1542
-
-
#1502 En tudom miert van ez,hogy mindenkinek jogsija van itt romanban... -
st3ve #1501 Nem éppen!Ilyenek bárhol előfordulhatnak, de a románoknak valami csoda folytán nagyon veszélyes a közlekedési stilusúk.
http://tv2.hu/tenyek/video/tenyek-teljes-adas-2010-10-19-kedd
/Cserbenhagyásos baleset Mátészalkánál – a vétlen autó árokba hajtott és felborult, hogy elkerülje a karambolt./
A román rendszámú elhajtott!!! 14:26 -tól -
Garfield #1500 De jó, akkor Magyarország egy szinten van Romániával. -
st3ve #1499 Nem de ez most friss!!!!! -
#1498 És Ő nem kirívó eset.
Bár én Magyarországon, magyarként is többnyire ezt csinálom, önkritika címen. -
#1497 és csakis ROMÁNBA, nemá -
st3ve #1496 Románba a babakocsis nagyik sincsenek biztonságba!
-
CamelX #1495 Nem vagyok ekkora hungarista, nem várnám hogy Nagy Magyarország pólóban rohangáljanak a kint élő magyarok, mert az faszság lenne, de hogy ennyire kívülállóként beszéltek "magyarokról" magyarul, az furcsa nekem. Ha csak a jobboldaliságban és a nacionalizmusban látjátok azt hogy "magyarság", az meg főleg sajnálnivaló. -
#1494 Camel: Milyen identitástudatunk kéne legyen? Verjük a mellünket, hogy de rossz nekünk 90éve és sírjunk a Magyar Gárdáért? Mert ahogy én látom, kinnt(értsd: Magyarországon) most ez jelenti az identitástudatot. Hát köszönöm szépen, inkább leszek románmajmoló erdélyi senki, mint melldöngető cigány- és zsidógyűlölő jobboldali majom. -
Grenzjager #1493 De la Nistru pana dupa Tisa , ungurii sasi ia valiza -
cargame #1492 Szted mi az a magyar identitastudat ?? -
CamelX #1491 Háát, meg kell mondjam csalódás számomra hogy ennyi román majmoló erdélyi van alig, vagy 0 magyar identitástudattal :/ -
#1490 En nem vagyok ellenseges :P Haggyuk...legalabb mi Erdelyiek tartsunk ossze...Vasarnap szinte kinyultam udvarhej elott nemsokkal... :P Am gyere szovatara ma lesz egy jo kis buli...Szombaton meg Hab-party a Cuba-ba :P -
cargame #1489 Ellenseges?? Az te vagy, es eszre is veszed, h ha magadba nezel egy picit :) Amugy Udvarhelyi vagyok ;) -
#1488 Te miert vagy ilyen ellenseges?Mierrt veded ugy a magyarorszzagiakat??Talan te is az vagy?? -
#1487 Meglatod... -
cargame #1486 Es megis, hogy te okos?
-
#1485 Most ha a Dunaba omlik az a szar ami kifojt a romanok hogy vissza fognak vagni ..... Ennyiiii -
#1484 En tudom.TE! -
st3ve #1483 Taknyos neked a ....................................!Nem tuom ki kezdi mindig az ócsárolást.? -
#1482 +1 -
#1481 De mi nem Terjesztunk ijeneket Magyarorszagol BAZD!!!!Lacccik h kis taknyos fasz vagy --.-- -
st3ve #1480 Ugyaneezt én is kérdezhetném?Hogy hogy majdnem szinte csomó román rendszámu kocsikat látni itt hungaryn is???A szakadt Dáciátol a CLS Merciig mindennel. -
#1479 Nem zavar,felre erted a dolgokat kurvara.Ha ennyi magyarorszagi fasz jar ide,akkor az azt jelneti,h itt nem olyan,mint ahogyan a kepekkel meg porbalta beallitani Steve...-.- -
CamelX #1478 Jaja. Foglyul ejtettek a Szelíd Dacia-s banda tagjai, most szabadultam :DD -
cargame #1477 Es miert zavar teged?? Hja te a roman turistakat jobban kedveled?? Bocs...aztan mikor a szemet be fog temetni, jobb lesz baratom, mert biza akar lehet szebb Erdely, de kurvara szemetes es mocskos. -
#1476 Akar vannak ilyenek akar nincsenek,Romania sokkal szebb mint Tapia.(Magyarorszag).Azt nem tudom,hogy mert a faszert van annyi magyarorszagi turista itt?Nyaron annyi van,hogy Isten orizz....Minden 3.kocsi magyarorszagi...Szoval targytalan -.- -
st3ve #1475 És majdnem egy hétig keveredtél errefelé????? -
CamelX #1474 Úgy látom ez egy kötelezően megnézendő, forgalmas turista platz, ahol rendőri felügyelet kell, mert folyamatosan zaklatják szexuálisan az arra járókat a helyi patások, az erdőben pedig lopakodó, minőségi hambi-alapanyagra vágyó étterem tulajdonosok bújkálnak, akik eme útmenti Mekkán lenyúlhatják az éhes vendégeket :D -
st3ve #1473 -
#1472 hát, Udvarhely kb 40-60 percre van autóval Szovátától, mentővel 30 körül :) De az bőven elég hogy egy ember meghaljon :) -
#1471 jah, tényleg :) az is van :) -
#1470 ErdoSzentgyorgy :) Ahol kell kimenni a Bozodi tohoz. -
cargame #1469 Hat de, udvarhely akkor is kozelebb van :) -
#1468 hát, nem is Sepsi :) -
cargame #1467 Habar ha Marosszentgyorgyrol van szo akkor nem szoltam egy szot sem :) -
cargame #1466 De minek Szentgyorgyrol mento Szovatara?? Ezt abszolut nem ertem...Udvarhely is kozelebb van , mint Szentgyorgy. Persze ha Szovatan tortent a dolog. -
#1465 ott van a nevében, Szováta :) -
cargame #1464 Esetleg szabad tudni , h melyik varosbol irsz? :) -
#1463 Nem,ember van,van 2Smurd,es 1Ambulanta...1Smurd balesetnel volt.Masik 2 szabad.Hivtuk eloszor a 112-t,es utana a mentosoket sajat tellon,de mondtak h balesetnel vannak.A masik mento meg nem tudjak,de szolnak...Es utana jott egy Szentgyorgyi ismeros,es o hivott valakit,es ugy jott ki a szentgyorgyi mento.De akkor mar a heli is jott...