56
Gears of War 3
  • DemonHunterW
    Négy ütős játékmenet videó a GoW3 multiplayer bétából.
  • DemonHunterW
    10-12 órás single player kampány várható!
  • DemonHunterW
    Áprilisban jön a béta!
  • DemonHunterW
    Friss GoW 3 infók az X11 Sajtó konferenciáról!
  • Victor1103
    A 2-t akkor pont 3 éves késéssel követi. Ez jó mert általában 2 év a folytatások között eltelt idő így tuti ütős cucc lesz.
  • DemonHunterW
    Gears of War 3 - Szeptember 20-án jönnek Marcusék!
  • Prince of Máté
    Nem akarok flémelni de ez mit bizonyít? Hogy többen kerestek rá? PC-re is kijött, a találatok nagy része valószínűleg az volt.
  • Panzeradler #9
    Csak ennyit mondok
  • zaki
    flémkeltést be lehet fejezni
  • Prince of Máté
    Ne legyen már GoW a címe, az a God of War rövidítése, kérlek ne szennyezzük be a nevét ezzel.
  • FSpofon
    nem mert GoWa
  • Totti5
    Főleg hogy nem GoW, hanem GeoW
  • The Protector
    Ezt akartam én is beírni.
    Amúgy megint odatették magukat a fejlesztők.Haverál játszottam a kettővel.Nem sokat.de annyi idő nekem elég voolt ahoz h lássam h méltó utódja lett az előző résznek.
  • r4pt0r
    A topic neve lehetett volna Gears of War 3 is. Mert így keverhető a másik GoWal.
  • Panzeradler #2
    2011 Április a megjelenési dátum

Itt az idei E3 videó

Nagyon ütős érdemes végig nézni:)

Pár kép

• Panzeradler #1
    Xbox 360ra jön csak ki a GoW3-ik része.

A történet a harmadik rész másfél évvel a második epizód és Jacinto eleste után játszódik, mikor is a kormány és a COG is szétesett. A Hammer of Dawn túlélői szétszéledtek és több csoportra bomlottak és így küzdenek a túlélésért. A legtöbben a Raven's Nest nevezetű mozgó szigeten élnek, mely az emberek egyetlen komolyabb bázisa is egyben.

A COF vezetője, Prescott eltűnt, de a játék folyamán felbukkan a Raven's Nesten. Marcus tőle kap egy felvételt halottnak hitt apjától, amiből kiderül, hogyan menthetjük meg Serat. És a lényeg: Adam Felix, Marcus apja életben van és elméletileg az ő oldalán is harcolhatunk majd.

Új fegyverek is járnak az új kalandhoz. Elsőként kapunk egy új gránátot, mellyel földrengéseket okozhatunk, egy új puskát és egy lefűrészelt duplacsövű shotgunt. Az Epic bejelentette, hogy az eddigieknél is könnyebb lesz a játék, mert egy, a rajongók között végzett felmérés szerint a játékosok 60 százaléka (!) nem játszotta végig a Gears of War 2-t.

Multi is teljesen változni fog.

Forrás