24
Real Warfare 1242 - a XIII.század csatái
-
Hunor1 #24 Be ne dőljetek a videóknak!Fostalicska gomolygás az egész!Ha jó csatákra vágytok akkor Total War sorozatok! -
#23 inkább a King's Bounty-ra hasonlít)) -
#22 Kipróbáltam, de ugyanaz, mint a XIII. Century, vagyis unalom. Kinek jó az, hogy ilyen szarokat képesek kiadni? Még a Med1 is üti mindenben ... -
Hunor1 #21 Nah gép újraindít, most megy..de!
Gondoltam elkezdem a "kampányt"
Az első csatában a Teutonok ellen csak a nagy orosz sereg egyik(bal) szárnyán kaptam szerepet(a karakterrel)
0 a pénz először.Így a karakterem "upgrade"- jából visszavéve kaptam egy kis pénzt hogy vegyek még mellé pár egységet...Csak egy kicsit a hátukba kerülve megrohamoztam a Teutonok pár egységét és rövid "gomolygás" után megszalattak...szánalmas:((.Majd ugyanezen pálya 2. felében a hegytetőn lévő számszeríjászokat kellett lerohannom(miközben az orosz fősereg középen nyomult előre.Ez a "feladat" is gyerekjáték volt..:(( Nyertünk...khmmm.
Na ok nézzük mi jön..
Látom hogy most a Mongolok ellen kell csatűázni , (immár van valami 4770 aranyam)de most már egyedül vagyok. Ez lesz a második "pálya"...ÉS ÖSSZESEN VAN 8 azaz MYOLC csata és slussz....MEGA LOL !!!
Azt hiszem ennek ennyi volt! Uninstall.
Total War sorozat foreva! -
Hunor1 #20 ehh...
" can not be run twice"
ez meg mi a ...most el sem indul már...:(((((( -
Hunor1 #19 Közel sem jöhet a Medieval2 Total War fizikájához és csata megjelenítéshez..:((( -
#18 tiszta King Atrhur :o -
#17 Bár még nem láttam, de biztos?
"Vast territories to conquer and control" -
#16 Nem tűnik nagy dobásnak, de ez aranyos lesz. Mintha a Knights of Honor folytatása lenne:
Reign: Conflict of Nations -
Blum #15 Akkor az -
#14 de igen -
Hunor1 #13 Egyelőre nagyon kevés az infó a játékról..ha majd valaki elkezdi akkor kéem hogy a #8- as kérdésemre válaszoljon plz! -
#12 ez bloom és nem hdr
és tényleg ritka ocsmány módon erőltetik az oroszok :( -
#11 medieval 2 koppintás -
Blum #10 Kár,hogy már kint van. -
#9 Hali!!!Raméljük jókis game lessz!! -
Hunor1 #8 Hi
Ez nem ugyanaz a séma mint a XII Century? Gondolom csak csaták sorozata. Nincs gazdaság , statégiai térkép, fejlesztések stb. mint a Total War sorozatokban? -
#7 egy próbát megér.képek alapján tetszik -
Blum #6 Hát igen,a HDR tényleg durván el van túlozva,de amúgy fain kis játék. Majd éjszaka megpróbálok vele játszani kicsit komolyabban is. -
#5 mi van? sikerült leszedned egy orosz verziót, PEDIG ott volt hogy RUS? szted a RUS az nem az oroszra utal? tudod Russia -
#4 amúgy nálam tényleg olyan mint egy nagyon-nagyon színes festmény((( pontosabban a keresztfiam gépén, mert az enyémen el sem indul.
Nekem sikerült egy orosz verziót leszedni, peidg ott volt hogy RUS((
-
#3 baszki ma már nem készül olyan igényes játék amiben NINCS ELTÚLOZVA az a qva HDR? ritka szar így :/ -
Blum #2 Jónak néz ki! (:
Mindjárt meg is nézem. -
#1 Orosz fejlesztés. Alexander orosz herceg harcai a teuton és a svéd hódítók elllen....
HONLAP
A csaták hatalmas területen zajlanak, láttam néhány olyan formációt amit még hasonló játékban nem.
Már kint van))