52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
    Kicsit gagyin néz ki a Merci evvel az új emblémával. :(( Meg a ''Globetraveller'' hülyén hangzik. :((( A DAF-ot elcseszték kinézetre, a Volvónak a nevét cseztsék el, a Mercinek meg az emblémáját. Mi lesz mág ezután?? Ez a nagy kérdés?!!
  • AudiQuattro
    :/ igen elvileg.Ráadásul csúszik vissza a greenlighten is a szavazatok száma..:/ most a 42.De azért sztem őksem gondolták komolyan,hogy top10 ben egy kamionos játék lesz majd :D
  • Axtros
    Ez a végleges? Ugrott a Globetrotter és az Actros?
  • Axtros
    Azért ez még nem olyan probléma, amit ne lehetne orvosolni akkor, ha multiplayer módot is támogat egy program. Nyilvánvaló, ebben az esetben egységes időt kell bevezetni mindenki számára, de szerintem ez a mostani kiadásban is könnyen átírható. Akár kívülről is. Egyébként az 1 perc 1 valódi órának való megfeleltetés szerintem elfogadható kompromisszum lehetne (városban is).
    Egyébként szerintem hülyeség még az egyjátékos módban is az, hogy a városban lassabban telik az idő, városon kívül pedig gyorsabban. Mert hát mégis mi ez? : Transzidemiziónális fuvarozás, elavult 18 kerekűekkel. :) Gondolom a ETS2 moddingjában azért nem lehet hyper-hajtóművet is behegeszteni a V8 mellé.
  • AudiQuattro
    Globetraveller?

• Penge88
    Az egyikőtök városban mérte, ott lassabban telik az idő, ott 20 mp, a másik országúton, ott gyorsabban telik, 3mp. Így volt ez GTS-ben is, emiatt lehet az eltérés. Szóval ha beérsz a városban, lelassul az idő múlása, ennyi. Nagyjából emiatt sem lehetséges a multiplayer, mivel ha együtt mész egy másik kamionossal, és ő lefordul egy városba, nála lassabban fog telni az idő, mint nálad, és ha újból találkoztok... lesz egy kis diffi, de ez már félig off.

Én erre gondolok, itt tér el a számítás.
  • fuszhi
    Látom megsikerült beszéljétek én azonban még ezen a véleményen vagyok :

3 másod perccel 24 óra = 1 óra12 perc játékban nálad a
    20 másod perccel számolva ez 6. 20 ban a 3 = 18 azaz 6 szór van meg. Számolok:
    20 mp vel 24 óra = 7 óra 12 perc játékidő Devil videója 1 óra valahány perces, nem 7 óra 12 perces pedig ha csak nem vágja meg 20 másodperccel bizony . . .
    Ezen nincs mit összeszámoljak még egyszer de én is az egyetértésben hiszek én is Peace -t kívánnék a velem nem egyetértőknek. Egyetérthetünk abban hogy nem értünk egyet :)))
  • AudiQuattro
    Az igaz :)
  • Boxer HUN
    Álló helyzetben annyi amennyit mértem... így viszont döntetlen. + Devil legalább 2x kiáll ez idő alatt pihenni is, ami még tol egy kicsit a napszakon.

Peace..
  • AudiQuattro
    Nézd meg devil 1 ora 48 perces videoját.2 nap tellik el majdnem.
  • Boxer HUN
    Miért ragaszkodtok a 3 másodperchez??? ETS2-ről van szó...

Kiszámoltam, de valaki erősítsen meg benne, hogy 40 évesen nem kell visszaülnöm az iskolapadba...
    LE VAN MÉRVE! De ezt már korábban is írtam.

A játékban 1 perc = valóságban 20 másodperc
    A játékban 24 óra a valóságban hány óra?

Nálam az eredmény 8 óra játékidő.
  • AudiQuattro
    1 perc 3 mp
    1 óra 180 mp (3 perc)
    24 óra 24x180/60 (72 perc)
  • AudiQuattro
    Érdekes..most nagy hülyeséget mondtál:D Ugyanis 24 óra=72 percel.
    Aha értem köszi. :D Hétvégén már ki birom próbálni.
  • WinStar
    nem,csak 2 új veszélyes küldetést :)
    Meg minimális javításokat.
    STDS 1.5-ről láttam képeket, és azt vettem ki belőle hogy új térképrészt is tartalmaz, ha jól láttam. A munka végett nem volt időm megnézni még. :)
  • endy papp
    Asszem sok álmatlan éjszakának nézek elébe
    Am.Köszi az infót hogy működik a lejátszható zene formátum az ets2-ben is
  • szabii98
    ahogy akarod :DD
  • Boxer HUN
    Most mértem le...

Arány: 1:3

1 óra = 20 perc
    1 nap = 8 óra
  • WinStar
    Muszáj borzolni a kedélyeket?
    Már nem bírom ki :D
  • szabii98
    mondjuk, kicsit rákéne még számolni, de nem tudom, soknak tűnik az az 1 perc=20 mp
  • szabii98
    Az majdnem fél perc már... és 4 órás(in game) meneteket kb 20 perc alatt le lehet tolni(videók alapján, valahol írták is). A te számítási elveddel egy 4 órás (a játékban 4 órás) kör kb 1óra 45-50 perc lenne, de már írták valahol hogy bőven nem annyi.
    Különben egy 24 órás kört 12 óráig kéne vinni?
  • Boxer HUN
    Számold újra...

A játékban 1 perc, a valóságban 20 másodperc.
  • Kistódi
    Sziasztok nekem is leáll ha felteszem az 1.5-öt de nekem EREDETI a játék..
  • SuSu1992
    ilyenkor az a teendő hogy menj el és vedd meg!:D
  • AudiQuattro
    Alacsonyabban van belső nézetben,ennyi :D
  • Lolluki
    Kisfülkés volvo belűről is kicsi??? :D
  • Lolluki
    Crackelted??? :D itt van a baj :D
  • joceruza
    Fáradj át másik topikba! Ez a teendő!
  • AudiQuattro

• Kamionos98
    Valaki segítene??Felraktam az 1.5-ös patchet az STDS-ra és mikor meg crackeltem akkor ezt irta ki a számgép:Alkalmazás leált!!

Ilyenkor mi a teendő??

Választ előre is köszi
  • AudiQuattro
    Elnézést,de úgy volt,most azt olvastam,hogy lehet megpróbálkoznak a kiadásig az Mp4 essel,hátha akkor megkapják a logót:) De ez még nembiztos.
  • milos620
    Jaaa, jól van!
  • WinStar
    nincs is benne Franciao. :D xD Vagy csak egy töredéke...és sztem ott meg nincs is körforgalom :)
  • fuszhi
    Kicsit számolgattam kb 3 másodperc = 1 perccel a játékban
    akkor olyan félórát játszol és eltelt 12 óra 36 perc múlva.
    Így egy órát ülve a monitor előtt egy 24 óra telik el a játékban.
    Ennyi nem több.
  • Boxer HUN
    Elég a legutolsót mindig.
  • Boxer HUN
    Az OGG és az MP3 is működik.
  • Kamionos98
    Hali valaki megmondaná hogy az STDS-re a patchet sorba egymás után kell feltenni vagy csak amelyiket akarod elég azt felrakni??
  • joceruza
    Köszi!
  • SuSu1992
    hátsó kerekek világítanak:D