52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • WinStar
    láttam mivel én is olyan cégnél dolgozok ahol iszonyat sok kamionos jön,szóval....és ráadásul nem 1-el vagyok jóba....és nekik nem kell okostelefon,és éjjel nappal fuvaroznak.Még ilyen őskövület Nokiákkal tolják.Ha pihenésbe akarnak csinálni valamit ott a laptopjuk.
  • cbzotyoka
    Ez valami undorító
  • SitatiS
    Jesszus..
  • macleody
  • endy papp
    Idáig a legrövidebb fuvarom.
    Egy képen az induló hely és az érkező,mind kettő a töltőállomás,volt
  • fuszhi
    Bizony nekem is volt ilyesmi fuvarom. Ez valami beton tartály lehet.
  • fuszhi
    http://www.youtube.com/watch?v=8D6yzAvWFZc
  • fuszhi
    ügyes munka
  • retoucher

• fuszhi
    "vááá már aszhittem " :))
  • fuszhi
    köszönöm
  • aerolive
    Nem érted. Nincs bajom a telefon tudásával, márkájával. Nem igazán izgat, hogy mi van ott. Inkább az, hogy miért van ott.
    Eddig egyik részben sem volt, ez tipikusan a letölthető kamion, aminek moddolva van a belseje. Így kicsit olyan mesterkélt érzésem van, mintha egy felpimpelt ETS1-ből lőtték volna a képet, odavágva a GPS-t. Az Iveco belseje is hasonlóan gagyi. Már csak a cigisdoboz hiányzik.
  • Pupuci
    Láttál Te már kamionost közelről? A cég ahol dolgozom egy logisztikai cég, szép méretes, fizetős (€) kamionparkolóval.

Zömmel lengyel, litván, német és osztrák kamionok parkolnak itt. Meglepődnél, hogy mi cucc van náluk. Az okostelefon még csak nem is ritka. Illetve az a ritka, akinél nem az van. Laptop, TV mindegyiknél van. Sokuknak még tablet és egyéb motyók.
  • Szabi84
    néha pihenni is kell
  • cbzotyoka
    Ez a GPS valami csodálatos :)
  • WinStar
    egy kamionosnak minek okostelefon?
    Majd elkezd útközben wifizni meg netezni meg Angry Birds-özni nem? :D
    Egy kamionosnak bőven elég egy olyan telefon amivel lehet telefonálni meg sms-st írni,hisz neki a vezetésre kell figyelnie.
  • Falkon
    Én sem tudom. :D
  • aerolive
    Hogyne lenne jó, betonteló volt! Nem is azzal van a baj, csak nem túl hivatalos szagú ... szóval érted.
  • endy papp
    Már meg sem lepődöm ,hogy nem akkor jelenik meg amikor....
    Természetesen én sem örülök neki.
    Bízzunk benne hogy a Karácsonyi fa alá megkapjuk....talán
    Lassan már bevett szokássá válik a játékkészítőknél hogy többször is csúsztatják a megjelenés időpontját ilyen-olyan okok miatt.
  • DANIELTRUCKER
    Jó teló az! Én egyszer a koleszban kiejtettem a harmadikról és azon kívül hogy szétesett más baja nem lett!
    Egyébként apum is hasonló nokiát kapott (vagy egy picit újabbat) múltkor németbe céges telóként!
  • WinStar
    kibaszott jó,nagyon város,én legalábbis iszonyatosan várom,és tuti ezt is megveszem eredetibe...fúúú de játszanék már vele :)
  • vajo
    Rotterdamnak ez elég karcsú már nem azért a 30€-ért. :DDDD
  • aerolive
    Azt nem vágom, hogy mit keres egy Nokia 6200i a műszerfalon. Hivatalos képek és mégis tipikus user mod belseje van a kamionnak. Ezt már korábban is észrevettem egy MAN-os képen, ott meg az A oszlopon volt a teló. :D
  • retoucher

• vajo
    Még nem néztem, de lehet majd belekacsintok.
  • retoucher
    Olyan mod-ot nem akarsz csinálni (kiadni), ahol ilyen szép nagy forgalom lenne STDS-be is?!
  • vajo
    Szóval megvan az első halasztás dátuma. :D Remélem nem fog csúszni még egyet :D
  • retoucher
    Épp most olvastam, h a Rondomédiás haversrácok sátrába lesz a hepaj Németbe, gondoltam felkukkantok az oldalukra, és mit látok:

Euro-Truck Simulator 2

Unser Download Preis: 29,99 €

Release Date: 13. November 2012

Hmm, mivel ők haverok így biztos nem kamuznak az oldalukon, szal NOVEMBER-be jön ETS2!

Bejelentés

• retoucher
    There is even playble beta of Euro Truck Simulator 2 shown on a big LCD screen to be seen here!

Hmm, már van játszható béta ETS2-ből? Vki biztos levideózza majd és felnyoma TeCső-re!
  • Boxer HUN
    Játékon belül ráklikkelsz a rádió stream alatt lévő linkre. A megnyíló weblapon leírják, hogy melyik fájl-t kell szerkeszteni, és hogyan.

Egy pár rádió stream, ha vezetés közben kedved lenne rá.

stream_data[]: "http://87.229.103.51:7056/CLASS_FM|Class FM"
    stream_data[]: "http://91.82.85.44:8080|NEO FM"
    stream_data[]: "http://79.172.255.34:8080|RiseFM"
    stream_data[]: "http://lazaradio.hu:8100/bermuda.mp3|Laza Radio"

Némelyik stream pufferel mielőtt megszólalna.
  • WinStar
    ha kicsit jobban figyelnél a képre,az SCS összes játéka van kirakva oda,az ETS2 pedig csak bemutató tábla :D
  • TruckerDave
    Szerintem picit félre értetted, és az STDS-t rendelte meg! :)
  • fuszhi
    Honnan lehet megrendelni dobozos változatában? Már nagyon érdeklődnék a " téma " felé :)))
  • fuszhi
    na neee csináld erre jövőőők hazahogy van ets 2 őőőőő? na neeee.
  • fuszhi
    srácok ne haragudjatok , de valaki meg tudná írni nekem hogy kell rádiót beállítani. Előre is köszi Üdv fuszhi :)
  • vajo
    Pavel feszít ám rendesen.

• vajo
    :DDD
    Nem tudom, hogy néz ki a kulcs, mivel én jövőhéten veszem csak meg és nem gondoltam, hogy kamu kód. xDD
  • Boxer HUN
  • atika223
    Gumikacsa szavaiból buzdulva game megrendelve kedd, szerda magasságában itt is van.
  • Boxer HUN
    Beindult a gépezet...