Elment az emberek kedve a mozitól?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Idén engem két film tudott eddig a moziba csalogatni, ami nem más, mint a Toy Story 1-2. Pedig eredeti dvd-n is megvannak. 😊

Naná, hogy a 3. rész lesz, amit legközelebb megnézek majd 😊
shaddam
Nos ilyen szar filmeket letölteni se éri meg.A tron elõtt nem hinném hogy beteszem a lábam moziba idén.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

immovable
Fos filmek.
yesname
És ezt Te honnan tudod? 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Victor1103
Én az idei mozikínálatból csak egyetlen egy filmért vagyok hajlandó a pénzt áldozni az pedig az INCEPTION. Messze a legjobb film lesz idén.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Akkor átfogalmazom: engem nem érdeklõ filmeket sorolt fel a cikk. A felsoroltakból még a Vasember 2 az, amit megnéztem (nem volt rossz az elsõ része), de sajnos nem hengerelt le. Jó volt, de jobbra számítottam.
A Szupercsapat és a MacGruber elõzetesét megnéztem, mert ezeket a filmeket vártam én is, viszont nagy csalódás volt mindkét trailer. A Marmaduke, a Szex és NY 2, a Get Him To The Greek, a Lepattintva, valamint a Karate kölyök (és talán még a Robin Hood is) alapjáraton már nem tudják felkelteni az érdeklõdésem. A Perzsia hercegét egyik kedves ismerõsöm - kivel ízlésem nagyon hasonló - már látta, s nem ajánlotta. A Hibridrõl és a Killersrõl nem tudok mit mondani, semmi infóm nincs róluk...
De persze ez saját vélemény, Neked is más az értékrended, másoknak is, no meg az amcsikat ne is említsük 😄

"hát ilyen marmaduke féle filmekkel nem csodálom"

ennyire nem jött be? röhej, de sokkal jobban sikerült, mint a többi, übersikeres, beszélõ állatos film. mégis ez bukott, hmm.

ne legyen már ilyen egyszerû a gondolkodásunk, emberek.
"Talán ha nézhetõ filmeket gyártanának végre..."

talán, ha lenne fogalmad róla, hogy ezek nézhetõek-e. talán, ha eszedbe jutna, hogy épp a legnézhetetlenebb filmek a legnézettebbek. talán, ha ezt arra írnád, ha megbukik egy film, nem pedig 100M-kat kaszál, mint a shrek, vagy a szex és ny, vagy a pop, vagy az iron man.

ezek mind nézett filmek.
Talán ha nézhetõ filmeket gyártanának végre... A felsoroltakból egyik se érdekel, még annyira sem, hogy letöltsem, nemhogy moziban nézzem...

hát ilyen marmaduke féle filmekkel nem csodálom