52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
A márciusi és egyéb dátum nem voltak hivatalosak, csak az augusztus de még abban sem vagyok biztos. Hivatalosan ez az első csúsztatás. Azok a dátumok csak a kiadók becslései.. -
"Figyúzzatok" már. A végén a vasat mikor mutatják egy épülettel együtt. Na ott . Nem sokat hagyták ám hogy essen rá az eső. Na mindegy. -
Na ragyogó, csak kicsit most már kapkodhatnák magukat. Tényleg látszik szép , látszik hogy raktak is hozzá szinte kész . A lényeg ugyanaz lesz, tehát jöhet a menet. Ügyesek , és jó nagy pancserok hogy tologatják a dátumot. :) -
...azért valljuk be a S.t.a.l.k.e.r. elég jóra sikeredett :) Nem is kicsit. Máig nincs párja. Szerintem. -
Plett #10605 Szerintem a szeptemberben sem tuti... :( -
Az első 3 vidi fenn a blogon. -
jocking #10603 Rég nem jártam itt, most látom: 2012 szeptember??? Röhej, ami itt folyik. Az 1. megjelenési dátum március közepe volt, aztán augusztus, most meg már szeptember (szeptemberbe meg majd november)... Egyre inkább az a gyanúm, hogy ebből a játékból sem lesz semmi, és majd úgy jár, mint anno a stalker (egyik cég nem tudta befejezni, aztán 3-4 év múlva egy másik cég csapta össze). -
Plett #10602 Azt hittem hogy a mod mappába csak a scs fájlokat olvassa be, ezt nem tudtam. Németül meg nem tudok így meg nem igazán tűnt fel a readme-ben hogy oda írja. :) Sry és köszi! -
Nem kell kicsomagolni ahhoz semmi köze.. a mod mappába kell berakni de am megnyitod a Readme filet és ott van benne hogy hogy kell. -
Plett #10600 Telepítésben tudtok egy kis helpet? Gondolom a Base.scs fájlt kell kicsomagolni, az meg is történt és ott felülírni a fájlokat. De vissza csomagolni hogy kell? :) -
Nekem jobban tetszik mint a többi..:) -
Pontosabban kb 15%-a van megjelölve. :D
Amúgy nem olyan hosszú, mint amennyinek tűnik. 50km körül van az egész, nem az eddigi legizgalmasabb map.
170km-t mentem rajta kb, 100-ra a fogyasztás 34 literre jött ki. Érdekes, hogy ha nem nyomtam neki, akkor is ugyanannyit fogyasztott, ezt remélem javítják ETS-be. -
Sziasztok! Találtam egy nagyon jó mapot :) Reggel óta azon tolom..:) Nekem nagyon tetszik és megosztom veletek is :) (Néhány útvonal nincs megjelölve a térképen de minden elvezet valamerre :DD
Íme pár kép:
Letöltés/Download -
JohnBart #10596 Mi a baj vele? ETS2 Scenery a címe, annak megfelelően a tájat mutatja (nekem elég meggyőzően). Max a zene mehet az ember agyára a harmadik percre. :D -
legalább adtak valami infot
-
Amikor felgyúlnak a fények naplementébe azok a legjobb részek
-
SnyperD #10593 :D 1:30 nál a magnum egész nap körözget :D -
vajo #10592 Elég gáz videó, de maga a játék nem lesz rossz. :) -
-
Ok, hülye voltam. A megmérettetés utáni patch-re ígérik.
-
1.3.0-ban már benne van a kiterjesztett térkép? -
vajo #10588 Egy hsz-be nem ment volna? Legközelebb az ilyeneket kapásból kitörlöm és csak egyet hagyok meg!! -
De akkor még is csak korhatár besorolás, annyira szelíd és nem tartalmaz semmilyen nemű : Erőszakot , káromkodást, félelmet ébresztő, szexuális jellegű utalásokat, kábító szerekre való utalást, hátrányos megkülönböztetésre utaló jeleket, szerencsejátékra ösztönző esetleg , hogy online jellegű játék volna, hogy az nagyon szelíd. Sorry a 4 hozzászóláshoz legközelebb törekedni fogok egyben írjak amit csak lehet. Üdv. Kellemes nyarat mindenkinek. Még a dolgozó embereknek is. -
A pegi infó szerint, nem 3 éves kortól felfelé, hanem a 3. ilyen minősítésekkel ellátott termékük jelent meg. Legalább is ha jól értelmeztem , de tökmindegy a végeredmény a lényeg. Majd én eldöntöm mint mindenki a maga nézőpontjából hogy milyen is a termék. -
Ezeket az "aranyköpéseidet" jegyzik Zürichbe? :)))) -
Tudom hogy már volt , idáig ez volt az egyik legmeggyőzőbb. -
Solt #10583 Töltsd le a legújabbat... azokban már bejelölhető, hogy ne darabolja fel 4GB-s részekre... -
gyuri35 #10582 Köszi szépen!Egyébként win7 pro 64bit-em van.
-
vajo #10581 A Fraps az ilyen. Ha azzal veszed fel a videót, akkor az egész az utómunkán múlik. :D Az a lelke neki. :D -
Mindenképp darabolni fogja. Ez a Windows XP miatt van, illetve annak a fájlrendszere miatt. De egy jó videó szerkesztővel profi illesztéseket lehet készíteni. -
a GTS, és az UKTS mapjához lett igazítva az egész, szóval kicsi már alapból nem lehet, mert ezek alapból nem kicsik, és a többi is ilyen méretarányban lett hozzáépítve.
sokkal nagyobb lesz, mint az ETS map-ja :) -
endy papp #10578 Én sem gondolnám hogy olyan gyorsan lenyomunk egy hosszabb fuvart.
Az ets-ben is kellet idő Lengyelből, Portugálba mire oda értünk.
Bízom benne itt sem lesz rövidebb a leghosszabb fuvar. -
énis. hihetetlenül sokat fejlődött a játék! egyszerűen tökjó lesz . remélem azért nem 10 perc lesz áthaladni a térképen.mondjuk a videó maga volt 10 perc és csak össze volt vágva. -
komiki #10576 Udv. http://www.pegi.info/hu/index/id/233/ itt olvashattok a kor besorolásról magyarul. -
Már várom a véleményeimtől független. -
szépen tükröződik az Actros felirat
-
háh lehet :)))) -
+14 tudtommal nincs de van +12, A +16 már túlzás egy kicsit... -
+7 nek? inkább 14 nek legalább tudom hogy szerényen írtad be de az igazság az hogy a +14 egy korrekt szám lehetne a részükről. De +3 ez aljas. -
Ennek legalább +7-nek kellene lennie.