52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • scania topline
    xD
  • GerY5
    Nem kötekedni akarok, de vigyázz. kibe kötsz bele.
    KingStone90 már 14 elmúlt, és 100.000x ült kamionban.
    Ha ő azt mondja, hogy kevés, akkor az úgy is van!(!!!!!!)

• Kistódi
    Nem kötekedni akarok csak mint Scania fan szúrja a szemem ez a hsz hogy: "Én szerintem a kamion is lehetne egy kicsit erősebb mert ez a v8 440 Le kicsit gyenge!" V8-as az új szériákban 500-tól kezdődik.. ezért V8 440 nem létezik :)
  • scania topline
    Hali!

Valaki tudna segíteni, hogy az át skinezett rendszámot hogyan tudom betenni a játékba, hogy működjön?
    Előre is kösz a segítséget!
  • V43 1105
    Élsimítás, rulez xD
  • danyr
    Deniel Map Project...

• dgufoplast
    A ROCKSTARos nem a legjobb lett mert korlátozott a festés területe :)
  • GerY5
    Kreatív
  • dgufoplast
    ROCKSTAR:
    MONSTER:
  • GerY5
    Szuper.....
  • dgufoplast
    Lehet csak majd kell hozzá normálisan használható kép :) de rajta vagyok az ügyön :)
  • GerY5
    Ugye azt is megmutatod majd?
  • dgufoplast
    Lehet lesz majd az is :D most ROCKSTARS csinálgatok :)
  • fuszhi
    Kíííváló én egy "mocis nénit" raknék rája a kamionrája :))))
  • dgufoplast
    Üdv próbálkoztam a festéssel ez lett a vég eredmény :) de nem valami jó festhető némelyik Pót kocsi :)
    Képek :) PIMPSTAR tudom nem rá való a festés de én át festetem :)

• JohnBart
    Új javítás várható az STDS-hez.
  • KingStone90
    Nekem pont ez volt, kb az egyik dombra 3 perc alatt értem fel! Én szerintem a kamion is lehetne egy kicsit erősebb mert ez a v8 440 Le kicsit gyenge! Lehetne legalább 580 Le-ős!
  • aerolive
    Ez a Harita mod térkép nem a legkönnyebb. :D
    Van vagy 40km és tele van emelkedőkkel, amin max. 2-ba tud felmenni a kamion. Elindulni meg csak kézifékkel, mert lefullad. Ráadásul térképrajz sincs.
  • KingStone90
    Én nem vettem észre, de köszi a figyelmességet! :D
  • aerolive
    Észrevettétek, hogy ha refivel mentek, akkor a szembejövők villantanak egyet? Most nézem, hogy mit villog itt mindenki, erre lenézek a műszerfalra és fent maradt.
  • KingStone90
    Örülök neki, jó töltögetést! :))
  • Plett
    Bár angolul lenne... :D Egyébként köszi, én személy szerint nem ismertem.
  • KingStone90
    Nem tudom ki ismeri az oldalt kin nem, nézegessétek és töltsetek kedvetekre. link: http://www.simulasyonturk.com/kategori/scania-truck-driving-simulator
  • KingStone90
    Sziasztok!
    Az STDS-be van CB, vagy valami CB mod???
  • fuszhi
    Halóóóód ? a barátnőm cukrász , de neki eszébe nem jutott volna ilyen mar.aság. Pedig, itt vezette a kamiont. Egyél valami édességet ha már a kamion fényéről is valakinek ez jut eszébe biztos hiánya van. :)))) Hát, de nem ?
  • dgufoplast
    Még nincs ki adva :) és a képek meg jobban a Scania Truck Driving Simulator-ból vannak le fotózva :)
  • tokike97
    üdv láttam több képet az ets 2-ről és már lehet tölteni vagy csak simán forumos képek?ha igen akkor valaki linkelje el
  • wollnerd #10217
  • Pupuci
  • fuszhi
    Pontosan
  • Szobi30
    nem, és ne kérdezd többször.
    NINCS WAREZ!!!
  • ben2004
    Hali!Vki adna 1 letöltési linket?
  • JohnBart
    Az új blogbejegyzés fordítása itt vagyon. ;)
  • DANIELTRUCKER
    Ne feledje el senki hogy ezek a játékok mit is akarnak visszaadni ( és szerintem vissza is adják ), mégpedig a vezetés élményét, a kalandot és a szabadságot, mert én ezekért az érzésekért játszok ezekkel a játékokkal. Akármennyire jó illetve nem jó a grafika és a fizika, ha az élmény megvan akkor szerintem már rossz nem lehet!
  • AudiQuattro
    Új hír a blogon! Egyébként meg ne reagáljatok a gyerekre,majd vajo törli az összes bejegyzését reméljük..ha meg egyesével osszátok ki csak rosszabb.Bevezetném a sorozást,10 éves kortól komolyan..
  • biliard10
    +1
  • komiki
    Ja és csatlakoznék WinStarhoz:szégyen és gyalázat ami itt folyik.Hülyeségeken vitatkoztok,és egymást oltogatjátok.Vajó remélem kiosztja a hülyeségserlegeket.Jó lesz már ha megjelenik a játék ,legalább lefoglalom magam és nem fogom a sok szellemifogyatékos hozzászólást olvasgatni.Akinek nem inge ne vegye magára.Elnézést a kifakadásért .
  • biliard10
    köszi
  • komiki
    Udv .Egy sima térképszerüség van a játékban nem olyan mint az ets2 ben lesz ,de az működik:).
  • biliard10
    STDS-ben müködik a gps?