29
-
#29 cateran: a cikkíró is téved, vagy szokás szerint átvette a faszságot egy másik oldalról. Az AT&T NEM forgalmaz iPad-et. Az Apple forgalmazza, de NEM KÖTELEZŐ hozzá netes csomagot venned. Nekem is így hozták. Benne van az AT&T simkártya, de nem kell használni. Itthon ment bele a T-Mobile-os sim és kész. USA-ban is megy más szolgáltató kártyájával is (amennyiben 3G / EDGE). -
bleifrei #28 +1 iPhail -
cateran #27 Jogos,jogos....azaz nem teljesen:)
" Az UMTS-modullal ellátott iPadeket az Egyesült Államokban kizárólag az AT&T forgalmazza,"
Vegul is igazad is van,meg nem is:) -
#26 Mennyi buta ember van itt, te jó ég. Amiről fingotok nincs, abba minek szóltok bele? Csak azért, mert divat az Apple-t fikázni? :) -
Ulkesh #25 Az iPadet ne keverd az iPhone-nal, az előbbi gyárilag független. -
Ulkesh #24 Miért ne tudnának? Az iPad bármelyik szolgáltatóval működik. -
#23 Ez teljesen rendben van, ezért írtam, hogy van rá megoldás. -
cateran #22 Attol ez meg nem Apple fail,akarhonnan nezzuk...ez AT&T fail...(az hogy csak veluk van szerzodese az Applenek..na AZ Apple fail) -
#21 Jaja, maximum szolgáltatót váltanak. Jah, azt nem tudnak, hát izé. Akkor még mindig ki tudják dobni a kukába az iPadjukat. -
cateran #20 Hehe..en ugyan imadom piszkalni az apple fanokat,de itt...ez szolgaltato fail,nem ipad... -
#19 "Nyugi, jönni fog biztos, csak még most agyal rajta, hogy mit mondjon. Úgyis az fog kikerekedni belőle, hogy nem az iPad hibája hanem a szolgáltatóé!"
Lehet hogy korlátolt vagyok de tényleg, hogy jött ki neked az hogy az ipad hibája?
-
eto demerzel #18 mi van, savanyu a szolo? e miatt van almatlan ejszakad? aki mar apple gepet vesz az snob? es aki windows-t hasznal az meg mazohista? szerintem komolyi szemelyiseg krizisben szenvedel. nem tudol [igaz nem is akarsz tudni] semmit errol a temarol, de azert neked megvan a velemenyed. ha meg veletlenul, masnak nem ugyan az akkor mar stigmatizalog. koros kisebbsegi komplexusban szenvedel? -
pixx #17 Én sehol nem olvastam MS szerverről, te igen? Link?
A belépő oldalt borították meg...
Amúgy érdekes, hogy csak Ipades készülékek címeit dobálta a gép nekik, több más milliót nem.
Lehet almás szervereik vannak? -
Ulkesh #16 Néha a cikket sem ártana elolvasni, mert akkor nem égnél ekkorát :) -
Ulkesh #15 Érdekes egy dolog ez.
Pár hacker feltört egy Windowsos szervert, de ennek már nincs is hírértéke. De arra, hogy ezen az úton iPades sim adatokhoz, meg e-mail címekhez jutottak az már valami.
-
#14 Mint ahogy tenyleg a szolgaltatoe, vagy nem olvastad el a cikket? :)
-
pixx #13 Ha 10 ft adnak is egy email címért, akkor komoly kár, főleg, hogy több szemetelőnek is el lehet adni...
Plusz név is van mellé :)
Sokat ér ez a lista. -
#12 It's PHENOMENAL -
pixx #11 Ulkesh...látod megmondtam egy hete, hogy rá fognak mászni az ipadra így vagy úgy ...lám-lám, igazam lett.
A rendszert nem törték fel, de népszerű termék lett belőle, így a hackerek fantáziáját birizgálta...
-
G_ArchAngel #10 Szerintem hosszu volt a mondat szamara: mire a vegere jutott, mar elfelejtette az elejet, igy nem tudta ertelmezni:) -
#9 Ezt már a cikkben is írják, miért kéne neki elmagyaráznia? :) -
syn7h37ic #8 Új mail címet kreál magának -
Ferrer #7 Azért 114 000 valós mailcím egy csomagban sokat érhet a levélszemetelőknek. Lenne rá kereslet (vagy van is) -
#6 Az e-mail címek megszerzésével aztán marha nagy kárt okoztak. A legtöbb mailcím gondolom weboldalakon is megtalálható. -
#5 "feature" Azaz XDDDDD -
#4 Goatse security, aztaqrva :D a logojuk se gyenge, meg a mottojuk "gaping holes exposed" :)
egyebkent: nem bug hanem feature, meg lesz ez magyarazva.. vagy nem. -
#3 Így jár aki sznob! -
#2 Nyugi, jönni fog biztos, csak még most agyal rajta, hogy mit mondjon. Úgyis az fog kikerekedni belőle, hogy nem az iPad hibája hanem a szolgáltatóé! -
Ferrer #1 Ulkesh?