114 000 iPad-tulajdonos adatait szerezték meg hackerek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pyrohun
cateran: a cikkíró is téved, vagy szokás szerint átvette a faszságot egy másik oldalról. Az AT&T NEM forgalmaz iPad-et. Az Apple forgalmazza, de NEM KÖTELEZÕ hozzá netes csomagot venned. Nekem is így hozták. Benne van az AT&T simkártya, de nem kell használni. Itthon ment bele a T-Mobile-os sim és kész. USA-ban is megy más szolgáltató kártyájával is (amennyiben 3G / EDGE).

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

+1 iPhail <#puszis>
Jogos,jogos....azaz nem teljesen😊
" Az UMTS-modullal ellátott iPadeket az Egyesült Államokban kizárólag az AT&T forgalmazza,"
Vegul is igazad is van,meg nem is😊
pyrohun
Mennyi buta ember van itt, te jó ég. Amirõl fingotok nincs, abba minek szóltok bele? Csak azért, mert divat az Apple-t fikázni? 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Az iPadet ne keverd az iPhone-nal, az elõbbi gyárilag független.

Miért ne tudnának? Az iPad bármelyik szolgáltatóval mûködik.

TreDoR
Ez teljesen rendben van, ezért írtam, hogy van rá megoldás.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Attol ez meg nem Apple fail,akarhonnan nezzuk...ez AT&T fail...(az hogy csak veluk van szerzodese az Applenek..na AZ Apple fail)
TreDoR
Jaja, maximum szolgáltatót váltanak. Jah, azt nem tudnak, hát izé. Akkor még mindig ki tudják dobni a kukába az iPadjukat.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Hehe..en ugyan imadom piszkalni az apple fanokat,de itt...ez szolgaltato fail,nem ipad...
narumon
"Nyugi, jönni fog biztos, csak még most agyal rajta, hogy mit mondjon. Úgyis az fog kikerekedni belõle, hogy nem az iPad hibája hanem a szolgáltatóé!"

Lehet hogy korlátolt vagyok de tényleg, hogy jött ki neked az hogy az ipad hibája?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

mi van, savanyu a szolo? e miatt van almatlan ejszakad? aki mar apple gepet vesz az snob? es aki windows-t hasznal az meg mazohista? szerintem komolyi szemelyiseg krizisben szenvedel. nem tudol semmit errol a temarol, de azert neked megvan a velemenyed. ha meg veletlenul, masnak nem ugyan az akkor mar stigmatizalog. koros kisebbsegi komplexusban szenvedel?

Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.

Én sehol nem olvastam MS szerverrõl, te igen? Link?
A belépõ oldalt borították meg...
Amúgy érdekes, hogy csak Ipades készülékek címeit dobálta a gép nekik, több más milliót nem.
Lehet almás szervereik vannak?

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

Néha a cikket sem ártana elolvasni, mert akkor nem égnél ekkorát 😊

Érdekes egy dolog ez.
Pár hacker feltört egy Windowsos szervert, de ennek már nincs is hírértéke. De arra, hogy ezen az úton iPades sim adatokhoz, meg e-mail címekhez jutottak az már valami.

pyrohun
Mint ahogy tenyleg a szolgaltatoe, vagy nem olvastad el a cikket? 😊

Ha 10 ft adnak is egy email címért, akkor komoly kár, fõleg, hogy több szemetelõnek is el lehet adni...
Plusz név is van mellé 😊
Sokat ér ez a lista.

TreDoR
It's PHENOMENAL

Ulkesh...látod megmondtam egy hete, hogy rá fognak mászni az ipadra így vagy úgy ...lám-lám, igazam lett.
A rendszert nem törték fel, de népszerû termék lett belõle, így a hackerek fantáziáját birizgálta...

Szerintem hosszu volt a mondat szamara: mire a vegere jutott, mar elfelejtette az elejet, igy nem tudta ertelmezni😊

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
Ezt már a cikkben is írják, miért kéne neki elmagyaráznia? 😊

Új mail címet kreál magának <#ravasz1>

Azért 114 000 valós mailcím egy csomagban sokat érhet a levélszemetelõknek. Lenne rá kereslet (vagy van is)

LZ forever

Cobra.
Az e-mail címek megszerzésével aztán marha nagy kárt okoztak. A legtöbb mailcím gondolom weboldalakon is megtalálható.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

TreDoR
"feature" Azaz XDDDDD

5c0rp330n
Goatse security, aztaqrva 😄 a logojuk se gyenge, meg a mottojuk "gaping holes exposed" 😊
egyebkent: nem bug hanem feature, meg lesz ez magyarazva.. vagy nem.

DjDano
Így jár aki sznob!

hdo
Nyugi, jönni fog biztos, csak még most agyal rajta, hogy mit mondjon. Úgyis az fog kikerekedni belõle, hogy nem az iPad hibája hanem a szolgáltatóé!

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Ulkesh?

LZ forever