52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • milos620
    Csak úgy kíváncsiságból a Francia körforgalom elsőbbségadási kötelezettsége megvan oldva a játékba nem tudjátok?
    Tehát aki behajt a körforgalomba elsőbbséget élvez a bent lévőkkel szemben.
    Erre kíváncsi lennék?

• WinStar
    Nekem is tetszenek a videók,csak egy dolog zavar,de az nagyon...méghozzá hogy nem játszhatok vele,csak 4 hét múlva
  • endy papp
    Azt nem tudom hogy az ETS2-ben működni fog é az mp3-as zene.
    Mivel a STDS-ben simán pörögnek az mp3-as zenéim,így ebből kiindulva szinte biztos vagyok hogy igen.
    Aminek nagyon örülök én is,legalább nem kell órákig a monoton motor zúgást hallgatni.
  • milos620
    Egyetértek!

• AudiQuattro
    Nem.
  • Skypack
    Nem úgy volt, hogy a mercire megkapták a licenszt ?
  • AudiQuattro
    Hát igen,én tavaly végeztem,de nem sok az állás.Most tanfolyamra járok heti 1 napot,azt is nekem kell fizetni :D..vicc.Szóval én az ets2 sem fogom egyenlőre sztem megvenni.Inkább elmegyek bulizni..
  • milos620
    Hát én szerencsére középiskola 3-ik évét kezdtem el,de nekem is nehezen jön össze egy kis tartalék pénz a malackába. :(

Most nézem a truck magazin honlapján, hogy már le is zajlott a Hannoveri kiállítás és egyben az új xf-ről le is hullott a lepel.Régen volt ezen az oldalon egy olyan lehetőség, hogy több hónapra visszamenőleg lapozgatni lehetett a havi számok között,így, ha valakinek esetleg nem volt pénze,vagy nem kívánt rá költeni, akkor ott olvashatott.Most pedig sajnos nincs.
  • ronso
    Jók ezek a vidik nekem csak egy dolog nem tetszik,alig van forgalom az utakon mindenhol remélem ez nem marad igy mert az gáz.
  • AudiQuattro
    Csak,hogy ne unatkozzatok:(nekem az eddigi legszebb videó)
  • joceruza
    Azt nem tudja valaki hogy az ETS-be megint csak ogg formátumú zenét lehet majd tenni,vagy végre jó lesz az mp3?
  • AudiQuattro
    Ennyire nem vok jártas a szakmában:D De láttam már ezt azt hiszem.nagyon randa,de ez még odébb van hála istennek..:D Amúgy az új scania R800 is ocsmány.kamionos újságot is csak 4 havonta veszek kb az is camion truck.Jelenleg igyis munkanélküli vagyok:D
  • cbzotyoka
    Ezek a 2012-es kamionok elég rondák Volvo,most meg még a Daf is egyedül még a Mercedes ami elmegy de ha lenne anyi pénzem akkor inkább a régebbi gépeket venném meg.
  • milos620
    Nem tudom emlékszel-e a Renault Radiance tanulmányautóra amit szintén Hannoverben mutattak be 2004-ben és olvasni lehetett róla többek között a Rolling tons 2004/12 számában?

Hát annál csúnyább gépes nincs.Igaz még egyszer tanulmány autó volt, de ha abba az irányba fejlődik a nehéz haszongépjármű kategória szomorú leszek.Márpedig egy két jel arról árulkodik!

Renault Radiance
  • milos620
    Ja,értem!

Akkor gondolom, ha jól emlékszem most jönnek a Hannoveri autó kiállítások ott fog debütálni nem?

• AudiQuattro
    Még nem,24.én majd.
  • milos620
    Camion truck magazinban megjelent nem tudod?
  • milos620
    Ui: minden egyes fokozatot 1600-ig kell engedni!
  • milos620
    Szia!

Igen az tényleg jól meglett csinálva!

Annyi még, hogy 6-ba (alsó csoport hosszú 3) is fellehet menni álló helyzetből úgy, hogy 1600-as fordulatnál váltasz így az emelkdő csúcsán 1100-ra esik vissza a motor fordulata.Tehát végig maximális forgatónyomaték fordulatszám tartományban leszel.
  • vajo
    LOOOL...
    Euro Truck és rajta van a TIR felirat a német nemzetiségű pótkocsin. xDDD
    Nice Job Pavel :D
  • Apocalipto
    Pofáját lopták a Citaroról?
  • fuszhi
    fú, jó lett. Most aztán kamionozhatunk. Ki - ki megtalálja a magának szimpatikusat.
  • Gis80s
    ...ha már ez így szóba került, tudna valaki segíteni a váltó beállításában? Akármit állítok be, csak az automata működik, semmi más. Előre is köszönöm a segítséget!
  • AudiQuattro
    Igencsak :/ De a belső tetszik
  • Ubi52 #11641
    Hát elég csúnya...
  • AudiQuattro
    Bemutatták az új daf xf-et
  • Axtros
    Azért a földutas kipörgésnek is van trükkje, megoldható az, hogy pótkocsival felmész az emelkedőn. Ennek a szimulációja nagyon is jól meg van oldva a programban, ugyanis első körben ezt vizsgáltam meg. Az úgy jó, ahogy van. Persze azért ehhez nem árt némi tapasztalat. Az első az, hogy megtanulsz a sima manuális váltóval dolgozni, és elfelejted az automatát. (Egyébként a valóságban is csak nagyon kis százalékban van kamionban automata váltós konfiguráció.) Én speciál még egyetlenegy truck szimulátorban sem használtam automata váltót.
    A második pedig az, hogy kicsit neki kell futni, hármasban kell hagyni, magas fordulatszámon és simán fel fog menni a földutas lejtőn, még ez a "gyenge" Scania is.
    Egyébként a kocsi erejével sincs semmi baj, a valódi Scania sem gyorsul jobban, mint a programban. Még a 400LE és a fölöttiek sem.
  • WinStar
    ez nem need for speed,meg Drag kocsi....meg egyéb....
  • AudiQuattro
    Magnum :)

• Triantafillo
    Azért ebbe az új patch-ba beletehettek volna egy erősebb kamiont, mert a mostanival sokszor kínszenvedés menni. Ebben a formában inkább lejáratják a Scania-t. Különösen, ha van egy kis emelkedő.
    Azt már nem is említem (de mégis), hogy földúton szinte "meg is hal", ha pedig emelkedő+földút van, akkor lehet temetni.

Kérdés : az SCS-nek az mániája, hogy a kamionoknak MUSZÁLY csúszkálnia? Miért erőltetik bele minden játékba ezt? (GTS-ben MINDENHOL csúszkált, itt meg földúton viselkedik úgy, mintha jégen menne)
    Földúton sem csúszkál jobban mint aszfalton, de ennyire semmiképpen sem.
  • Gis80s
    Jó hajnalt mindenkinek!

1.05 patch közvetlen letöltés: KLIKK

STDS Update oldal: KLIKK
  • Boxer HUN
    Csak beágyazva lehet megosztani...
  • AudiQuattro
    Egyébként ezt a videot nem tudja valaki,hogy lehet beszúrni ide?:S
  • AudiQuattro
    STDS 1.05 Tölthető,bejegyzés a blogon :)

• milos620
    :D

• AudiQuattro
    ÚJ VIDEÓ! Köszönjük Dirt Devilnek :D
  • Kistódi
    Nem Super Shop Kártya ez hogy be lehet váltani...
  • milos620
    Sziasztok!

Ne haragudjatok az offért csak annyit szeretnék kérdetni, hogy az Stds-ben szerzett pontokat hol és mire tudnám beváltani illetve van-e dlc vagy hasonló amivel a térképet bővíteni lehetne?

• mrtcsapat
    az oké oké , de a kutakkal hogy állnak ?
    mert anno volt a blog on hogy eredeti kutak
    itt a hír : gas stations again
  • Lolluki
    Értem köszönöm!!!