1542
-
-
st3ve #1061 -
st3ve #1060 Mondtam hogy az nem román kép. -
#1059 Ne tedd már. Válaszoltál is rá. Pár napja volt. Gondolom elfelejtetted mint megnézni most az arab szekereset. Na jó éjt! -
st3ve #1058 -
st3ve #1057 -
st3ve #1056 Forduljak fel ha egyszer is megnéztem amit te itt mondol. -
#1055 Top tíz SG. fórumon. Tuti hogy nézed, mert harmadik, másodikig felszoktad hozni. Ma meleg volt elismerem :) -
#1054 Arab oldal linkelve, osztrák rendszám is látszik. Meg az angol UK weboldalcím a képen. Mit van ezen magyarázni való. Magáért beszél -
st3ve #1053 Milyen tizedik?Mit hordol itt össze? -
st3ve #1052 Megmagyaarázol te mindent bazdki -
#1051 CSak a tizedik vagy. Mindent bele!!
. -
st3ve #1050 -
#1049 Most írtad hogy nem csak cigányokból áll az ország. Akkor most a normális képek a jólöltözött cigányok? Ott van neked győzike rózsaszínben meg a disznófejes jólöltözött. Döntsd el mi a szép XD egybe sült disznó szerintem szép kép. Az arab szekér viszont nem. Az osztrák borjú a hátsóülésesn sem. Az angol oldalról szedett sem illik ide mert angol. na béke a dácsiarajongókra... :) -
st3ve #1048 WELCOME ROMANIA????Mire számithatunk romániában.Hát ilyen életképekre.Aki meg romániába utazik.Biztos nem cigány meg putrilátogatoba megy.Bár találkozik a jelenseggel.Azt meg ne mondja senki hogy az ottani magyarok nem számitanak.Elég nagy baj hogy az a rész romániához tartozik.De ezt már tisztáztuk.Aki benéz ide az nevessen is jót ezen a topikon. -
#1047 Most írtad hogy nem csak cigányokból áll az ország. Akkor most a normális képek a jólöltözött cigányok? Ott van neked győzike rózsaszínben meg a disznófejes jólöltözött. Döntsd el mi a szép XD egybe sült disznó szerintem szép kép. Az arab szekér viszont nem. Az osztrák borjú a hátsóülésesn sem. Az angol oldalról szedett sem illik ide mert angol. -
st3ve #1046 A gyűrű meg a fux az kötelező.Ezek a szomszédok.
-
#1045 Mivel ő nyitotta a topikot, elnézzük neki. Nyiss te is valami hasonlót és oda mehetnének a normális képek, stb... -
#1044 Ilyen a világképe na. Magyarok székelyek nem léteznek nála csak a románok... Ennyit erről -
st3ve #1043 -
#1042 Szerintem meg ne vitatkozzatok ennyit. Te meg st3ve, rakhatnál be jobb képeket is. pl. szép tájakat és nem csak cigókat! Lehet, hogy azok jönnek be neked? LoL! -
st3ve #1041 -
st3ve #1040 Romániában is vannak győzike körülmények??
-
#1039 Előbb linkeltem az arab forrást. Már csak azért sem lehet román, mert arab :) -
#1038 Araboktól is van meg angoloktól, osztrák rendszám. Van minden :)
. -
st3ve #1037 DÁCIA ORSZÁGBÓL -
st3ve #1036 -
st3ve #1035 -
#1034 Honnan ez a sok kép? -
st3ve #1033 -
st3ve #1032 -
#1031 Vagyis ha fizetünk egy ferrárit a sátorosoknak olyan okosak leszünk mint a magyarországiak? Kezdem érteni -
st3ve #1030 -
#1029 huhh... te nagyon buta vagy. Gondolom te soha az életben nem mondtad semmire hogy hát ez nem nagy szám. Minden bizonnyal a világ összes autója, repülője, hajója, háza, hídja tetszik, mert amennyiben nem azzal lefikkantod más munkáját és sajnos azt kell mondjam hogy kiállítottál magadról egy bizonyítványt. Ezer meg ezer fantáziarajz készül, te ide beraktál egyet hogy hát ez román. Lehet szépeket rajzolni, de más kérdés hogy gyakorlatban van-e értelme. -
st3ve #1028 pONT AZÉRT VAGYTOK OTT AHOL MEG AZÉRT FURIKÁZIK A GYŐZIKE FERRARIVAL MER OLYAN FASZA EZ A MAGYARORSZÁG.vÁGGGGODD? -
#1027 ezt nevezem hazafias öntudatnak... :D
-
st3ve #1026 MEG A MÓNIKA SHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ -
#1025 Nem nem: rtl klubb az ő rádiója. Imádják a magyarok. Azt hallottam nagy gázsit szakít forintben... Ti nézitek :D -
st3ve #1024 A DACIA AZ Ő AUTÓJUK -
#1023 Persze hogy látni. Ferráriban furikázik nagy Győzikétek. Nim tudom kin gazdagodott meg, de biztosan önként adtátok neki :D -
st3ve #1022