29
Reign: Conflict of Nations
-
batnor #29 Akit még érdekel a játék és szeretni ingyen magáénak tudni legálisan az látogasson el a következő oldalra:
http://www.greenmangaming.com/games/reign-conflict-of-nations/
Majd vásárlás végén használjátok ezt a kódot : REIGN-100PC-RPSPO
Április 10. 23:59:59-ig érvényes. Jó játékot! -
SANTANTICA #28 * persze hogy mindenki -
#27 Mindenre "ráokéznak" ha többezer fegyveressel állsz a határaikon. :) Több és több kell, de tény, hogy a majom kémeikkel az agyamra tudnak menni. -
SANTANTICA #26 közben meg lett...a városban a kis csúszkákkal tudod a forrásokat elosztogatni.....az a baj ha sok városod van már csak kapkodás az egész....és persze hogy hogy nem MINDENKI ellened lesz...amúgy meg a diplomácia nem működik nem lehet okézni a békét meg ilyesmi... -
#25 Túl sok a katona, viszik az élelmet, lelépnek a városokból, kémek garázdálkodnak a környékeden. Kb. -
SANTANTICA #24 egy idő után nincs semi bevételem és a tudásbázis sem nő nem tudok fejleszteni gyártani...mi lehet a hiba? -
#23 Én nem... -
#22 Backlash verzió miben más,nem használja valaki? -
#21 Kicsit elqurták ennek a játéknak a tartományfoglalós részét. -
#20 jól nézz ki)) -
#19 -
#18 -
#17 Hát jelenleg valami hasonló a menü nálam:
Még egy két dolgot a menüben át kell írnom, csak össze-vissza vannak a menü szövegei..., már az épületek leírását is megcsináltam, de rohadt sok sor van benne...:) -
#16 Nekem ehhez képest a Knights of Honor gyerekjáték volt.... most meg fordítgatok, hogy legalább értsek valamit, ne ott gondolkodjak, hogy most mire nyomjak.... -
#15 Egy biztos: összetett egy játék. -
#14 én is megnéztem végr tüzesen, hát myagarítás el kéne, csak nehogy úgy járjunk mint a knights of honorral hogy fiatla ember voltam amikor elkezdődött a magyarítása és még kitudja mikor lesz kész(( -
Nos #13 Másnak gondoltam. Biztos rá lehet érezni, de nekem uninstall. -
#12 Hát nekem ebben kimondottan sok a szöveg:) ezért elkezdtem átírni magyarra benne a dolgokat, csak össze-vissza vannak a nyelvi fájlban a szövegek, meg azért elég sok is a szöveg. -
Nos #11 Én is vártam egy hasonló játékra. Még alig játszottam, de a fórumok alapján elkell egy új patch. Állítólag az AI nincs a helyzet magaslatán.
De ha jelenleg nem is a legjobb az AI, azért szerintem ezt rövidesen orvosolják, mert bár a problémák amiket írogattak idegesítők lehetnek (az AI őrizetlenül hagyja a városát, másképp mér téged a diplomáciában, mint a többieket . . .), de egy patchal könnyen orvosolhatók. És első benyomásom alapján tényleg szép és kellően mély, részletes, érdekes stratégia. -
#10 Erre vártam az orosz verzió óta. Knights of Honoros feeling. -
#9 Elég jónak tűnik így kb 2 perc után, szerintem nehéz lesz beleszokni az irányításban, annyi lehetősége van az embernek:), a kezelő felület szerintem gyönyörű, a dizájn bármelyik total wart veri, de nagyon átláthatatlan elsőre... Jahj, és szerintem a kárpát medencét inkább ne nézze meg senki, szívroham, stb garantált.. csupa lázadó terület:(
Pozitívum a nagyon szép, igazi középkori hangulatot árasztó megvalósítás mindenről ordít a hangulat...
Benyomásaim a Skidrow nevezetű angol, releasere alapozom, sztem megér egy misét a játék, vagy kettőt:) -
Nos #8 nem, ez az angol
az orosz már régóta kinn van
már az angol fórumosok is irogatnak a játékról
a legtöbbnek tetszik, a leggyakoribb kritika az, hogy egy-két egyszerű akcióhoz túl sokat kell klikkelni -
Jeszy #7 lehet hogy csak orosz nyelven tudod majd letölteni -
Nos #6 már lehet tölteni 28 euróért, pedig a honlapon csak jun. 30-raq van kiírva az angol megjelenés -
Nos #5 valószínű nem lesz benne, sehol sem láttam olyan képet, pedig oroszul már kijött
de szerintem nem is kell, ha kellő térképes taktikát követel -
#4 KoH-ban voltak csaták. -
#3 ja, a felsorolt játékokra hasonlít -
#2 Ez ilyen gazdság menedzsment gamma? mert látom a képek alapján nincs csata benne (hiv. honlapot nézve is) -
#1 A másik topikban volt róla szó,talán megérdemel egy külön topikot))
Kicsit King's Bounty, Knights of Honor, EU keverékének tűnik.
Történelmi valós idejű stratégiai játék (RTS - Real Time Strategy), amely három évszázadon vezeti át a játékost a középkori Európában. 26 egyedi nép közül választhatunk, amiket a különböző politikai manőverekkel, átgondolt diplomáciával, gazdasági fejlesztéssel és természetesen háborúval vihetünk sikerre.
Közép-Kelet európában játszódik a játék,itt kell az egyéni uralkodónkat, hadvezéreket, papokat, kémeket , alkimistákat irányítani...
HONLAP