19
  • Madve
    Nekem sikerült műholdjel nélkül a szobámban ülve tervezni vele, ahhoz megelégedett a netkapcsolattal is. Elmenteni is sikerült, mondjuk azt én sem mindig tudom, hogy hova kell böknöm, hogy mentsen. Alapvetően meg vagyok elégedve vele, és amíg régebben terveztem, hogy venni fogok egy célkészüléket navigálásra, gyakorlatilag a 3-as verzió óta meg sem fordult a fejemben megint ez a gondolat. Minden benne van, ami miatt másikat akartam venni. + mindig nálam van, töltő meg úgyis mindig van a kesztyűtartómban, szóval soha nem mondok olyat, hogy várjál hazaugrok a gps-ért azt mehetünk...
  • lenox01
    Javítás:
    A sygic eddig jól bevált,...
  • lenox01
    A sygic nem eddig jól bevált, házszámszintű nav van benne, és mindig pontosan a ház előtt állított meg. Egy két anomáliával találkoztam (pl volt olyan város ahova nem minden utcába tudott tervezni mintha nem is lenne csak pár utca csak ott, holott térképen ugyanúgy rajta volt minden), de azóta már újabb verzió van amiben javítottak.
  • harcu
    A Nokia cucc ára benne van a telefonod emelt alapárában, csak nem tűnik fel neked.
  • Tetsuo
    Errefele csak angoloknak kell ez a szar, de ok nem europaiak.
  • willcox
    Ez a fajta letöltögetős módszer hosszú távon sokkal drágább, roaming esetén már rövid távon is. Nekem nem kéne.
  • slickboy
    Van egy rothadt idegesítő tulajdonsága Nokia Maps-nek. Nem lehet vele útvonalat terveztetni ha nem fog GPS műholdjelet. Pedig a térkép a memóriakártyán van. Meg nekem még nem sikerült a megtervezett útvonalat elmenteni.
  • globint
    A legolcsóbb letölteni a DC-strong-ról.
  • Pinyó
    És mennyire vált be, mert nekem igo van de szívesen kipróbálnék mást is.
  • Inquisitor
    Nem próbáltam még, de többen állítják, hogy a téképfájlokat lokálisan is lehet tárolni ...
  • fade2black
    még az se feltétlen, pl rengeteg kb minden új Nokia gpses mobilhoz jár ingyen a Nokia Maps.

én már többet használom mint az eredeti igaz 3éves garminim. :)
  • lenox01
    Én most Sygic Mobile Maps-et használok. Pont a netes téma miatt nem váltanék erre, annak ellenére hogy 5gigás netcsomagom van(voda) nincs mindenhol 3G lefedettség. Viszont ahogy említetted, letölthető térképekkel sokkal többen használnák minden valószínűség szerint.

De azért kíváncsi vagyok rá :)
  • Pinyó
    Nem hiszem, mert egymáshoz elég közeli dolgokról van szó, inkább olyan mintha kicsit retusálták volna a képet és a fontosabbnak tartottat módosították a kevésbé fontosat meg nem
  • Pinyó
    Amúgy nem akarom nagyon cikizni mert egy alternatíva és aki ritkán használja a navigációt annak olcsobb mintha megvene egy szoftwert, de szerintem sokkal jobb lenne ha úgyanúgy memkarin lenne a térkép viszont a frissítéseket automatikusan elvégezné amikor ujabbat észlelt.
  • lenox01
    Ja, gondolom a műhold ott haladt el...
  • Pinyó
    most jobban megnéztem a veszprémit és a kb 1 éves keveredik a 12 évessel azaz van olyan objektum ami kb 1 éve étezik és van olyan is ami már 12 éve nem :) szóval naprakész :)
  • lenox01
    Bp környékén 2009 júniusiak a műholdképek.
  • Pinyó
    én csak azt nem értem, hogy mitől naprakész az ami a netről jön. :) a gugli minden nap feltérképezi az egész világot vagy hogy??? kicsit vicces, mikor tizen valahány éves műholdképeket lehet látni az earth-ön is.
  • lenox01
    Igazán eljuthatna már ide is...