1542
-
  • sovatalevi
    En tudom miert van ez,hogy mindenkinek jogsija van itt romanban...
  • st3ve
    Nem éppen!Ilyenek bárhol előfordulhatnak, de a románoknak valami csoda folytán nagyon veszélyes a közlekedési stilusúk.

http://tv2.hu/tenyek/video/tenyek-teljes-adas-2010-10-19-kedd

/Cserbenhagyásos baleset Mátészalkánál – a vétlen autó árokba hajtott és felborult, hogy elkerülje a karambolt./

A román rendszámú elhajtott!!! 14:26 -tól
  • Garfield
    De jó, akkor Magyarország egy szinten van Romániával.
  • st3ve
    Nem de ez most friss!!!!!
  • eksy
    És Ő nem kirívó eset.
    Bár én Magyarországon, magyarként is többnyire ezt csinálom, önkritika címen.
  • eksy
    és csakis ROMÁNBA, nemá
  • st3ve
    Románba a babakocsis nagyik sincsenek biztonságba!

• CamelX
    Nem vagyok ekkora hungarista, nem várnám hogy Nagy Magyarország pólóban rohangáljanak a kint élő magyarok, mert az faszság lenne, de hogy ennyire kívülállóként beszéltek "magyarokról" magyarul, az furcsa nekem. Ha csak a jobboldaliságban és a nacionalizmusban látjátok azt hogy "magyarság", az meg főleg sajnálnivaló.
  • Anxius
    Camel: Milyen identitástudatunk kéne legyen? Verjük a mellünket, hogy de rossz nekünk 90éve és sírjunk a Magyar Gárdáért? Mert ahogy én látom, kinnt(értsd: Magyarországon) most ez jelenti az identitástudatot. Hát köszönöm szépen, inkább leszek románmajmoló erdélyi senki, mint melldöngető cigány- és zsidógyűlölő jobboldali majom.
  • Grenzjager
    De la Nistru pana dupa Tisa , ungurii sasi ia valiza
  • cargame
    Szted mi az a magyar identitastudat ??
  • CamelX
    Háát, meg kell mondjam csalódás számomra hogy ennyi román majmoló erdélyi van alig, vagy 0 magyar identitástudattal :/
  • sovatalevi
    En nem vagyok ellenseges :P Haggyuk...legalabb mi Erdelyiek tartsunk ossze...Vasarnap szinte kinyultam udvarhej elott nemsokkal... :P Am gyere szovatara ma lesz egy jo kis buli...Szombaton meg Hab-party a Cuba-ba :P
  • cargame
    Ellenseges?? Az te vagy, es eszre is veszed, h ha magadba nezel egy picit :) Amugy Udvarhelyi vagyok ;)
  • sovatalevi
    Te miert vagy ilyen ellenseges?Mierrt veded ugy a magyarorszzagiakat??Talan te is az vagy??
  • sovatalevi
    Meglatod...
  • cargame
    Es megis, hogy te okos?
  • sovatalevi
    Most ha a Dunaba omlik az a szar ami kifojt a romanok hogy vissza fognak vagni ..... Ennyiiii
  • sovatalevi
    En tudom.TE!
  • st3ve
    Taknyos neked a ....................................!Nem tuom ki kezdi mindig az ócsárolást.?
  • N o N a m e
    +1
  • sovatalevi
    De mi nem Terjesztunk ijeneket Magyarorszagol BAZD!!!!Lacccik h kis taknyos fasz vagy --.--
  • st3ve
    Ugyaneezt én is kérdezhetném?Hogy hogy majdnem szinte csomó román rendszámu kocsikat látni itt hungaryn is???A szakadt Dáciátol a CLS Merciig mindennel.
  • sovatalevi
    Nem zavar,felre erted a dolgokat kurvara.Ha ennyi magyarorszagi fasz jar ide,akkor az azt jelneti,h itt nem olyan,mint ahogyan a kepekkel meg porbalta beallitani Steve...-.-
  • CamelX
    Jaja. Foglyul ejtettek a Szelíd Dacia-s banda tagjai, most szabadultam :DD
  • cargame
    Es miert zavar teged?? Hja te a roman turistakat jobban kedveled?? Bocs...aztan mikor a szemet be fog temetni, jobb lesz baratom, mert biza akar lehet szebb Erdely, de kurvara szemetes es mocskos.
  • sovatalevi
    Akar vannak ilyenek akar nincsenek,Romania sokkal szebb mint Tapia.(Magyarorszag).Azt nem tudom,hogy mert a faszert van annyi magyarorszagi turista itt?Nyaron annyi van,hogy Isten orizz....Minden 3.kocsi magyarorszagi...Szoval targytalan -.-
  • st3ve
    És majdnem egy hétig keveredtél errefelé?????
  • CamelX
    Úgy látom ez egy kötelezően megnézendő, forgalmas turista platz, ahol rendőri felügyelet kell, mert folyamatosan zaklatják szexuálisan az arra járókat a helyi patások, az erdőben pedig lopakodó, minőségi hambi-alapanyagra vágyó étterem tulajdonosok bújkálnak, akik eme útmenti Mekkán lenyúlhatják az éhes vendégeket :D
  • st3ve
  • N o N a m e
    hát, Udvarhely kb 40-60 percre van autóval Szovátától, mentővel 30 körül :) De az bőven elég hogy egy ember meghaljon :)
  • N o N a m e
    jah, tényleg :) az is van :)
  • sovatalevi
    ErdoSzentgyorgy :) Ahol kell kimenni a Bozodi tohoz.
  • cargame
    Hat de, udvarhely akkor is kozelebb van :)
  • N o N a m e
    hát, nem is Sepsi :)
  • cargame
    Habar ha Marosszentgyorgyrol van szo akkor nem szoltam egy szot sem :)
  • cargame
    De minek Szentgyorgyrol mento Szovatara?? Ezt abszolut nem ertem...Udvarhely is kozelebb van , mint Szentgyorgy. Persze ha Szovatan tortent a dolog.
  • N o N a m e
    ott van a nevében, Szováta :)
  • cargame
    Esetleg szabad tudni , h melyik varosbol irsz? :)
  • sovatalevi
    Nem,ember van,van 2Smurd,es 1Ambulanta...1Smurd balesetnel volt.Masik 2 szabad.Hivtuk eloszor a 112-t,es utana a mentosoket sajat tellon,de mondtak h balesetnel vannak.A masik mento meg nem tudjak,de szolnak...Es utana jott egy Szentgyorgyi ismeros,es o hivott valakit,es ugy jott ki a szentgyorgyi mento.De akkor mar a heli is jott...