52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
és a DAF-nak milyen a hangja?
remélem nem maradt az, ami GTS-ben van... :D -
WinStar #11584 akkor ti már javában toljátok a béta verziót? :)
Gondolom igen,mert a fordítást is csináljátok :D És ahhoz elengedhetetlen :) -
JohnBart #11583 Bocs a dupláért: pótoknál nem láttam licenszelt márkajelzéseket, de "Schmied" Cargobull meg egyéb marhaságokat sem. :D -
JohnBart #11582 Az aktuális bétában a következő a helyzet:
a.) Scania és MAN teljesen licenszelt.
b.) A Volvo és a Renault kamionok modellje licenszelt, de a játék menüiben (pl. vásárlásnál) Valiant és Runner néven futnak, gondolom még nem zárultak le a tárgyalások. Kár lenne ha át kéne alakítaniuk őket, a Globetrotter XL rohadt jól néz ki, a Renault Magnum Route 66 is olyan darab, amitől nem hányom el magam Magnum dacára, a Premium meg igazi kecses kis csajkamion, tetszik az is.
c.) DAF, Iveco és Mercedes nem licenszelt, ezeknek már a modelljein is DAV, IVEDO és Majestic logó van, a Merci hangja viszont valódi Actros lesz, azt sikerült rögzíteniük. -
Axtros #11581 Sziasztok,
Azt megtudjátok mondani, hogy a pótkocsik közül is lesz liszenszelt márkájú változatok, vagy ez csak a gépesekre vonatkozik?! Csak azért kérdezem, mert egy német nyelvű site-on olyan képeket láttam, amelyeken Schmitz és Krone márkájú és a hivatalos textúrájú pótkocsik voltak.
A másik kérdeésem az lenne, hogy csak az Iveco, vagy lesz-e más típus is, amely nem lesz liszenszelve?
Köszi a választ! -
A soron következő javítócsomagról szóló információt és a jelenlegi bétát érintő bővebb információs csokrot megkapjátok, a JohnBart féle kedvcsináló videoklippel. Addig is kérjük a türelmeteket.
-
Anyatejjel szívta magába az angolt...
-
WinStar #11578 attól még nem kapjuk meg előbb...sajnos -
cbzotyoka #11577 JohnBart elég jól halad a fordítással :) -
WinStar #11576 STDS-es 1.5-ös patchről valami infó?Hogy mikor jelenik meg?Nem mintha annyira tűkőn űlve várnám....csak érdeklődöm :) -
"Nem fogják, igen sok javítanivaló hiba van még így is a játékban, az efféle tweakeket most már wishlistre teszik."
-
komiki #11574 Udv Mi bajod a a steam-el?Szerintem nagyon korekt.Drága?Nem kötelező onnan vásárolni és aki ismeri egyébként tudhatja hogy rengetegszer van náluk akció és potom pénzért vásárolhatsz.A játékaid automatikusan frissülnek.Aztán ha valakit érdekel (hangsúlyozom)ott vannak a feloldható dolgok .Nagyon sok játékot vásároltam már náluk kártyával,egyszerü és áttekinthető,biztonságos.Én személy szerint örülnék ha ott is lehetne kapni Magyar nyelven természetesen. -
Valóban a videókban sincs árnyék a tükrön keresztül nézve. Remek volna ha terhelné a videó kártyát akkor egy be illetve kikapcsolható menü gombbal bővítenék. -
Remélem nem lesz steam-os a játék sose. Az a színvonalukról árulkodna. -
http://www.eurotrucksimulator2.com ez lesz a hivatalos... -
mrtcsapat #11570 van 1 kis hiba ezen a forumon . ez : Hivatalos honlap ( még nem üzemel ) az oké de ez a domain van ott : http://www.eurotrucksimulator2.org hol ott ez a hivatalos http://www.eurotrucksimulator2.com/ 
szóljatok ha tévedek :(
-
Újból elérhető... -
Adatbázis karbantartás (frissítés??) miatt a RestaCar jelenleg nem elérhető. Amint a szolgáltatónk befejezte a munkálatokat, az oldal újból elérhető lesz. Türelmeteket köszönjük, by Boxer.
-
WinStar #11567 Október 19.-én -
razor1997 #11566 Nem értem, hogy, hogy lehet a "Coming Soon"-ból lekövetkeztetni hogy még ebben a hónapban.
Ha visszaolvasnál akkor valamivel konkrétabb információkat kapnál a megjelenésről,aztán ha nem értesz valamit akkor utána kérdezz. -
helló azt szeretném kérdezni hogy mikorra jön ki a játék? mert érdekelne mert itt az van írva hamarosan az azt jelenti hogy még ebben a hónapban -
Ha jól emlékszem a demo mindig 2-3 nappal a játék megjelenése elött jön ki. -
endy papp #11563 Üdv
Jó képek. Tetszik az eső is.
Az már más kérdés hogy az úton majd hogy fog kinézni.
De végül is mind 1 ,ha különösebben nem fog tőle csúszni úgy sem a kamion.
Kár hogy a tükörben még mindig nem látszik a kamion és a korlát árnyéka,és a kerítésé is lemaradt.
No de ezek legyenek a legnagyobb problémák.
Ahogy látom már a kamion (fülke) mögé berajzolták a piros kábeleket(csöveket) amik össze kötik a póttal,már erre is odafigyeltek.
De lehet csak én láttam rosszul. Az a lényeg valami paca van ott is.
Reméljük hamarosan a demot is kipróbálhatjuk és akkor jobban látjuk mit is kapunk készhez.
Erről esetleg van már valami infó,mikorra várható? -
-
Jó kis flame lett a kijelentésemből :D -
-
#11559 Én is azt nézem. 'Seagal' na jó éccakát. te szemét (csak vicc) xD -
Közben azért rá szoktam pillantani a Segal filmre is...
-
#11557 Húúúúúúú de vicces xDD. Látom jót röhögsz. -
-
#11555 Én nem csak te nem látod hogy mien motor. ennyi hadjuk inkább az egészet tudjuk mien motor mind a ketten mostmár vagyis csak te. X :))) -
milos620 #11554 Nem mondod!!!!!!!
Kiírt olyan kérdő mondatot, hogy csak egy adagoló van a motoron!!!???
Tudom hogy a hat nyomócső hat hengert jelent, és hogy a v motor v hengerelrendezést takarja!
Miről beszélsz?
Félreértelmezed a mondataimat!
-
... ha jól láttam, akkor egy gatter-t hajtanak meg vele. Tehát biztos nem mai fiú, és sufni tuning...
-
#11552 Én nem azt írtam hogy miaz az az adagoló,, hanem te írtad hogy csak az adagolót látod 6 nyomócsővel. igazam van? Én azt akartam kifejezni hogy nincs külön adagolója, csak 1 van 6 nyomócsővel, de attól lehet V6-os. :)))))) -
milos620 #11551 Dehogy is!
Tudom mi az az adagoló,nem ezt akartam mondani vele jó ember!
Hanem azt hogy nem látszanak a szelepfedelek,csak az amit írtam!
-
#11550 Ajjaj te ember. ATTÓL LEHET V6 HOGY CSAK 6 NYOMÓCSŐ VAN RAJTA. Ez is olyan mint egy soros motor, ezt úgy értem hogy 3+3 hengere van. Csak a V6-osnál V alakban helyezkednek el. Legyen már eszed. xDDDDDD
Azt hitted hogy 2 külön adagoló van rajta? -
milos620 #11549 Ezeket megtaláltam én is, de nem egyértelmű mert az egyiknél csak a kipufogót a másiknál a soros adagolót és a turbót látni!
-
-
milos620 #11547 Kamion shopba lehet venni v6 díszelemeket nem az tévesztett meg?
Láttam már olyat is, hogy az Edy-is 500-as fh12-es Volvo fel volt matricázva 610-re,holott az az fh16-os motor! -
milos620 #11546 Én amiről tudok hogy euro 3-tól felfele biztos nincs v6!
De ha ezt megtudja cáfolni gumikacsa, akkor rendben!