52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Csak vissza kell olvasnod, és egyből megérted, hogy a járművek koszolódása miatt lett felhozva ez a játék. De hogy teljes legyen a koszolódási paletta, akkor Agricultural Simulator 2012. :) -
WinStar #11465 jah azt elfelejtettem leírni,hogy a két játék között azért ég és föld van :)
Szóval sztem teljesen felesleges hasonlítgatni hozzá az SCS Software játékait.... -
WinStar #11464 ez is olyan játékcég mint az SCS,mely folyamatosan fejlődik,évről évre.Azért ne a legújabbat nézzük meg,hanem menjünk vissza az elődőkre,mondjuk a 2008-asra... :D Vagy régebbiekre :D Ez kb. oylan összehasonlítás mint a 18 Wheels Of Steel Actross America Vs. Farming Simulator első része... -
tomi0113 #11463 Hát nekem nem gyere be:/ Olyan furcsa a környezet meg úgy minden:s -
"farming simulátor még elég kezdetleges játék"...
Azért annyira azért mégsem...
-
tomi0113 #11461 Egyet értek, de a farming simulátorral nemigen lehet összehasonlítani az ets2-öt, mert a farming simulátor még elég kezdetleges játék. Na de ne is ezzel foglalkozzunk, hanem ets2-vel, amit írtál abba benne van, hogy akkor nem nekem nagyok az elvárásaim, hisz lehet, hogy koszosodni fog, erre voltam csak kíváncsi, köszönöm a válaszodat!:) -
A kocsik koszolódása már csak vizuális ficsőr... A SCS-nél is azon vannak, hogy a lehető legmegbízhatóbb játékot tegyenek le elénk az asztalra, és nem a legcsicsásabbat. Egészen biztos, hogy kivitelezhető a dolog, de...
... a FarmingSimulator -hoz készült modellek koszolódnak, viszont sem a pálya, sem pedig a forgalom nem ekkora. Tehát kivitelezhető lenne, de nagyban leterhelné az otthoni erőforrásokat... mert ugyebár, ha az én járművem koszolódik, akkor jön az elvárás az AI járművekre is...stb. Nem tartom valószínűnek, hogy fognak koszolódni a járművek. -
tomi0113 #11459 Értem-értem.:) -
#11458 :)) Azért írtam hogy csak az ablakról tudok. :))) -
tomi0113 #11457 Igen azt láttam, nem vagyok újreg, olvasom a fejleményeket, de én nem csak a szélvédőre gondoltam...;)
Hanem kívülről.:) -
#11456 A koszosodással kapcsolatban Boxer barátom mondott valamit ha lejjeb görgetsz és olvasol is: #11453. De csak az ablak. Én csak az ablakról tudok. -
tomi0113 #11455 Miii??O.o Mindig húzzák, halasszák, már kicsit idegesítő.:D
Amúgy ha már a kívánságoknál járunk, még az se lenne rossz ha koszosodna a paripa, de szerintem ez felejtős.:D -
#11454 Köszi az értesítést. Most már ezt is tudom. -
A piszkos "ablak" igény már le van adva a SCS -nél. -
#11452 Nem csak oda, ahová kedved tartja. Azt mondták minden úgy lesz ahogy a valóságban. Te is oda rakod ahova akarod. Mind1 olyan lesz amien. :) -
kamionos26 #11451 tomi0113 én utoljára november 25-öt olvastam.
-
Meg legalább középre is fel lehetne a táblát :D -
#11449 Az ETS2-ből még azt hiányolom hogy, az ablakba csak egy fránya névtáblát lehet kirakni mind a két oldalra, semmi lógó díszt. : (( Én sztm ez is a tuningolás része. :)9 Nekünk kell majd ezt is megcsinálnunk. Ja meg említették az abalk piszkolódást, azért ezt is megcsinálhatná a kedves scs software. -
tomi0113 #11448 Hát az elég nagy probléma.:D -
100 öregasszony sé tudja! -
tomi0113 #11446 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem! Mégpedig az, hogy előreláthatólag mikor jelenik meg a game?:) -
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Melyik programmal tudnám megnyitni a kamionokat (STDS) Nekem Zmodeller 2.1.1 van és nem engedi :S Előre is Köszönöm!! :) -
WinStar #11444 még bepótolhatod :D -
ntex #11443 Jó, nekem az kimaradt :) -
WinStar #11442 STDS-ben is volt... -
ntex #11441 Jól láttam hogy az elején mikor fordult ki a depótól a kereszteződésnél az autós megállt és jelzett neki reflektorral hogy mehet? :D Állat! -
Az az igazság sok videót láttam már képet is lassan már kívülről fújom az egészet fantasztikus az egész , de most már ha ennyire egyben van játszanék is. Látom amit látok. Jöhet a menet. -
mk452001 #11439 Én sem tudhatok mindent :P -
Ubi52 #11438 SCS? Ezt nem is ők vették fel. -
mk452001 #11437 Az SCS-nél biztos a Volvora buknak 
De én maradok a csőrös Scania-nál
-
Majd kiderül, ha kint lesz a cucc... :-)
Nekem nincs ellenemre, ha linkelsz videókat, minden videó után egyre jobban kezd tetszeni az ETS 2! :-) -
Ezt a volvo mániát..:D Amugy,ha ne linkeljek már több videot szoljatok.
akos25,nekem kisebbnek tűnt valamennyivel.
-
Jó kis videó, csak egy dolgot nem értek... Nem úgy volt, hogy ETS 2-ben már a kis fülkés gépeknek a belseje is olyan lesz, mint a kis fülkésé? Mert például a kis fülkés mergánál nekem úgy tűnt, mintha a beltér magassága akkora lett volna, mint egy nagy fülkésé, vagy tévedek? -
Ubi52 #11433 DAV helyett DAF van végre kiírva menüben. Sikerült velük megegyezni vajon?
Az még igen érdekes, hogy 22.30kor szinte még világos van. Biztos bétás hiba, csak olyan érdekesen néz ki..
-
-
Adom,szerintem abban az volt a legidegesítőbb,hogy kanyar közbe forgott a kamera.Gondolok én billentyűzetes irányításra. -
Mondasz valamit!
-
Egy youtube link nem warez,különbenis gondolom fake az alatta lévő link.
-
Erre a tizenéves dologra kéne valami jobb szót találni :) Én is még bőven tizenéves éveimben járok szerintem mégsem vagyok annyira zavaró jelenség, és persze öregebbek közt is akad pár fura szerzet :D -
SuSu1992 #11427 kicsit többet kellett volna játszanod vele és akkor rájöttél volna hogy a hardcore modban nem arcade f0s