinálni .. -
Érdeklődnék:
-
igen nagyon világítanak a betűk jó a háttér a betűk színével lehetne simán próbálkozni. -
VAJO!
Tényleg kellene valamit kezdeni ezzel a háttér-betű dologgal mert majd az ETS 2-őt már szemüvegben tolom. Azt ugye te sem akarod?!? -
Szentis fiu #9675 oké köszike
-
Amelyik kamiont beteszed a mod mappába,azzal fogsz azután hasítani. Nem lehet venni.Ez nem az a játék.Az majd talán Karácsonyra... -
Szentis fiu #9673 Hát igen én is így vagyok vele kivettem őket. -
Szentis fiu #9672 STDS
vagy akkor azok a kamionok amiket beraktam a mod mappába hol lehet meg venni, vagy talán nem is lehet?
-
De nem tudok rá orrsúlyt tenni,így inkább hanyagolom. Marad az eredeti kamajon. -
Kamiont venni? Mivel is játszol most? -
Szentis fiu #9669 Az a baj hogy mikor elidulsz vele kicsit felemelkedik az eleje és ezért nem kanyarodik normálisan -
Szentis fiu #9668 Szia!
Én is észre vettem hogy alig fordulnak és ezért érdeklődőm, hogy lehetsége-e az hogy másik kamiont venni a szalonban. -
Tényleg így van!. Olyan mintha az első kerekek alatt folyton jegesedne.