1542
-
-
Le izé csatorna -
Ronny #300 "Franciaországban annyira elfajult a helyzet, hogy 100ezer romát telepítettek ki."
Link?
-
sataa #299 És igen, Welcome Románia!
-
#298 "Mielőtt elkezdenél nemzeti szinü kommenteket irogatni érdemes utánaolvasni vagy megkérdezni valakitől aki már látta vagy ott élt. Erdély és a Székelység sokkal összetettebb mint gondolnád."
Arra nem gondoltal,hogy talan azert mertem ilyen allitast tenni mert itt szulettem en is?Tudom en is mi a helyzet errefele -
sataa #297 Kérlek, a román igenis emberi nyelv -
#296 Fogalmam sincs, kíváncsi voltam hogy hogy írnák le, és visszafordítva milyen eredményt ad.Ha beírod a fordítóba, hogy Hajrá magyarok akkor olyat ír ki hogy Go India.Ha pedig éljen soká Magyarország(valami ilyesmit írtam be) arra azt írta ki hogy "....(nem tom mi) Romania"
Na de lépek enni -
#295 1, ez egy rapp
2. irodalmi jellegű, de inkább a régi helyzetet mondja el -
#294 Én jártam Romániában, és el tudom képzelni hogy nem lehet valami jó, hogy hallod a híradóban hogy azt mondják:A magyarok újabb lépést tettek a Görögország féle helyzethez vagy ilyeneket...:S Attól hogy a cigány, zsidó utálat egyre jobban terjed, nem azt jelenti hogy az egész ország követni fogja őket.Mert akkor pl. a Teva foghatná magát és bezárhatna, arra hivatkozva hogy őket utálják ebben az országban.Franciaországban annyira elfajult a helyzet, hogy 100ezer romát telepítettek ki.
-
#293 Tanulj meg roánul. Ha erdélyi vagy akkor ez nem gond. De irodalmi jellegű cuccot google fordítóba... érdekes humorod van -
#292 Ja a pesti az nem számít. Majd ha helyre lesz téve ott minden akkor visszanyeritek a hiteleteket. Budapesten olyan mértékű lopás folyik országos szinten, hogy az elgondolkodtató. Apropó politika: az a kis affér amit a sajtó kirobbantott annyit ért csak a szegfűsöknek, hogy kaptak még három vizsgálóbiztost. A sajtó hatalma viszont is működik Cargame. -
#291 Egyébként mi is volt az értelme annak, hogy lefordítottad románra? -
#290 Ez a google fordító.
Am, a szétszakadva szóra nincs se orosz, se román kifejezés. -
#289 Márpedig én személyszerint székely vagyok, nem magyr
Mivel újabban magyarnak lenni újabban azt jelenti, hogy mellet verve ordítani, hogy vesszen Trianon, Kárpátia koncertre járni, szidni a zsidót, a cigányt és a Jobbikra szavazni!
Az a legviccesebb, hogy azok sírnak a legtöbbet Trianon miatt, akiknek halvány lila gőzük nincs arról, hogy milyen is lett a mi életünk Romániában. Nekik persze csak az számít, hogy Szép Magyarország elveszett és sajnálnak mondjuk minket, de persze csak távolról és nem túlságosan nagyon miközben nagy részük még soha nem is járt itt.
És a képeket postolóknak írnám, hogy tegyenek be képet csak románok lakta vidékről, mondjuk a Bãrãganról, mert amit eddig tettek be, mind! cigányok lakta településekről vannak. És azt meg mind tudjuk, hogy bőven lehet Magyarországról is cigány falvakból ilyeneket hozni. -
#288 A szétrszakadva mért nincs lefordítva románra? Fordítóprogi? Megsúgom neked hogy visszafordítottam magyarra és nem sok értelme van. Ezek után ha románra fordítás is ilyen volt akkor elég értelmetlen szöveg... -
cargame #287 Pont abból a sarkából írok....és jártam jó párszor Pesten meg szerte az országban de hidd el, hogy van még amit mi behozzunk.
Csirke4 -nek. - Azt nem hinném, hogy nálunk nagyobb szarban lennének, mert 25 - 50 százalékkal csökkentették a béreket , meg a nyugdíjakat ... Görögországi helyzettel emlegetik Romániát. -
#286 Izé
Fankadeli-Magyar földre -
#285 És ezt valami emberi nyelven? -
#284 În Ungaria, maghiarã mama
Am szétszakadva, dar toate de mine "cauza
inima lui hoþ nu cunoaºte mila
ºi cã, dacã Dumnezeu este bãtut, dar nu se lipeasca
Eu nu sunt prinþul, de a nu fi printesa
Am de asemenea, de fermã, dar nu sunt mândru de asta,
Kâdâr, o soarta care a fost deja pre-lefűzte
ºi aceasta vraja daune, dar am facut
F-A-N-K-A, este cã ºtii Reppa
dar dupã cum am vãzut, nenorocit nu-l cunoaºteþi,
cã acela care se întoarce, nu a fost prietenul tãu
ºi de fapt te-am mintit, pentru cã eu sunt dependent
rânduri tapsért întoarce numai sunt plãtite pe
ºi este într-adevãr atât de puþin prietene, tu te duci în viaþã
în timp ce vorbesc despre mine, ei bine, acest lucru nu este o coincidenþã
"Cauza existã o linie lungã ºi numai pentru unii oameni
cauta altceva in acelasi bol
onoarea NightChild este la ultima picãturã de bazã
ºi încã o datã vã spun, nici un unchi sau doamnelor
noi nu va fi o zi frumoasã, aºa cã vom pariu
ºi copii maghiarã, am mintea mea toatã memoria din Ungaria
în cazul în care tatãl meu sa nãscut, acum parte din altã þarã
care este de naþionalitate maghiarã, ºtiþi, aceºti bani nu pot fi mãsurate
toate durerea în aceastã lucrare bautorii
El buclat beat strigã: pierderea de la Trianon!
pierderea de la Trianon! orice pierdere de Paºa!
pierdut în Don-îndoiþi! Comuniºtii au pierdut cuvântul!
Laci ºi apoi tata a luat active ale trupelor ruse
Feri atunci tata a luat active ale soldaþilor germani
Ref
folk Arpad am venit
dungi roºii ºi albe pentru a fi în spatele
Mama mea sa nãscut în Ungaria
Pãmânt, Ungaria, maghiarã mâncat pâine
Am vedea ca de distrugere a poporului meu
dar pot vedea monedei aºa cum se întâmplã
Am devenit un patriot, de ce te sun huligani?
Pentru ca cimitirul de oameni propria mea?
Am crescut printre evrei, romi ºi au fost plasate pe spaþiile
dar putem fi numit, copii
Acesta este motivul pentru care eu pot auzi cigánytól,
mai sus, este dat de dracu ', atât mai bine ºi bile
Prin urmare, este faptul cã evreul poate auzi,
mai sus, este dat de dracu ', atât mai bine ºi bile
Acesta este motivul pentru care mã simt în inima mea,
Eu nu sunt un nazist este doar un sânge patriot.
nu fiica ta, nici fiul tãu, tatãl nu se poate face
dar Dumnezeu nu dã cã, pentru a fajtámból összeverődjön
câteva mii, o credinþã mustármagnyi
dar care ma face sa ma voma, vecinul este greºit
Asa ca am plecat de la hârtie, care pot cu uºurinþã józanítok
ºi stilou în mâna mea, cuvântul sãu pot cu uºurinþã
Am fost de cateva ori acum, o datã mai mult în Wanted
nu uita trecutul meu, am vajlingba pancsoltam
La vârsta de opt ani cu un topor, tãiat lemne cu tatãl meu
bãiatul meu þãrãneºti, anula sorbi cu lingura
Divi castane noastre nu sunt arma din plastic
timp de mulþi ani ºi, deºi le-a primit o multime Jézuska
magtanultam dar ce are loc de muncã, nu naplopás
ºi faptul de ce fel de prieten, inamic al auzite
liniile sunt simple, ei doar se simt
nu aveþi nevoie sã se îmbete ºi nu trebuie sã betépnem
Am un prieten cald, dar ceea ce am vãzut pe afiºul
în nimic, dar un blestem adolescenþi
mellélőni desigur, puteþi, aþi putea fi greºit
dar România mea! Trebuie sã te trezeºti!
Ref 2 ori!
Ungaria Go, Go ungri! -
#283 Cargame te melyik sarkából mondasz ilyen zöldségeket a világnak? Csak úgy megsúgom neked, ha pesten járnál és kamerával fintorgó külföldieket látnál az orrfacsaró szemétdombok és pisis aluljárók miatt: elgondolkodnál azon, hogy a szomszéddal foglalkozz. Most mondták be, hogy king longokat meg használt német szar buszokat bérel a volán milliárdokért. Ha most szemét lennék azt mondanám: ezek a dácsiák több hasznot hoztak annakidején Magyarországnak és a hétköznapi autósoknak, mint a nagy nemzeti összetartás... -
#282 Ha hiszünk Kósának akkor meg Magyarország az államcsőd szélén van...
Azt, hogy szarban van most kb minden Európai országra rá lehet húzni. -
cargame #281 Azért ne essünk túlzásokba , hogy milyen keményen fejlődik Románia, mert most románmia is nagy szarban van. Szó szerint. Itt élek Erdélyben . Az is igaz , hogy rengeteget fejlődtünk de pl. Kelet-Magyarorszag is lazán előttünk van minden téren. Az a baj, hogy ide nem sok pénzt ad a kormány szóval fejlődni is nehéz. A képek meg kis mértékben tükrözik a valóságot de nem a miénket hanem a cigany , románokét. -
#280 az lehett-..... -
#279 nem látom az összefüggést.
arra próbáltam rávilágítani, hogy nem feltétlen az autó tulajdonosa a hülyefaszparaszt, ha st3ve nem látott még előtt ilyen típust. -
#278 Hát érdekes meglátás. Történelemből hogy állsz? Az erdélyben élő kereskedő és uralkodói réteg közösen terjesztette azokat a vívmányokat. Nem a magyaroknak köszönhető első sorban. Közös kapcsoló tényező a vallás és a lokálpatriotizmus: városépítés és minden amitől büszke lehet magára az ott lakó. Szászok a kereskedelemben és mezőgazdaságban - magyarok kereskedelem és mezőgazdaságban, Románok meg gazdálkodtak, állatot tenyésztettek stb. Mielőtt elkezdenél nemzeti szinü kommenteket irogatni érdemes utánaolvasni vagy megkérdezni valakitől aki már látta vagy ott élt. Erdély és a Székelység sokkal összetettebb mint gondolnád. Nem a nemzetiség a lényeg, hanem hogy gerinces legyen. Ott van a szlovák példa éppen: lopáson kapták a szélsőjobbos párt vezetőjét... Előbb olvass aztán nyilatkozz. -
Az is vicces, hogy itt röhög mindenki a románokon, hogy milyen elmaradott fejletlen ország meg miegyéb közben meg nagyobb náluk a GDP... -
#276 Azért volt kiírva tőlünk nyugatabbra egy csomó helyen, hogy "magyar ne lopj"? -
#275 Nem azért, de a Dacia sehol se lenne a Renault nélkül. -
#274 Gratulálok az IQ-harcos topikindítónak, hogy biztos forrás nélkül linkelget képeket, melyekre ráfogja, hogy itt és itt készültek, aztán röhög az embereken. Sajnálatos módon ez menő dolog egyesek számára, és 15 évesen arra verik a pöcsüket (ha idősebben, akkor még cikibb), hogy egy általuk nem ismert és sosem látott országból származó képeken röhögnek, idióta topikokba linkelik be azokat.
Politika, gazdaság, fejlettség, elmaradottság és minden hasonló, eddig érintett témakört hanyagolva mondom azt, hogy az ilyen st3vehez hasonló arcok elgondolkodhatnának azon, hogy nem lenne-e jobb dolog előbb tájékozódni, aztán ítélkezni, és az általánosítást mellőzni?!
Gyere el Romániába, Erdélybe, és ne 250 éves képek alapján mondj véleményt, hanem győződj meg a saját szemeddel arról, hogy mi van avagy mi nincs itt. Tény és való, hogy a románok lakta települések egy nagy része elmaradott, és lehet látni 'érdekes' dolgokat.
Nyugodtan csapkodhatod a műszeredet egy Daciara, melyet még életedben nem láttál, de biztos a tulajdonosa a hülye ^^ -
#273 Romanok mindig is lopkodos nepseg voltak.A kornyezo nepektol mindent elloptak amit csak lehetett:kulturat,nyelvet,tortenelmet stb.
Ha mi magyarok nem lennenk a romanok meg mindig az osember szintjen tartozkodnanak -
#272 Szovata :) Itt lakom en :P -
#271 Top2ben vagyunk!!!
+fav
#270:
Attól hogy a románokat lealacsonyítják, az rátok nem vonatkozik, MINDIG is magyarok voltak az erdélyiek és azok is maradnak!Am a topic neve Welcome Románia, de itt Szlovákiáról és Szerbiáról is szó van.Én mint magyar sokkal előrébb tartom a szlovákokkal tartott viszonyunkat, mint a románok (szintén) semmi történelmét.Bevonultak Pestre, azt most májerek mert legyűrték a Magyarokat!De az is 1 hétig ha többig volt!Különben is, a Székelyeknek nagyobb történelmük, szebb irodalmuk van, jobb művészetük.És a románoknak mijeik vannak?A fél ország válságban, a fél ország betelepült pénzes ember.És akkor Szlovákiáról még nem is beszéltem.Szerbiával nincs gond, legalábbis szerintem.
Hajrá Magyarország, Vesszen Trianon!
Szebb jövőt! -
sataa #270 mellesleg az egész topic-kal az a bajom, hogy nagy általánosságban beszélnek Romániáról, tehát minden lakójáról, ezzel minket, Erdélyi magyarokat is lealacsonyítanak a bunkó románok szintjére. -
sataa #269 Nem, nem érzem hazámnak Romániát, de amíg itt élek, úgy érzem, kötelességem kiállni érte. -
#268 Békeszálló, Bábonyi-bérc, Szondi lakótelep, Tetemvár, Kis-hunyad, Hidegsor, Bodótető, Pereces stb (csak így ittasan pár hely).. látogass el ezek közül valamelyikre. Amúgy volt, hogy engem is elfelejtettek hazavinni... jó a helyzet. -
CamelX #267 Zsír a tápig, +fav :D -
Fidolorous #266 mondjuk ez nekem se jött össze, este van.. -
Fidolorous #265 "Magyarország fele el van lopva Romániától" -
#264 Megint? -
#263 idéznéd? -
#262 Olyat.