Kötelező Steam profil a Fallout: New Vegashoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi van ezzel a frissítéssel? Nem egészen értem...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...csak gyanítom, hogy hülyeségeket beszélsz.
De csak akkor enged offline játszani, ha nincs elérhetõ frissítés. Annak ellenõrzésére pedig idõnként fel KELL menni a netre, különben el sem indítja.
Amúgy meg a Steam-es védelmet már évekkel ezelõtt feltörték... KETTÕ darab dll-t kellet kicserélni és minden ment Steam nélkül (ha GCFscape-pel kicsomagoltad az összes fájlt a Steam archívumaiból). Boccs...
Amúgy meg a Steam-es védelmet már évekkel ezelõtt feltörték... KETTÕ darab dll-t kellet kicserélni és minden ment Steam nélkül (ha GCFscape-pel kicsomagoltad az összes fájlt a Steam archívumaiból). Boccs...
Miért eladhatatlan? Minden egyes játékhoz külön Steam account, user name és password bele a tokba, és akármikor eladhatod...
Fantasztikus,akkor ennél marad pc-n a warez...Még1szer nem fürdök be eladhatatlan játékkal STEAM miatt...
remélem akkor emiatt azt a kurva live hígfost ki is veszik, hiszen steam mellett nincs értelme (eddig se volt).
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nem egészen... ahogy már korábban mondtam a sátán is tõlük tanul, meg a Nintendotól, de ez másik ügy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az ilyenek jobb is, hogy nem veszik meg...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ne is a steam mag a sátán hozzá ne érj. XD
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
nekem is fent van a steam, pedig alig használom, de ha használni kell, akkor nagyon profi. ha demózok, csak onnan.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Miért kell ennyire hányni a Steam-tõl? Teljesen korrekt rendszer, simán lehet játszani offline is, mindössze egyszer kell online aktiválni telepítésenként. Az Ubisoft DRM-jét jobban szeretnétek?
Hát, nálam is ellõtte azt a bizonyos piros pöttyöst...
Ha lenne internetem, akkor "esetleg" beleférne a dolog, mert eléggé barátian oldják meg a dolgot, de hát, STEAM...
Ha lenne internetem, akkor "esetleg" beleférne a dolog, mert eléggé barátian oldják meg a dolgot, de hát, STEAM...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.