52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • TruckerDave
    A márciusi és egyéb dátum nem voltak hivatalosak, csak az augusztus de még abban sem vagyok biztos. Hivatalosan ez az első csúsztatás. Azok a dátumok csak a kiadók becslései..
  • fuszhi
    "Figyúzzatok" már. A végén a vasat mikor mutatják egy épülettel együtt. Na ott . Nem sokat hagyták ám hogy essen rá az eső. Na mindegy.
  • fuszhi
    Na ragyogó, csak kicsit most már kapkodhatnák magukat. Tényleg látszik szép , látszik hogy raktak is hozzá szinte kész . A lényeg ugyanaz lesz, tehát jöhet a menet. Ügyesek , és jó nagy pancserok hogy tologatják a dátumot. :)
  • fuszhi
    ...azért valljuk be a S.t.a.l.k.e.r. elég jóra sikeredett :) Nem is kicsit. Máig nincs párja. Szerintem.
  • Plett
    Szerintem a szeptemberben sem tuti... :(
  • AudiQuattro
    Az első 3 vidi fenn a blogon.
  • jocking
    Rég nem jártam itt, most látom: 2012 szeptember??? Röhej, ami itt folyik. Az 1. megjelenési dátum március közepe volt, aztán augusztus, most meg már szeptember (szeptemberbe meg majd november)... Egyre inkább az a gyanúm, hogy ebből a játékból sem lesz semmi, és majd úgy jár, mint anno a stalker (egyik cég nem tudta befejezni, aztán 3-4 év múlva egy másik cég csapta össze).
  • Plett
    Azt hittem hogy a mod mappába csak a scs fájlokat olvassa be, ezt nem tudtam. Németül meg nem tudok így meg nem igazán tűnt fel a readme-ben hogy oda írja. :) Sry és köszi!
  • Kistódi
    Nem kell kicsomagolni ahhoz semmi köze.. a mod mappába kell berakni de am megnyitod a Readme filet és ott van benne hogy hogy kell.
  • Plett
    Telepítésben tudtok egy kis helpet? Gondolom a Base.scs fájlt kell kicsomagolni, az meg is történt és ott felülírni a fájlokat. De vissza csomagolni hogy kell? :)
  • Kistódi
    Nekem jobban tetszik mint a többi..:)
  • aerolive
    Pontosabban kb 15%-a van megjelölve. :D
    Amúgy nem olyan hosszú, mint amennyinek tűnik. 50km körül van az egész, nem az eddigi legizgalmasabb map.

170km-t mentem rajta kb, 100-ra a fogyasztás 34 literre jött ki. Érdekes, hogy ha nem nyomtam neki, akkor is ugyanannyit fogyasztott, ezt remélem javítják ETS-be.
  • Kistódi
    Sziasztok! Találtam egy nagyon jó mapot :) Reggel óta azon tolom..:) Nekem nagyon tetszik és megosztom veletek is :) (Néhány útvonal nincs megjelölve a térképen de minden elvezet valamerre :DD
    Íme pár kép:

Letöltés/Download
  • JohnBart
    Mi a baj vele? ETS2 Scenery a címe, annak megfelelően a tájat mutatja (nekem elég meggyőzően). Max a zene mehet az ember agyára a harmadik percre. :D
  • mani13
    legalább adtak valami infot
  • lorci
    Amikor felgyúlnak a fények naplementébe azok a legjobb részek
  • SnyperD
    :D 1:30 nál a magnum egész nap körözget :D
  • vajo
    Elég gáz videó, de maga a játék nem lesz rossz. :)
  • AudiQuattro
  • aerolive
    Ok, hülye voltam. A megmérettetés utáni patch-re ígérik.

• aerolive
    1.3.0-ban már benne van a kiterjesztett térkép?
  • vajo
    Egy hsz-be nem ment volna? Legközelebb az ilyeneket kapásból kitörlöm és csak egyet hagyok meg!!
  • fuszhi
    De akkor még is csak korhatár besorolás, annyira szelíd és nem tartalmaz semmilyen nemű : Erőszakot , káromkodást, félelmet ébresztő, szexuális jellegű utalásokat, kábító szerekre való utalást, hátrányos megkülönböztetésre utaló jeleket, szerencsejátékra ösztönző esetleg , hogy online jellegű játék volna, hogy az nagyon szelíd. Sorry a 4 hozzászóláshoz legközelebb törekedni fogok egyben írjak amit csak lehet. Üdv. Kellemes nyarat mindenkinek. Még a dolgozó embereknek is.
  • fuszhi
    A pegi infó szerint, nem 3 éves kortól felfelé, hanem a 3. ilyen minősítésekkel ellátott termékük jelent meg. Legalább is ha jól értelmeztem , de tökmindegy a végeredmény a lényeg. Majd én eldöntöm mint mindenki a maga nézőpontjából hogy milyen is a termék.
  • fuszhi
    Ezeket az "aranyköpéseidet" jegyzik Zürichbe? :))))
  • fuszhi
    Tudom hogy már volt , idáig ez volt az egyik legmeggyőzőbb.
  • Solt
    Töltsd le a legújabbat... azokban már bejelölhető, hogy ne darabolja fel 4GB-s részekre...
  • gyuri35
    Köszi szépen!Egyébként win7 pro 64bit-em van.
  • vajo
    A Fraps az ilyen. Ha azzal veszed fel a videót, akkor az egész az utómunkán múlik. :D Az a lelke neki. :D
  • Boxer HUN
    Mindenképp darabolni fogja. Ez a Windows XP miatt van, illetve annak a fájlrendszere miatt. De egy jó videó szerkesztővel profi illesztéseket lehet készíteni.
  • Szobi30
    a GTS, és az UKTS mapjához lett igazítva az egész, szóval kicsi már alapból nem lehet, mert ezek alapból nem kicsik, és a többi is ilyen méretarányban lett hozzáépítve.
    sokkal nagyobb lesz, mint az ETS map-ja :)
  • endy papp
    Én sem gondolnám hogy olyan gyorsan lenyomunk egy hosszabb fuvart.
    Az ets-ben is kellet idő Lengyelből, Portugálba mire oda értünk.
    Bízom benne itt sem lesz rövidebb a leghosszabb fuvar.
  • szabii98
    énis. hihetetlenül sokat fejlődött a játék! egyszerűen tökjó lesz . remélem azért nem 10 perc lesz áthaladni a térképen.mondjuk a videó maga volt 10 perc és csak össze volt vágva.
  • komiki
    Udv. http://www.pegi.info/hu/index/id/233/ itt olvashattok a kor besorolásról magyarul.
  • fuszhi
    Már várom a véleményeimtől független.
  • szabii98
    szépen tükröződik az Actros felirat
  • fuszhi
    háh lehet :))))
  • wollnerd #10572
    +14 tudtommal nincs de van +12, A +16 már túlzás egy kicsit...
  • fuszhi
    +7 nek? inkább 14 nek legalább tudom hogy szerényen írtad be de az igazság az hogy a +14 egy korrekt szám lehetne a részükről. De +3 ez aljas.
  • wollnerd #10570
    Ennek legalább +7-nek kellene lennie.