52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Csak hogy megtörjem ezt a rengeteg irományt!
-
"De amúgy se foglalkozok vele,hisz nekem eredeti :)"--------Ennek szívből örülök!
"érdekes,mert ha én beírom a google-be akkor nem dob ki rá crack-et :D"---------Szar a google-d!
Ahogy már lentebb említettem,először a warez verzát próbáltam ki és utána vettem meg. Crack nélkül mi csinálsz? Nézegetd? -
WinStar #10932 érdekes,mert ha én beírom a google-be akkor nem dob ki rá crack-et :D
De amúgy se foglalkozok vele,hisz nekem eredeti :) -
Felesleges. Halál nyugodt egy ember vagyok,de amikor a tizedik újratelepítésnél sem volt változás, elgurult a gyógyszerem. Nagyon messze. Azt azért nem kérhetem hogy küldjenek egy újat... -
Plett #10930 hát az egyértelmű :) de mondom, ha írsz nekik, tuti megmondják hogy mi a baj -
Megérte! Egyszer! -
Plett #10928 Írj nekik e-mailt, biztos segítenek... :/ egyébként én is így voltam/vagyok, hogy ha nincs demo akkor kipróbálom és ha megéri a pénzt megveszem - ez speciel megérte. De nem értem hogy miért hülyült meg a kód... -
Megmondom őszintén:
A lehető legjobb dolog a húsboltban játékot venni. Mivel ez a demo kor megszűnt, sokan nem akarnak zsákbamacskát venni. Az elején az enyém is a húsboltból származott. Kipróbáltam és azon voltam hogy ezért még talán pénzt is érdemes adni. Irány a bolt! Tutiszupi, minden fasza. Közben "megbetegedett" a gépem és újratelepítés lett a vége. Nem tudom miért de még egyszer nem fogadta el a dobozos kódomat... Fasza! Elhiheted hogy többször NEM fogom megvenni! Annyit nem ér ez az alkotás, inkább hagyom a fenébe... -
Plett #10926 hehe, nem :) -
#10925 Plett: csak viccnek szántam:) -
#10924 Nem véretlen te próbáltad ki? xDD -
Plett #10923 De, sajnos már az is kint van... :) Egyik ismerősöm tegnap próbálta ki a játékot és talált is a neten működő 1.4-et és tekintve hogy mindjárt jön az ETS2 inkább arra gyűjt már... -
De jó, hogy ilyenekkel nem kell foglalkoznom... Bár az is igaz, hogy egyszer sem okozott semmiféle galibát / fennakadást egy patch sem. Sőt! Semmi nem okozott még nálam ilyesfajta hibákat...
-
"MÁS: Amúgy a warezos verzióhoz nincs is crack..mármint a patchekhez."
Azért hülyeséget ne írjál! (egyedül az 1.4-es nincs kint warezban,a többi meg crack-es) -
WinStar #10920 ha belépsz a játékba mindig kifogja írni oldalt hogy new patch,és ott egy link,rákattintasz,letöltöd és jó lesz a játékhoz a patch.
MÁS: Amúgy a warezos verzióhoz nincs is crack..mármint a patchekhez. -
#10919 Fuh ez lebénított,,,.. a patch-et. a patch-et.. -
komiki #10918 Nem értem.Ha a dobozos verziót vetted akkor mit kellett a topikon linkelt oldalról letölteni. -
#10917 Megcsináltam. :) ez az alap művelet ha valami nem jó az scs által csinált játékoknál. Na mindeggy ha még kapunk patch-et talán az jó lesz, ha meg nem akkor megelégszek az 1.3-mal.! : ((( -
Vedd meg a játékot, patch-eld fel és tádám a nagy pályán is vagy! -
Úristen
-
...értelek. -
Lolluki #10913 Ehez be kell regisztrálni meg ez egy patch! Nekem map (pálya) kell! Amit a mods mappába behúzok és a fuvarok pályát elindítom és tádám már a szerkesztett pályán vagyok!!! -
Csak neked...
-
Lolluki #10911 Sziasztok! Nincs sok időm, hogy végig tekerjem ezért szeretném a segítségeteket kérni valaki tudna adni a scani truck driver simulator-hoz egy szerkesztett pályát a legújabb kellene mert hallottam az a legjobb és legnagyobb! Ha valaki tudja kérem mihamarabb linkelje el nekem:$
Előre is köszönöm... És mindenkinek kellemes szép hétvégét kívánok!!!! -
Plett #10910 Fura ez a hiba, mert ahogy olvasgattam ezt a warez verziósoknak csinálja... :S Neked meg ugye eredeti mint írtad. A SCANIA oldaláról szedted le a patchet? Esetleg a Dokumentumokban található Scania mappa törlése nem segít? -
#10909 Oké ezt megcsináltam kb 10x és most meg játszok vele 10 ms-et és csak úgy magától kilép a menübe. De ezt csak az 1.4 csinátlta eddig nekem. -
WinStar #10908 töröld majd tedd újra.Nekem is szarakszik minden patch felrakása után. -
mjociko #10907 Mikor adták ki a stds-t ???
-

like!
-
Szóval itt:
-
Itt egy kis segítség az új 1.4.0-ás Free Map - térképhez:
-
vajo #10903 Off, de jó. :D -
#10902 Dehoooggy, a topikon valaki belinkelte és onnan töltöttem le, beírtam azt a kódot amit a cd-hez kaptam, és hát ez lett vele. : ( -
Ugye nem warez? -
#10900 itt vannak: kép
kép2 -
#10899 Hát ezt nem értem miért nem tölti fel 
-
-
#10897 Nem tudom nektek jó e az 1.4-es játék de nekem nem mert, a térképen be van rajzolva de nem látom sehol. Itt van 2 kép: [IMG]http://www.kephost.com/view3.php?filename=7tful6qrqhi2fj969y5v.png][IMG][/IMG]
[IMG]http://www.kephost.com/view3.php?filename=l4763tggg8va9vyal116.png] -
Én a helyükben 10 projekten dolgoznék egyszerre... -
endy papp #10895 Személy szerint az "Egyszerű" váltót használom,abban is lehet 1-es fokozatban szép lassan gurulni,és átmenni ilyen nagy köveken hibátlanul.