52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
komiki #11381 Te,a pótok milyen hangot szoktak kiadni magukból,maguktól kifojólag? -
CTRL + egér görgő felfelé:) -
Ubi52 #11379 Természetesen, az én üzenetem is JohnBart-nak szólt. -
Aki esetleg valamilyen okból kifolyólag lemaradt a szombati ÉLŐ közvetítésről, az megnézheti a 4 óra 23 percbe zsugorított összefoglalóját a Fiatal Európai Kamion Sofőrök versenyének döntőjéről. Még egy darabig kint hagyom. -
Ubi52 #11377 Esetleg arra nem tudnál rákérdezni, hogy a pótok fognak-e valamilyen hangot kiadni magukból? Az, hogy csendben suhannak nem túl valóságos. -
retoucher #11376 Hello,
olvastam a belinkelt oldalt és ha jól vettem ki az ottani szavaid, akkor te már szorosabb kapcsolatot ápolsz az SCS vezetőjével mint egy mezei felhasználó aki csak olvassa az infókat a játékról.
Esetleg nem akarsz kihúzni belőle vmi infót arról, h mégis mennyire lesz felhasználóbarát a játék módolás szempontjából? Gondolok itt pl. arra, h pl. az előbb belinkett Volvo tuningolásánál, lehet-e majd ott betenni saját készítésű kiegészítőket a játékba és azzal díszíteni a kamiont?!
Csak mert még a játék indulásánál erre tettek ígéretet, h hű de jó lesz majd nekünk, h majd saját objektumokat tehetünk be a játékba meg blabla..., de erről szinte azóta se jelent meg 1 aprócska hír se a közel 2 év alatt!
Szal, ha esetleg van rá módod, h kérdezhetsz tőle, erre kérdezz már rá, h ilyen téren mi a nagy büdös helyzet az ETS2-vel!!
Azt hiszem mondhatom azt, h előre köszi a közösség nevében is!
-
#11375 Alap gép mi he he, csak jó a windows?!!
-
Vááá... Így már értem... De hiába van űber-hipper-modern számítógépem, ha a vesszőt is pontnak látom ezzel a skinnel... VAJOOOO! Egy picit nagyobbra vehetnéd a karaktereket...
-
Ubi52 #11373 Nem gond, nem gond. Csak biztos van erre is egy fórum :)). -
#11372 Na tényleg nincs mostmár off. Vajotol így is kapunk.
-
#11371 Mert én írtam hogy a sofőrök mit szoktak csinálni, és te nevetve blogatsz. érted? -
milos620 #11370 Én kérek elnézést,hisz én voltam ki kezdeményezte az offolást!
Még egyszer bocsi mindenkitől! -
#11369 Bocsi Ubi. Na ne off-ozzunk mert vajo lebaszarint minket. -
Majd Vajo másodállásban kitakarít... Amúgy OFF-olni lehet a restacar chat-jén... Ott meg én takarítok!
-
Ez most hogyan is jön az én hozzászólásomhoz???
-
azthittem hogy kijött a játék...közbe csak a szokásos
-
milos620 #11365 Bocsi!
Apám Olaszba dolgozik és uniózik egy Volvo fh12-el(állólápással), de nem is jön haza 3-4 hónapig,a bátyám belföldet járja egy Tga-val a nagybáttyám a Mogyinál van egy Axoron! -
#11364 Hát de nem, ha van gázolaj akkor egy kanna lejön ha nem gyilkolod a kocsit rakottan. magyarul nem eszik annyit. jó éccakát mindenkinek. :)) -
Ubi52 #11363 Kicsit sok az OFF, nem? -
-
...uff. Egyre jobban megy a "kiütöm a hozzászólásommal a másikét" dolog. Bocsesz. -
#11360 Azért a lopásba ne merüljünk bele ennyire. Minden sofőr így csinálja, meg a gabonával is pár zsák elad de ez csak természetes. :))
Te szüleid is gabonáznak?
-
Már egy párszor említettem, hogy én csak eladom a gumiköpenyeket a kamionokra, mindössze ennyi közöm van hozzájuk. Finggom sincs arról, hogy a téli hónapokban mit csinál az a kamionos, akinek a környezetében van összesen 15 szárító siló... De szerintem ezzel a kérdéssel nem vagyok egyedül. -
milos620 #11358 És tegerőd is van,mivel km-et tekersz az órába és az így kapott gázolaj többletecske pénz formájában hullik a zsebecskébe? :) -
#11357 Ahogy mondod :DDDDDD meg nekünk van tachográf óra kapcsolónk is. :) ha úgy van akk kikapcsoljuk az órát hogy több időnk lenyen. -
#11356 Kérdésedet köszi. Mit húzogatok?!! 1 szóval néha semit! DE vannak cégek ahol marék számra van gabona. és azt. Télen szerinted mit csinálnak a gabonások mi??? cégről>>cégre!
#11353 kérd.. nem csak olaszba. De amugy annak a neve 'Trigó fix kft' -
-
milos620 #11354 Ui: hát akkor ti bőven cb-tek nem?
Legalábbis azért állítanám mert az ismerőseim is ezt teszik, hogy leadják a drótot, ha esetlegesen egy kpm paradicsom veszélye állna fent. :) -
milos620 #11353 Ismerek billencseseket kik gabonát szállítanak MAN-al csak azok Olaszba szoktak járni!
Kell a téttának! :)
Túlsúlyba és éjszaka közlekednek!
-
Idén viszonylag nagy volt az aszály,... vagy épp a jégverés. Ha elfogy a gabona , akkor mit fogsz húzogatni? 
Mielőtt bárki tahónak nézne, ÉREZZÉTEK A SZAVAIMBAN AZ IRÓNIÁT! Nem kívánok újból magyarázkozni a félreértések miatt...
-
#11351 Őő. Már nem a scaniával járok. :) azóta már MAN F2000-rel. És pótos gabonás. bogis póttal (ebből már érted hogy mien is). :)) Merre járok?: hát magyarban minden felé. :DD -
milos620 #11350 Tudom érdekes a kérdésem, hogy ha valakinek már megvan a c+e, akkor miért játszik, de pl a bátyám is szokott néha gts-ezni az unalmas óráiban! -
milos620 #11349 Hát igen azok a régi szép idők bár nem úgy írom mindezt mint egy öreg sofőr(hisz még iskolás vagyok csak apámmal,keresztapámmal,nagybáttyámmal sokat jártunk ki és még most is ha a suli úgy engedi) de mikor voltak határok araszolás cb-zés stb azok voltak a szép idők!
Csak egy kérdés,mivel a 4-es szériába még korong van, van frizbi és az aetr smafu feltéve, ha vezetsz? :)
Persze az előbbit csak viccnek szántam!
De, amúgy komolyan, ha megvan a c+e meg az egyéb igazolványok merre jársz és nyerges vagy pótos?
-
#11348 420
-
#11347 Jaa tényleg az a 4-es rég volt már. -
Egy V8-ast ne mért egy soros6-ossal. Videóban aszem egy R440-es volt sor6-al nem pedig egy 730-as V8-as.
De minden kamion kicsit más... -
milos620 #11345 Jó az a 124-es mert az a 4-es széria csak annyi különbséggel, hogy a mi gépünk jelzése 164L-es volt ami a 16 literes v8-as 480 lóerős motort tükrözi!
A tiétek meg 12 literes 420-as,vagy 360-as lehetett mert minden bizonnyal DC12 01-es motor volt benne! -
#11344 Most hogy így mondod Boxer, néztem vidit és mit mondjak :D (IGAZ) :) Nem teljesen ugyan az de nagyon hasonlít rá. -
#11343 Én még csak abban a 124L-esben ien újakban még nem, csak úgy kerestem.! -
ETS2 / Scania R 420 hangját kapta.