52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
xD
-
Nem kötekedni akarok, de vigyázz. kibe kötsz bele.
KingStone90 már 14 elmúlt, és 100.000x ült kamionban.
Ha ő azt mondja, hogy kevés, akkor az úgy is van!(!!!!!!)
-
Nem kötekedni akarok csak mint Scania fan szúrja a szemem ez a hsz hogy: "Én szerintem a kamion is lehetne egy kicsit erősebb mert ez a v8 440 Le kicsit gyenge!" V8-as az új szériákban 500-tól kezdődik.. ezért V8 440 nem létezik :) -
Hali!
Valaki tudna segíteni, hogy az át skinezett rendszámot hogyan tudom betenni a játékba, hogy működjön?
Előre is kösz a segítséget! -
Élsimítás, rulez xD -
danyr #10239 Deniel Map Project...
-
dgufoplast #10238 A ROCKSTARos nem a legjobb lett mert korlátozott a festés területe :) -
Kreatív -
dgufoplast #10236 ROCKSTAR:
MONSTER: -
Szuper..... -
dgufoplast #10234 Lehet csak majd kell hozzá normálisan használható kép :) de rajta vagyok az ügyön :) -
Ugye azt is megmutatod majd? -
dgufoplast #10232 Lehet lesz majd az is :D most ROCKSTARS csinálgatok :) -
Kíííváló én egy "mocis nénit" raknék rája a kamionrája :)))) -
dgufoplast #10230 Üdv próbálkoztam a festéssel ez lett a vég eredmény :) de nem valami jó festhető némelyik Pót kocsi :)
Képek :) PIMPSTAR tudom nem rá való a festés de én át festetem :)
-
JohnBart #10229 Új javítás várható az STDS-hez. -
KingStone90 #10228 Nekem pont ez volt, kb az egyik dombra 3 perc alatt értem fel! Én szerintem a kamion is lehetne egy kicsit erősebb mert ez a v8 440 Le kicsit gyenge! Lehetne legalább 580 Le-ős! -
Ez a Harita mod térkép nem a legkönnyebb. :D
Van vagy 40km és tele van emelkedőkkel, amin max. 2-ba tud felmenni a kamion. Elindulni meg csak kézifékkel, mert lefullad. Ráadásul térképrajz sincs. -
KingStone90 #10226 Én nem vettem észre, de köszi a figyelmességet! :D -
Észrevettétek, hogy ha refivel mentek, akkor a szembejövők villantanak egyet? Most nézem, hogy mit villog itt mindenki, erre lenézek a műszerfalra és fent maradt. -
KingStone90 #10224 Örülök neki, jó töltögetést! :)) -
Plett #10223 Bár angolul lenne... :D Egyébként köszi, én személy szerint nem ismertem. -
KingStone90 #10222 Nem tudom ki ismeri az oldalt kin nem, nézegessétek és töltsetek kedvetekre.
link: http://www.simulasyonturk.com/kategori/scania-truck-driving-simulator
-
KingStone90 #10221 Sziasztok!
Az STDS-be van CB, vagy valami CB mod??? -
Halóóóód ? a barátnőm cukrász , de neki eszébe nem jutott volna ilyen mar.aság. Pedig, itt vezette a kamiont. Egyél valami édességet ha már a kamion fényéről is valakinek ez jut eszébe biztos hiánya van. :)))) Hát, de nem ?
-
dgufoplast #10219 Még nincs ki adva :) és a képek meg jobban a Scania Truck Driving Simulator-ból vannak le fotózva :) -
tokike97 #10218 üdv láttam több képet az ets 2-ről és már lehet tölteni vagy csak simán forumos képek?ha igen akkor valaki linkelje el -

-
Pupuci #10216 -
Pontosan -
nem, és ne kérdezd többször.
NINCS WAREZ!!! -
ben2004 #10213 Hali!Vki adna 1 letöltési linket? -
JohnBart #10212 Az új blogbejegyzés fordítása itt vagyon. ;) -
DANIELTRUCKER #10211 Ne feledje el senki hogy ezek a játékok mit is akarnak visszaadni ( és szerintem vissza is adják ), mégpedig a vezetés élményét, a kalandot és a szabadságot, mert én ezekért az érzésekért játszok ezekkel a játékokkal. Akármennyire jó illetve nem jó a grafika és a fizika, ha az élmény megvan akkor szerintem már rossz nem lehet! -
Új hír a blogon! Egyébként meg ne reagáljatok a gyerekre,majd vajo törli az összes bejegyzését reméljük..ha meg egyesével osszátok ki csak rosszabb.Bevezetném a sorozást,10 éves kortól komolyan.. -
+1 -
komiki #10208 Ja és csatlakoznék WinStarhoz:szégyen és gyalázat ami itt folyik.Hülyeségeken vitatkoztok,és egymást oltogatjátok.Vajó remélem kiosztja a hülyeségserlegeket.Jó lesz már ha megjelenik a játék ,legalább lefoglalom magam és nem fogom a sok szellemifogyatékos hozzászólást olvasgatni.Akinek nem inge ne vegye magára.Elnézést a kifakadásért . -
köszi
-
komiki #10206 Udv .Egy sima térképszerüség van a játékban nem olyan mint az ets2 ben lesz ,de az működik:). -
STDS-ben müködik a gps?

de nem ?