29
  • pyrohun #29
    cateran: a cikkíró is téved, vagy szokás szerint átvette a faszságot egy másik oldalról. Az AT&T NEM forgalmaz iPad-et. Az Apple forgalmazza, de NEM KÖTELEZŐ hozzá netes csomagot venned. Nekem is így hozták. Benne van az AT&T simkártya, de nem kell használni. Itthon ment bele a T-Mobile-os sim és kész. USA-ban is megy más szolgáltató kártyájával is (amennyiben 3G / EDGE).
  • bleifrei
    +1 iPhail
  • cateran
    Jogos,jogos....azaz nem teljesen:)
    " Az UMTS-modullal ellátott iPadeket az Egyesült Államokban kizárólag az AT&T forgalmazza,"
    Vegul is igazad is van,meg nem is:)
  • pyrohun #26
    Mennyi buta ember van itt, te jó ég. Amiről fingotok nincs, abba minek szóltok bele? Csak azért, mert divat az Apple-t fikázni? :)
  • Ulkesh
    Az iPadet ne keverd az iPhone-nal, az előbbi gyárilag független.
  • Ulkesh
    Miért ne tudnának? Az iPad bármelyik szolgáltatóval működik.
  • TreDoR
    Ez teljesen rendben van, ezért írtam, hogy van rá megoldás.
  • cateran
    Attol ez meg nem Apple fail,akarhonnan nezzuk...ez AT&T fail...(az hogy csak veluk van szerzodese az Applenek..na AZ Apple fail)
  • TreDoR
    Jaja, maximum szolgáltatót váltanak. Jah, azt nem tudnak, hát izé. Akkor még mindig ki tudják dobni a kukába az iPadjukat.
  • cateran
    Hehe..en ugyan imadom piszkalni az apple fanokat,de itt...ez szolgaltato fail,nem ipad...
  • narumon
    "Nyugi, jönni fog biztos, csak még most agyal rajta, hogy mit mondjon. Úgyis az fog kikerekedni belőle, hogy nem az iPad hibája hanem a szolgáltatóé!"

Lehet hogy korlátolt vagyok de tényleg, hogy jött ki neked az hogy az ipad hibája?
  • eto demerzel
    mi van, savanyu a szolo? e miatt van almatlan ejszakad? aki mar apple gepet vesz az snob? es aki windows-t hasznal az meg mazohista? szerintem komolyi szemelyiseg krizisben szenvedel. nem tudol [igaz nem is akarsz tudni] semmit errol a temarol, de azert neked megvan a velemenyed. ha meg veletlenul, masnak nem ugyan az akkor mar stigmatizalog. koros kisebbsegi komplexusban szenvedel?
  • pixx
    Én sehol nem olvastam MS szerverről, te igen? Link?
    A belépő oldalt borították meg...
    Amúgy érdekes, hogy csak Ipades készülékek címeit dobálta a gép nekik, több más milliót nem.
    Lehet almás szervereik vannak?
  • Ulkesh
    Néha a cikket sem ártana elolvasni, mert akkor nem égnél ekkorát :)
  • Ulkesh
    Érdekes egy dolog ez.
    Pár hacker feltört egy Windowsos szervert, de ennek már nincs is hírértéke. De arra, hogy ezen az úton iPades sim adatokhoz, meg e-mail címekhez jutottak az már valami.

• pyrohun #14
    Mint ahogy tenyleg a szolgaltatoe, vagy nem olvastad el a cikket? :)
  • pixx
    Ha 10 ft adnak is egy email címért, akkor komoly kár, főleg, hogy több szemetelőnek is el lehet adni...
    Plusz név is van mellé :)
    Sokat ér ez a lista.
  • TreDoR
    It's PHENOMENAL
  • pixx
    Ulkesh...látod megmondtam egy hete, hogy rá fognak mászni az ipadra így vagy úgy ...lám-lám, igazam lett.
    A rendszert nem törték fel, de népszerű termék lett belőle, így a hackerek fantáziáját birizgálta...
  • G_ArchAngel #10
    Szerintem hosszu volt a mondat szamara: mire a vegere jutott, mar elfelejtette az elejet, igy nem tudta ertelmezni:)
  • GregSB
    Ezt már a cikkben is írják, miért kéne neki elmagyaráznia? :)
  • syn7h37ic
    Új mail címet kreál magának
  • Ferrer
    Azért 114 000 valós mailcím egy csomagban sokat érhet a levélszemetelőknek. Lenne rá kereslet (vagy van is)
  • Cobra.
    Az e-mail címek megszerzésével aztán marha nagy kárt okoztak. A legtöbb mailcím gondolom weboldalakon is megtalálható.
  • TreDoR
    "feature" Azaz XDDDDD
  • 5c0rp330n
    Goatse security, aztaqrva :D a logojuk se gyenge, meg a mottojuk "gaping holes exposed" :)
    egyebkent: nem bug hanem feature, meg lesz ez magyarazva.. vagy nem.
  • DjDano
    Így jár aki sznob!
  • hdo
    Nyugi, jönni fog biztos, csak még most agyal rajta, hogy mit mondjon. Úgyis az fog kikerekedni belőle, hogy nem az iPad hibája hanem a szolgáltatóé!
  • Ferrer
    Ulkesh?