52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Szerintem nagyon jó az új menü :) Kezdik vissza hozni a jó dolgokat.Már csak a törés hiányzik
-
JohnBart #10771 Új hír a blogon, fordítás itt! -
Delko91 #10770 én értem de nem ez volt a kérdés :) -
Scania Truck Driving Simulator... Nem véletlen van benne a SIMULATOR szó, amúgy örülj a 90-nek valójában 85-re vannak szabályozva.
-
Delko91 #10768 senkinek nincs tippje hogy akkor hogyan lehetne megváltoztatni? -
Az tényleg nagyot dobna az egészen.Lehetne menni haverokkal s mikrofonnal beszélni egymással 
Hátha egyszer lesz ilyen is.... -
Ubi52 #10766 Új hír a blogon!
http://blog.scssoft.com/ -
gondolom valahol a base.scs-ben kell vmit működni...
szivesen repesztenék 120km/h-val de akkor már igen csak labilis a kamion vezetése..
-
Delko91 #10764 STDS-ben nem lehet valahogy feloldalni a 90-es max. sebességet? -
multi! és mindenki megveszi,lásd ls11 -
amugy meg meg kell venni. -
Ki sincs adva még... de tudom kérdezni könnyebb mint valaminek is utána nézni. Bannerba is ki van írva '12 szeptember. -
jawol #10760 Le lehet már tölteni az ETS2-őt? -

Meglesz tessa... -
De elsö dolgod legyen,hogy a nyugdijkorhatárt felemeled 110 évre és a minimálbért 40 ezerre légyszi:) ja és a nagycsaládosok had szo...nak. -
Plett #10757 áá, meg sem kérdem mikor lesz kész, annyira jó hogy nem idegesítelek ilyennel... :) grat, nagyon jó lesz! ;) -
Bekaki 
-
danyr #10755 Volvo Truck Driving Simulator...
-
Ment a reg. :D -
Köszönjük... 
Hmmm Kezd úgy kinézni a dolog, mint egy választási kampány...
"... ígérem, ha engem választotok, akkor sz@rásig tömöm a zsebeimet, meg az apósomék zsebeit is zsetonnal, megszüntetem az iskolatej programot, a forgalmi adót a lehetőségekhez mérten megszavaztatom 35%-ra, de előtte, hogy legyen erőm és kitartásom ezeket véghezvinni, mindenképp elutazok a Bahamákra létrehozni a Magyar Narancs Kartelt, természetesen a ti adótokból, ha már egyszer azt akartátok, hogy kú..am el... Nem kicsit,... NAGYON!!!..."
Bolond a Magyar... Én mondom... Csak nem forog. -
Én is regeltem. -
-
én is regisztráltam, még reggel valamikor...
ha már így mindenki bejelenti, akkor gondoltam, én is :D :D :D -
-
Megtörtént a regisztráció :)
Danyr: Nagyon Zsír Tisztelet megvan! :)) -
dgufoplast #10747 Jó lesz
-
danyr #10746 [i]Igencsak feszegetem az STDS határait. Béta verzió, amely sajnos nem sokat fog tudni fejlődni, de a tőlem tellhetőt megteszem. Terveim szerint letölthető lesz Restacar-on, a hozzá tartozó Volvóval.
-
Nagyon helyes! Szerintem senki sem fogja megbánni...
-
én már regeltem
-
vajo #10743 Holnap regelek. :)
-
Fészekrakás...
A RestaCar fóruma landolt az új tárhelyén és jelentem, nem ment zökkenőmentesen. Sajnos hiába lett mentve a "régi" adatbázis, azt az "új" egyáltalán nem akarta megenni. Állandóan nyelvi inkompatibilitási hibákba ütköztünk amikor importálni akartuk a biztonsági mentést. Ezért maradt az alap verzió, hogy új regisztráció szükséges. A RestaCar domain alatt közvetlenül még nem tudom, hogy mi kapjon helyet, az a későbbiek folyamán ki fog derülni, mert képtelenség az eddigi CMS motort rábírni a Magyar nyelvre.
Bár úgy volt, hogy JohnBart barátom jelenti be az új tárhelyünk birtokba vételét, és semmiképp sem szerettem volna megfosztani Őt ennek a jó hírnek a bejelentésétől, viszont azt sem szeretném, hogy az esetleges kellemetlenség miatt, ami az újra regisztrációval jár, Ő rá fújjatok. Nem tehet róla semmit.
Az átregisztrálásokat követően a "régi" adatbázist és az ott szereplő adatokat megsemmisítem. Visszaállítására lehetőség nem lesz. Ahogy az előzőhöz, úgy a mostani adatbázishoz is csak én férek hozzá. Személyes adatok nem kerülnek harmadik kézbe. Az új fórumunk több költözésen nem fog átesni, tárhelyünk az elvárásainknak tökéletesen megfelel. Sőt... !!!
Tehát a fórumunk új elérhetősége: http://restacar.hu/forum/
Köszönjük a megértéseteket, és várunk benneteket! -
Ej-ej...
Ez legyen szerintem a legnagyobb probléma... Mégis csak világmárkákról van szó, akik milliárdokat áldoztak arra, hogy idáig eljussanak. Valószínűleg ezért nem adják "fillérekért" a nevüket és/vagy emblémájukat. Talán én is így tennék a helyükben... Sőt! Magyar mivoltomból fakadóan egészen biztos, hogy ezt tenném én is!
-
Nem biztos hogy van licensz. Ott van az embléma mégis Runner a neve, nem Renault
-
ok, köszi -
Sziasztok! Kérlek titeket segítsetek!
-Leszedtem ezt az "scs_extractor" ..
-Bemásoltam a főkönyvtárba.
-Társítottam..
-Rákattintottam a "base.scs"-re 2x.
-Felugrott ez a fekete ablak.. (jobb képet nem tudtam csinálni mert, nagyon hamar eltűnik)
-És hiába várok órákat.. Nem történik semmi..
Ha valaki tudná az okát miért csinálja ezt kérem segítsen!!..
Előre is Köszönöm és Szép napot Nektek! -
Ubi52 #10737 Ha saját céged van, akkor lehet, hogy csak szépen lassan tudsz terjeszkedni. Nem mehetsz rögtön minden ismeretlen céghez/városba. A Magnumon van licensz, csak a takarásban van az embléma. -
Ezt én most nem értem, a videoban 0:30 körül franciao.-ban ilyen kevés város lesz vagy csak régebben vették fel és ezért nincs, meg ezért nincs licencelve a renault sem? -
Ne morogjál... nem vagy te bolhás kutya! 
Kellett már ilyen promó is a játéknak. Pár óra után bekötött szemmel is tudod majd kezelni a managert, annak érdekében, hogy ne csak nézd a többiek tuningolt kamionjait, hanem legyen neked is elég zséééd, hogy fejleszthesd a vasad és a vállalkozásod. -
Pf..
Hát arrol láttunk szerintem eleget..
Szerintem teljesen jó,pedal to the metal-ból veszik vissza és fejlesztik úgy látom a dolgokat,helyes. -
Én azt mondom , bár mutattak volna mást. Nem ezt a manageres businesses részt. A játék menetéről néztem volna egy részt mikor megveszi az első kamiont és megy vele egy fuvart. Ennyi nem több.