52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
milos620 #11665 Csak úgy kíváncsiságból a Francia körforgalom elsőbbségadási kötelezettsége megvan oldva a játékba nem tudjátok?
Tehát aki behajt a körforgalomba elsőbbséget élvez a bent lévőkkel szemben.
Erre kíváncsi lennék?
-
WinStar #11664 Nekem is tetszenek a videók,csak egy dolog zavar,de az nagyon...méghozzá hogy nem játszhatok vele,csak 4 hét múlva
-
endy papp #11663 Azt nem tudom hogy az ETS2-ben működni fog é az mp3-as zene.
Mivel a STDS-ben simán pörögnek az mp3-as zenéim,így ebből kiindulva szinte biztos vagyok hogy igen.
Aminek nagyon örülök én is,legalább nem kell órákig a monoton motor zúgást hallgatni. -
milos620 #11662 Egyetértek!
-
Nem. -
Nem úgy volt, hogy a mercire megkapták a licenszt ? -
Hát igen,én tavaly végeztem,de nem sok az állás.Most tanfolyamra járok heti 1 napot,azt is nekem kell fizetni :D..vicc.Szóval én az ets2 sem fogom egyenlőre sztem megvenni.Inkább elmegyek bulizni.. -
milos620 #11658 Hát én szerencsére középiskola 3-ik évét kezdtem el,de nekem is nehezen jön össze egy kis tartalék pénz a malackába. :(
Most nézem a truck magazin honlapján, hogy már le is zajlott a Hannoveri kiállítás és egyben az új xf-ről le is hullott a lepel.Régen volt ezen az oldalon egy olyan lehetőség, hogy több hónapra visszamenőleg lapozgatni lehetett a havi számok között,így, ha valakinek esetleg nem volt pénze,vagy nem kívánt rá költeni, akkor ott olvashatott.Most pedig sajnos nincs. -
Jók ezek a vidik nekem csak egy dolog nem tetszik,alig van forgalom az utakon mindenhol remélem ez nem marad igy mert az gáz. -
Csak,hogy ne unatkozzatok:(nekem az eddigi legszebb videó)
-
Azt nem tudja valaki hogy az ETS-be megint csak ogg formátumú zenét lehet majd tenni,vagy végre jó lesz az mp3? -
Ennyire nem vok jártas a szakmában:D De láttam már ezt azt hiszem.nagyon randa,de ez még odébb van hála istennek..:D Amúgy az új scania R800 is ocsmány.kamionos újságot is csak 4 havonta veszek kb az is camion truck.Jelenleg igyis munkanélküli vagyok:D
-
cbzotyoka #11653 Ezek a 2012-es kamionok elég rondák Volvo,most meg még a Daf is egyedül még a Mercedes ami elmegy de ha lenne anyi pénzem akkor inkább a régebbi gépeket venném meg. -
milos620 #11652 Nem tudom emlékszel-e a Renault Radiance tanulmányautóra amit szintén Hannoverben mutattak be 2004-ben és olvasni lehetett róla többek között a Rolling tons 2004/12 számában?
Hát annál csúnyább gépes nincs.Igaz még egyszer tanulmány autó volt, de ha abba az irányba fejlődik a nehéz haszongépjármű kategória szomorú leszek.Márpedig egy két jel arról árulkodik!
Renault Radiance -
milos620 #11651 Ja,értem!
Akkor gondolom, ha jól emlékszem most jönnek a Hannoveri autó kiállítások ott fog debütálni nem?
-
Még nem,24.én majd. -
milos620 #11649 Camion truck magazinban megjelent nem tudod? -
milos620 #11648 Ui: minden egyes fokozatot 1600-ig kell engedni! -
milos620 #11647 Szia!
Igen az tényleg jól meglett csinálva!
Annyi még, hogy 6-ba (alsó csoport hosszú 3) is fellehet menni álló helyzetből úgy, hogy 1600-as fordulatnál váltasz így az emelkdő csúcsán 1100-ra esik vissza a motor fordulata.Tehát végig maximális forgatónyomaték fordulatszám tartományban leszel.
-
vajo #11646 LOOOL...
Euro Truck és rajta van a TIR felirat a német nemzetiségű pótkocsin. xDDD
Nice Job Pavel :D -
Apocalipto #11645 Pofáját lopták a Citaroról? -
fú, jó lett. Most aztán kamionozhatunk. Ki - ki megtalálja a magának szimpatikusat. -
...ha már ez így szóba került, tudna valaki segíteni a váltó beállításában? Akármit állítok be, csak az automata működik, semmi más. Előre is köszönöm a segítséget! -
Igencsak :/ De a belső tetszik -
Ubi52 #11641 Hát elég csúnya... -
Bemutatták az új daf xf-et
-
Axtros #11639 Azért a földutas kipörgésnek is van trükkje, megoldható az, hogy pótkocsival felmész az emelkedőn. Ennek a szimulációja nagyon is jól meg van oldva a programban, ugyanis első körben ezt vizsgáltam meg. Az úgy jó, ahogy van. Persze azért ehhez nem árt némi tapasztalat. Az első az, hogy megtanulsz a sima manuális váltóval dolgozni, és elfelejted az automatát. (Egyébként a valóságban is csak nagyon kis százalékban van kamionban automata váltós konfiguráció.) Én speciál még egyetlenegy truck szimulátorban sem használtam automata váltót.
A második pedig az, hogy kicsit neki kell futni, hármasban kell hagyni, magas fordulatszámon és simán fel fog menni a földutas lejtőn, még ez a "gyenge" Scania is.
Egyébként a kocsi erejével sincs semmi baj, a valódi Scania sem gyorsul jobban, mint a programban. Még a 400LE és a fölöttiek sem. -
WinStar #11638 ez nem need for speed,meg Drag kocsi....meg egyéb.... -
Magnum :)
-
Triantafillo #11636 Azért ebbe az új patch-ba beletehettek volna egy erősebb kamiont, mert a mostanival sokszor kínszenvedés menni. Ebben a formában inkább lejáratják a Scania-t. Különösen, ha van egy kis emelkedő.
Azt már nem is említem (de mégis), hogy földúton szinte "meg is hal", ha pedig emelkedő+földút van, akkor lehet temetni.
Kérdés : az SCS-nek az mániája, hogy a kamionoknak MUSZÁLY csúszkálnia? Miért erőltetik bele minden játékba ezt? (GTS-ben MINDENHOL csúszkált, itt meg földúton viselkedik úgy, mintha jégen menne)
Földúton sem csúszkál jobban mint aszfalton, de ennyire semmiképpen sem. -
Jó hajnalt mindenkinek!
1.05 patch közvetlen letöltés: KLIKK
STDS Update oldal: KLIKK -
Csak beágyazva lehet megosztani... -
Egyébként ezt a videot nem tudja valaki,hogy lehet beszúrni ide?:S -
STDS 1.05 Tölthető,bejegyzés a blogon :)
-
milos620 #11631 :D
-
ÚJ VIDEÓ! Köszönjük Dirt Devilnek :D -
Nem Super Shop Kártya ez hogy be lehet váltani... -
milos620 #11628 Sziasztok!
Ne haragudjatok az offért csak annyit szeretnék kérdetni, hogy az Stds-ben szerzett pontokat hol és mire tudnám beváltani illetve van-e dlc vagy hasonló amivel a térképet bővíteni lehetne?
-
mrtcsapat #11627 az oké oké , de a kutakkal hogy állnak ?
mert anno volt a blog on hogy eredeti kutak
itt a hír : gas stations again -
Lolluki #11626 Értem köszönöm!!!