20
  • kukacS3K
    nem pont fordítva van? azt olvastam hogy a karate kölyökben egy csomó mindent megváltoztattak míg az a-team elég hűnek tűnik mivel tök ugyanúgy néznek ki stb
  • WilliamMcKinley
    Kell valami izgalom is. Karate kölyök.. hát az lol :D Szupercsapatot várom nagyon, és nem örvendek hogy lehúzták.
  • Barakukk
    Az író egy fél mondatban igyekezett kifejezni, hogy mennyire ugyanazokat a témákat veszik elő Hollywood-ban... vagy a nézők érdeklődésére utalt és ezen lovagolunk 17 hozzászóláson. Gratulálunk, a hírhez viszont még senki nem szólt hozzá. Mit szólunk a Karate kölyök nagy sikeréhez? Én mindenesetre örülök neki és várom a hazai bemutatót, ám úgy vettem észre, hogy Jackie Chan fekete bőrű színészekkel a legsikeresebb, lásd még a Csúcsformában mozikat : )
  • WilliamMcKinley
    a Top 10 egy fogalom, most abból őt érdekelte ez 8 ez bizsergette meg a fantáziáját, erről akart írni, most őszintén nem mindegy? Nem vétett hibát még ha kissé egyedi is.

De most már részemről ennyi ez téma :D köszöntem
  • Loverman
    téged honnan szalajtottak? :D és miért gondolod hogy Szekeres válaszolna neked? Senkinek sem szokott válaszolni. Ez nem nagyképűség, csak így működik az SG. FigyelőNet-hez is írhatsz be de nem fognak válaszolni -_-
  • geronemo
    Itt talán ott van a logikai buktatója az egésznek, hogy egy két filmet két kategóriában is megemlít mintha külön filmek lennének.
  • djstefi
    a szupercsapat (the a-team) nagyon jol sikerult , erdemes megnezni.

• Wolfman017
    Akkor nehéz lett volna azt a maradék két filmet is megemlítenie? Nem kerek
  • WilliamMcKinley
    Megtörtént, de szerintem a mondat magáért beszél még mindig: két képregény, két tv.. stb "van a jelen tíz legnépszerűbb amerikai filmje között" tehát erről a 8 filmről beszélt a 10 ből

Lehet itt a hiba, de nekem így jött le.
  • Wolfman017
    Te is olvasd el még egyszer azt ajánlom... Az az egy szem árva 'a' betű bizony nagyon sokat nyom a latba.
    "Két tévésorozat, két képregény, két '80-as évekbeli feldolgozás, egy játékadaptáció és négy folytatás" Így lett kedvenc szerkesztőnknek 10 film.
  • WilliamMcKinley
    Eleve hülyeségen vitatkozol: "VAN JELEN tíz legnépszerűbb amerikai filmje között" sehol hol nem olvasom, hogy ez mind a 10

Az ikszeid meg csak szőrszálhasogatás akárki véthet egy ilyet.

A spinoff izé miatt meg köthetitek :D:D
  • geronemo
    8. lesz:D:D:D
  • geronemo
    8. lesz:D:D:D
  • Wolfman017
    Azt hittem válaszolsz valami szellemeset pedig....
  • Wolfman017
    És az a legszebb, hogy akárhányszor felhívom a hibáira a figyelmét kommentekben, baszik visszaírni vagy javítani, ami vagy kurva nagy nagyképűségre utal, vagy le se szarja korábbi cikkeit.
  • Johnny Maize
    "Figyelj már Szekeres"

Hahaha, jó nézni az ilyen nagy felháborodásokat.

Aki nem tudja, hogy a Get him to the greek az csak egy spin-off, azt felakasztatnám.
  • Wolfman017
    Nah, ha már okoskodsz és a szövegértelmezés is nehezen megy plusz ajánlgatod az ujjal való számolást, akkor segítek:
    1: Igen, valóban az a film címe, hogy xXx, de nem úgy kell mondani, hogy ixixix, hanem Tripla x, így a névelő sem 'az', hanem 'a'.
    2: Ajánlom guglizd ki a Spin-off jelentését, ha nem vagy vele teljesen tisztában. De picit segítek: Egy film/sorozat mellékszereplőjét kiragadják, és saját történetet írnak neki, kvázi nem folytatás. Ilyen például a Joey, Private Practice, The Cleveland Show és még sorolhatnám.
    3: Számoljunk csak akkor együtt: 2 tévésorozat, azaz a Szupercsapat, és a Szex és New York. 2 képregény, a Marmaduke és a Vasember, ez idáig ha jól használom az ujjaimat 4. 2 80-as évekbeli feldolgozás a Karatekölyök, a Szupercsapat, és ha még mindig jól használom az ujjaimat, ez már 5, és nem 6, mivel attól még hogy egyszer korábban leírta a Szupercsapatot, nem lesz belőle még egy film. 1 játékadaptáció a Prince of Persia, így lesz 6, és nem 7. Négy folytatás a Vasember, a SzéNY, a Shrek 4, és a GhttG amiból már kettőt szintén említettünk, így lesz belőle 8, és nem 11, ami Szekeresnek 10 lett.
  • Chocho
    De okos itt valaki...

1. A XXX az tényleg XXX, kb. fél perc volt rákeresnem a neten.
    2. A spinoff az neked eredeti IP? Jóóóól vaaaan, hozz egy kiló krumplit...
    3. Számolni tudni kell, segítenek az ujjaid!
  • Wolfman017
    Figyelj már Szekeres, neked a Get Him to the Greek az miért is folytatás? Az csak a Forgetting Sarah Marshall spinoffja.
    "tíz legnépszerűbb amerikai film"
    Én csak 8-at számolok.
    "az XXX"
    Nem 'az ixixix' és nem is 'az Tripla X'. Legközelebb olvasd fel mit írsz le.