10
-
lamella #10 Idén engem két film tudott eddig a moziba csalogatni, ami nem más, mint a Toy Story 1-2. Pedig eredeti dvd-n is megvannak. :)
Naná, hogy a 3. rész lesz, amit legközelebb megnézek majd :) -
#9 Nos ilyen szar filmeket letölteni se éri meg.A tron előtt nem hinném hogy beteszem a lábam moziba idén. -
#8 Fos filmek. -
#7 És ezt Te honnan tudod? :D -
#6 Én az idei mozikínálatból csak egyetlen egy filmért vagyok hajlandó a pénzt áldozni az pedig az INCEPTION. Messze a legjobb film lesz idén. -
Magyarszív #5 Akkor átfogalmazom: engem nem érdeklő filmeket sorolt fel a cikk. A felsoroltakból még a Vasember 2 az, amit megnéztem (nem volt rossz az első része), de sajnos nem hengerelt le. Jó volt, de jobbra számítottam.
A Szupercsapat és a MacGruber előzetesét megnéztem, mert ezeket a filmeket vártam én is, viszont nagy csalódás volt mindkét trailer. A Marmaduke, a Szex és NY 2, a Get Him To The Greek, a Lepattintva, valamint a Karate kölyök (és talán még a Robin Hood is) alapjáraton már nem tudják felkelteni az érdeklődésem. A Perzsia hercegét egyik kedves ismerősöm - kivel ízlésem nagyon hasonló - már látta, s nem ajánlotta. A Hibridről és a Killersről nem tudok mit mondani, semmi infóm nincs róluk...
De persze ez saját vélemény, Neked is más az értékrended, másoknak is, no meg az amcsikat ne is említsük :D -
winnie #4 "hát ilyen marmaduke féle filmekkel nem csodálom"
ennyire nem jött be? röhej, de sokkal jobban sikerült, mint a többi, übersikeres, beszélő állatos film. mégis ez bukott, hmm.
ne legyen már ilyen egyszerű a gondolkodásunk, emberek. -
winnie #3 "Talán ha nézhető filmeket gyártanának végre..."
talán, ha lenne fogalmad róla, hogy ezek nézhetőek-e. talán, ha eszedbe jutna, hogy épp a legnézhetetlenebb filmek a legnézettebbek. talán, ha ezt arra írnád, ha megbukik egy film, nem pedig 100M-kat kaszál, mint a shrek, vagy a szex és ny, vagy a pop, vagy az iron man.
ezek mind nézett filmek. -
Magyarszív #2 Talán ha nézhető filmeket gyártanának végre... A felsoroltakból egyik se érdekel, még annyira sem, hogy letöltsem, nemhogy moziban nézzem... -
jcsabi #1 hát ilyen marmaduke féle filmekkel nem csodálom