endrev#4
Hihetetlen, hogy egyesek még mindig nem nőttek fel egy közösségi oldal használatához... Na persze ráfoghatják a személyi szabadságra, de ez nem változtat a gyermetegségen: egy ingyenes eszközt adtak a kezükbe, és ők hülyeségre használják.
JL666#3
akadályozzák a közlekedést, meg átnéznek az emberen? Valamilyen hasznára vannak ezek a társadalomnak? dolgoznak egyáltalán? vagy csak jogokat követelnek maguknak? Meg ha ők nem ehetnek disznóhúst akkor más se ehessen... bla bla bla.
tttttom#1
És még a baloldali retkek pofáznak a buzeráns multikultiról meg a toleranciáról...Szerintem, ha ilyen kezdeményezés megy végbe egy európai részéről, hogy a saját országában a saját kultúrát őrizzék meg és ne vegyenek át más kontinensről jött badarságokat meg, hogy ne legyenek fanatikus hülyék az utcán akik csak szítják a társadalmi feszültséget és a vallási faszságaikat rá akarják erőszakolni a másikra akarata ellenére és + elsőbbséget élveznek a kormány által jogilag amíg a hazai meg háttérbe van szorítva akkor már az nácizmus, rasszizmus, fasizmus stb...Sztem az olyan arabok meg niggerek akiknek nem tetszik az, hogy a jó élet titka a munka az szerintem menjen a picsába vissza ugyanoda ahonnan jött...Sőt ez még az orkokra is vonatkozik...