14
  • JohnR
    Én is úgy gondolom, hogy kb 60-70 millios amerikai bevételt fog produkálni a Ragadpzók, meg kb ennyit vagy egy kicsit többet a nemzetközi piacon is.
    Az Alkonyat meg szerintem fogja hozni a második rész bevételeit. A tendencia is hasonló lessz szerintem, tehát a kezdése erős lesz. Nincs ebben semmi különös a mai fiatalokat érdeki ez a kombináció: romantika + vámpírok + szerelem stb.
  • Barakukk
    Kb. 40 millióból készült a Predators, az Alien Vs Predator 2 pedig 41 milliót hozott Amerikában, de egy jó szorzó mellett sem valószínű, hogy 70 millió felé eljut, nem mennek most a lényes horrorok, lásd most a Splice-t, ugyancsak Adrien Brody-val, 20 millió körül végezni fog, ha nem lényegesen alatta.
    A Napfogyatkozás pedig közel, ha nem több, mint 300 milliót fog hozni Amerikában. Juhé!
  • CaptainRumi
    Most erre mit mondjak? Megint hülye vagy, egyértelmű.
  • Freddycom
    Amíg ez a szar el nem terjedt, egyik tini picsa sem tudta mi az h tvájlájt vagy saga. De mostanra már nagyon megy nekik...Eeeeedváááárd.
  • JohnR
    Az SPI nem szállt ki a filmforgalmazásból, csak átalakította a tevékenységét, az Alkonyat mostani új részét is a Fórum Hungary-val közösen fogja forgalmazni. A plakáton is rajta van az SPI logó. A DVD-ket pedig a most júniusban debütáló Gamma Home Entertainment (GHE) fogja forgalmazni.

Antal Nimród az USA-ban született, de magyar származású - szerintem.

A Ragadozókról meg korai lenne azt állítani, hogy bukni fog, azért várjuk meg a premiert. Meg különben is, relatív mi számít majd bukásnak, hiszen a film nem került többe 40-50 millió dollárnál és ezt az összeget azért, ha nem lesz nagy siker, akkor is produkálni fogja. (+ a nemzetközi bevételek)
  • Seth
    Szülei magyarok, ergó ő is az. Az lényegtelen, hogy éppen a Himalájában született.
  • Csak77
    Egyrészt Antal Nimród nem magyer, az soha nem is volt az. Másrészt, hatalmas bukás lesz a Predators film, ez egyértelműen.
  • gabeone
    Értsd: Angol-Magyar felirat párosítás.
  • gabeone
    Ne is gondoljunk bele, hogy a plakátkészítő üzleti személy mekkora összeget zsebelt be ezért a "remekműért". Zseniális munka!
  • tom..
    Persze hogy foglalkozik, mert manapság ez a trendi, erre bukik a sok tini.. :)
    Valahogy vonzani kell a népet..
  • shaddam
    Én kiverem arra a cuki farkaspofira.
  • CaptainRumi
    Azért elég szánalmas az SG-től, hogy evvel a vérfossal majdnem minden héten foglalkozik, de az Antal Nimród által jegyzett Predators-ról egy kurva szót nem szól.

De ez úgy általánosan az egész magyar médiára igaz
  • FrostyDK
    a második rész óta már "the twilight saga" már az elején is azt mondanak alkonyat helyett, 2010 van már túl bonyorult magyarul írni a magyar plakátra
  • xido
    magyar plakátra nehéz rátenni az Alkonyat szót?:)