52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
komiki #11058 Rendelj egy raklappal, majd kifizetjük
-
Amazon.co.uk?!? -
írd felvidéknek, még magyaros is....
-
Drága Sofőr barátom... nem régen volt két külön hely (ország), hanem most. A mostani Cseh Ország és Szlovákia régen egy közös nemzetet képzett, és azt hívták Csehszlovákiának. Az irány meghatározásod viszont pontos!
-
zsömi12 #11054 Sajnos ahhoz, hogy szavazz a Steam-on az ETS2-re nem elég a regisztráció mert kell hogy legyen a játéknak is ami Steam-os. -
#11053 Én csak azért írtam csehszlovákiát mert még régen az két külön hely volt. Most jobb ha úgy írom hogy (arra teljesen fent).Sztm értelme nincs. Jó gurit mindenkinek
-
komiki #11052 Hát a Rig'N'Roll szerintem egy katasztrófa,de természetesen izlések és pofonok. -
JohnBart #11051 Szerintem is STDS, az SCS eddigi legtartalmasabb játéka. Ha viszont pénzkeresés meg cégmenedzsment kell, akkor German Truck Sim vagy Rig'N'Roll. Mindenesetre Boxernek igaza van, utóbbi kettőt már nem érdemes beszerezni, szinte nyakunkon az ETS2... :) -
Pedig azt hittem, hogy érződik a vigyorgó fejek közé zárt szavaimból az irónia...
-
Hát,... szerintem kezdjed a Scania Truck Driving Simulatorral (NEM DRÁGA), úgy bemelegítésképp, s majd mire felveszed vele a műhely szagot, addigra meg is jelenik az Euro Truck Simulator 2...
-
komiki #11048 Jól van na ,csak VÉRETLENÜL irta csehszlovákiát nem lehet tévedni.Én meg ma jöttem haza az nszk-ból.
-
TottiHUN #11047 Üdv,
Kedvem támadt ismét kamionokat vezetni csak nem igazán tudom hogy melyiket érdemes megvenni,
ezért fordultam hozzátok
Úgy hallottam h manapság az euro truck a legjobb, de kérlek javítsátok ki ha tévedek :D -
JohnBart #11046 Itt a bejegyzés fordítása. A szavazás mondjuk regisztrációhoz kötött, szóval kíváncsi vagyok, hányan fognak levoksolni... :D -
Apropó!
Hoztam is nektek valamit... -
...??? Az már rég nincs..
Ott lakok a szlovák határon. Ha úgy vesszük, akkor én minden nap megjárom Szlovákiát.
-
#11043 Én meg ma csehszolvákiát, mit mondjak mást. Még ráldásul Szegedről :)) -
Szerintem,... vacsorázni fogok inkább. Baleset és dugómentesen megjártuk Martonvásárt, és remélem nem csak mi! 
-
#11041 Szerintem szavazzunk. :) Akár mien hibái lesznek a játéknak! Lesz és kész, tökéleteset úgy se kapunk. :) -
Plett #11040 Lehet szavazni Steamen a játékra, hogy bekerüljön majd a kínálatba! :) -
Ha nem vetted volna észre nem kiemelés hanem oda illesztettem a képet..... -
Ne csináljunk már ilyen csúsztatásokat, hogy a mondat első felét kiemeled. Hiszen a mondat egyik fele mégse teljes értékű a másik fele nélkül, és valóban mást jelent mint a másik felével együtt. Azért van ott :" azt értem ez alatt hogy nem rakja le a rakományt és vesz fel újat."
-
max100 #11037 Köszi és remélem itt is szó lesz róla ha megjelenik a demó. -
Tominho94 #11036 Szegény TRAXX meg sem érzi azt a pár vagont.. :)
Amúgy ígéretesnek látszik a dolog, kitartás a készítőknek! -
keresztbe állt az autópályán lol :DDD
-
JohnBart #11034 Majd lesz demója, most még nincs. -
max100 #11033 Sziasztok!
Kérdezném hogy van esetleg demója már vagy csak kamu oldalak jelennek meg a keresőben mert megvenni megfogom az biztos csak ha lenne egy demó az lenne a király -
"Én még azt is észrevettem hogy nem is szállít semmit se"????
Nekem nem úgy tűnik... -
Igen, jogos a pont. -
Hogy a fészkes fenébe tévedhettél ekkorát, mikor ezt NEM AZ SCS készítette, hanem az angliai kiadó partnerük, az Excalibur Publishing, és az összes többi jobbkormányos videót! 
Könyörgöm ha már szidunk vkit, akkor azt szidjuk aki csinálta, ne a játékfejlesztőket, akiknek ehhez semmi köze! Max. a tartalmi részéért, meg a megvalósításért, de a videókészítésért ne őket! -
komiki #11029 Biztos csak ez lehetett a cél
-
szabi34 #11028 Arra nem gondoltatok még hogy direkt egy olyan videót csináltak amiben vannak bőven balesetek is hogy lássa a nép hogy van megoldva ez a része a játéknak? -
Hallod, jövőév karácsonyára jó meglepetés lesz :))))))) kár hogy a kormányom direkt a rebesgetett , de nem biztosra ígért augusztusra vettem erre tessék. :) -
"Én még azt is észrevettem hogy nem is szállít semmit se"
Lehet saját pótkocsit húz, és üresen :) -
Egész biztosan azért nem megy a programozóknak a vezetés, mert ahhoz nem értenek. Gondolták sokadik nekifutásra fel kell gyorsítani a videót és megvan oldva minden. De te mint szakavatott fürkész simán észrevetted hogy összecsapták. Nem kérdés, lehet szándékosan. Én még azt is észrevettem hogy nem is szállít semmit se , azt értem ez alatt hogy nem rakja le a rakományt és vesz fel újat. Aztán lehet azért van ez így , mert ez egy hosszú fuvar. Nagyon hosszú "A"-ból "B"-be. -
hungaryws #11024 Alaposan megnéztem a videót, volt benne ám sok hiba:
- 7 másodpercnél már karambol
- 9 mpnél is
- 0:39 az autópályán felborul a kamion, mert a szalagkorlátnak ütközött.
- 0:57-nél karambolozik az AI autóval
- 0:59 gyorshajtás
- 1:13 rossz helyre fordult
- 1:23 2 AI autó bénázik
- 1:32 Újabb karambolozás
- 1:54 neki a betontömbnek
- 2:38 Újabb 2 al bénázik
és legfőbb gond, hogy billentyűzettel nyomta végig.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elnézést a következő pár sor ért! Hogy a fészkes fenébe gondolták, hogy a készítők kiadnak egy 10-szeresre felgyorsított videót ami tele van hibákkal, baleseteket, út irány eltévesztéssel stb.??? Legalább megvághatták volna. Ez a videó nem tetszett, sajnos azt kell mondanom, hogy mehet kukába.
-
cbzotyoka #11023 53 másodpercnél eltéveztette az irány, meg 1:56 és mét nekiment a korláttnak. Nem tudom nekem nagyon gyengének tűnik ez a videó ez a felgyórsítás egy rakkat szart se ér minek kellet akkor kisseb útvonalat terveztek volna és nem gyorsítják fel hanem csak össze vágják fontosabb részeket. -
LOL, Hogy lehet ilyen idióta??! Autópályán is felborul! Egy gyors printscreen!
-

azthiszem itt az ideje egy új kormány beszerzésére
-
Hungarykum #11020 Nem tudom valaki észre vette-e, hogy a 39-40. másodpercnél egy kanyarban megcsúszik, aztán felborul a sofőr a kamionnal
-
JohnBart #11019 Semmi gond, itt kielemeztük a videót. ;)