52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
WinStar #10077 láttam mivel én is olyan cégnél dolgozok ahol iszonyat sok kamionos jön,szóval....és ráadásul nem 1-el vagyok jóba....és nekik nem kell okostelefon,és éjjel nappal fuvaroznak.Még ilyen őskövület Nokiákkal tolják.Ha pihenésbe akarnak csinálni valamit ott a laptopjuk. -
cbzotyoka #10076 Ez valami undorító -
Jesszus.. 
-
-
endy papp #10073 Idáig a legrövidebb fuvarom.
Egy képen az induló hely és az érkező,mind kettő a töltőállomás,volt
-
Bizony nekem is volt ilyesmi fuvarom. Ez valami beton tartály lehet. -
http://www.youtube.com/watch?v=8D6yzAvWFZc -
ügyes munka -
retoucher #10068
-
"vááá már aszhittem " :)) -
köszönöm -
Nem érted. Nincs bajom a telefon tudásával, márkájával. Nem igazán izgat, hogy mi van ott. Inkább az, hogy miért van ott.
Eddig egyik részben sem volt, ez tipikusan a letölthető kamion, aminek moddolva van a belseje. Így kicsit olyan mesterkélt érzésem van, mintha egy felpimpelt ETS1-ből lőtték volna a képet, odavágva a GPS-t. Az Iveco belseje is hasonlóan gagyi. Már csak a cigisdoboz hiányzik. -
Pupuci #10064 Láttál Te már kamionost közelről? A cég ahol dolgozom egy logisztikai cég, szép méretes, fizetős (€) kamionparkolóval.
Zömmel lengyel, litván, német és osztrák kamionok parkolnak itt. Meglepődnél, hogy mi cucc van náluk. Az okostelefon még csak nem is ritka. Illetve az a ritka, akinél nem az van. Laptop, TV mindegyiknél van. Sokuknak még tablet és egyéb motyók. -
néha pihenni is kell -
cbzotyoka #10062 Ez a GPS valami csodálatos :) -
WinStar #10061 egy kamionosnak minek okostelefon?
Majd elkezd útközben wifizni meg netezni meg Angry Birds-özni nem? :D
Egy kamionosnak bőven elég egy olyan telefon amivel lehet telefonálni meg sms-st írni,hisz neki a vezetésre kell figyelnie. -
Én sem tudom. :D -
Hogyne lenne jó, betonteló volt! Nem is azzal van a baj, csak nem túl hivatalos szagú ... szóval érted. -
endy papp #10058 Már meg sem lepődöm ,hogy nem akkor jelenik meg amikor....
Természetesen én sem örülök neki.
Bízzunk benne hogy a Karácsonyi fa alá megkapjuk....talán
Lassan már bevett szokássá válik a játékkészítőknél hogy többször is csúsztatják a megjelenés időpontját ilyen-olyan okok miatt. -
DANIELTRUCKER #10057 Jó teló az! Én egyszer a koleszban kiejtettem a harmadikról és azon kívül hogy szétesett más baja nem lett!
Egyébként apum is hasonló nokiát kapott (vagy egy picit újabbat) múltkor németbe céges telóként! -
WinStar #10056 kibaszott jó,nagyon város,én legalábbis iszonyatosan várom,és tuti ezt is megveszem eredetibe...fúúú de játszanék már vele :) -
vajo #10055 Rotterdamnak ez elég karcsú már nem azért a 30€-ért. :DDDD -
Azt nem vágom, hogy mit keres egy Nokia 6200i a műszerfalon. Hivatalos képek és mégis tipikus user mod belseje van a kamionnak. Ezt már korábban is észrevettem egy MAN-os képen, ott meg az A oszlopon volt a teló. :D -
retoucher #10053
-
vajo #10052 Még nem néztem, de lehet majd belekacsintok.
-
retoucher #10051 Olyan mod-ot nem akarsz csinálni (kiadni), ahol ilyen szép nagy forgalom lenne STDS-be is?!
-
vajo #10050 Szóval megvan az első halasztás dátuma. :D Remélem nem fog csúszni még egyet :D -
retoucher #10049 Épp most olvastam, h a Rondomédiás haversrácok sátrába lesz a hepaj Németbe, gondoltam felkukkantok az oldalukra, és mit látok:
Euro-Truck Simulator 2
Unser Download Preis: 29,99 €
Release Date: 13. November 2012
Hmm, mivel ők haverok így biztos nem kamuznak az oldalukon, szal NOVEMBER-be jön ETS2!
Bejelentés
-
retoucher #10048 There is even playble beta of Euro Truck Simulator 2 shown on a big LCD screen to be seen here!
Hmm, már van játszható béta ETS2-ből? Vki biztos levideózza majd és felnyoma TeCső-re!
-
Játékon belül ráklikkelsz a rádió stream alatt lévő linkre. A megnyíló weblapon leírják, hogy melyik fájl-t kell szerkeszteni, és hogyan.
Egy pár rádió stream, ha vezetés közben kedved lenne rá.
stream_data[]: "http://87.229.103.51:7056/CLASS_FM|Class FM"
stream_data[]: "http://91.82.85.44:8080|NEO FM"
stream_data[]: "http://79.172.255.34:8080|RiseFM"
stream_data[]: "http://lazaradio.hu:8100/bermuda.mp3|Laza Radio"
Némelyik stream pufferel mielőtt megszólalna. -
WinStar #10046 ha kicsit jobban figyelnél a képre,az SCS összes játéka van kirakva oda,az ETS2 pedig csak bemutató tábla :D -
Szerintem picit félre értetted, és az STDS-t rendelte meg! :) -
Honnan lehet megrendelni dobozos változatában? Már nagyon érdeklődnék a " téma " felé :))) -
na neee csináld erre jövőőők hazahogy van ets 2 őőőőő? na neeee. -
srácok ne haragudjatok , de valaki meg tudná írni nekem hogy kell rádiót beállítani. Előre is köszi Üdv fuszhi :)
-
vajo #10041 Pavel feszít ám rendesen. 

-
vajo #10040 :DDD
Nem tudom, hogy néz ki a kulcs, mivel én jövőhéten veszem csak meg és nem gondoltam, hogy kamu kód. xDD -
-
Gumikacsa szavaiból buzdulva game megrendelve kedd, szerda magasságában itt is van. -
Beindult a gépezet...