Megvan, miről fog szólni az Indiana Jones 5?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert, ha igazak, akkor azt mondja frank marshall, hogy igazak?😊
Ezek a hírek meg lettek cáfolva. Frank Marshall, a producer mondta, hogy teljesen hamisak.
Csak én gondolom, hogy valami bibliai tárgyat fog keresni? Mint eddig minden páratlanadik számú részben.
Amúgy is, Bermuda-háromszögnél mit keresne?
Csak én gondolom, hogy valami bibliai tárgyat fog keresni? Mint eddig minden páratlanadik számú részben.
Amúgy is, Bermuda-háromszögnél mit keresne?
A kora nem fog gondot okozni, nagyszerû formában van. A negyedik részben is elképesztõen jól nyomta az akciójeleneteket. Ráadásul, ha bele gondolok, akkor Sean Connery 72 éves volt A Szövetség forgatásánál és abszolút megoldotta a kalandhõs, Allan Quatermain szerepét.
😊
Amúgy pont ma olvastam Fordról, hogy buddhista. Nem is tudtam.
Amúgy pont ma olvastam Fordról, hogy buddhista. Nem is tudtam.
4-esben tök jól megoldotta, megoldották (a kora ellenére). Szerintem ezt az 5-öst még elugrándozza. Persze nem úgy mozog már, mint 30évesen, de ezt nem is várja el tõle senki.
#9: +1
#9: +1
Harrison Ford nem öreg már ehhez egy kicsit? (Nem Indiana Jones korára értem, hanem arra, hogy öreg már egy ilyen filmhez. Futni, ugrálni, mittudomén.)
Amúgy nincs vele semmi bajom, egyik kedvenc színészem. 😄
Amúgy nincs vele semmi bajom, egyik kedvenc színészem. 😄
..........de ilyen cikket hogy MIRÕL fog szólni na mirõl baszdmeg mezítelen csigák utazásairól a kertben...........hmmm éerdekes téma...XD
szeretem az összes indi filmet, bár tényleg a 4. a "legrosszabb" de még így is lazán veri az összes többi más kalandfilmet, fõleg a mostaniakat, várom az 5. részt és persze a 6. is :-)
Nem tudom azt a hülyegyereket minek kell megint belerakni. Még az a név is, hogy "Mutt Williams"...
Amúgy vevõ vagyok rá, mert szeretem az Indy-filmeket, még ha az utolsó tényleg nem is lett az igazi.
Amúgy vevõ vagyok rá, mert szeretem az Indy-filmeket, még ha az utolsó tényleg nem is lett az igazi.
hol írtam, hogy nem villanyzna fel?
kurva nagy az összes Jones film, az utolsó is nagyon szórakoztató volt.
de ilyen cikket hogy MIRÕL fog szólni na mirõl baszdmeg mezítelen csigák utazásairól a kertben..
kurva nagy az összes Jones film, az utolsó is nagyon szórakoztató volt.
de ilyen cikket hogy MIRÕL fog szólni na mirõl baszdmeg mezítelen csigák utazásairól a kertben..
anti hero
"borzasztó fogadtatású, ámde nagyon sikeres negyedik epizódnak."
nem lett olyan jó, mint az eredeti trilógia bármelyike, de a 77%-os rotten értékelést, nem mondanám borzasztónak...ja hogy az SG kritikára gondolsz? haha
nem lett olyan jó, mint az eredeti trilógia bármelyike, de a 77%-os rotten értékelést, nem mondanám borzasztónak...ja hogy az SG kritikára gondolsz? haha
De szar neked ha semmi semm tud felvillanyozni... 😄
Jöhet a Jones nyugodtan. Bár egy új szereplüvel eltudnék még képzelni 1-2 20as évek végén játszodó részt is. 😄
Jöhet a Jones nyugodtan. Bár egy új szereplüvel eltudnék még képzelni 1-2 20as évek végén játszodó részt is. 😄
mégis mirõl szólna?!???
okkult tudományokról, valami õsi, misztikus erõvel bíró hatalomról ami egy tárgyhoz/helyhez van kötve és amit a gonosz nácik (vagy oroszok) meg akarják szerezni!, de a végén csodával határos módon és Indy segítségével nem sikerül és valamilyen módon megsemmisül/elérhetetlenné válik. a gonoszok meghalnak (saját hülyeségük által, Indy mosolyog, és tü tü tü tûû, tü tü tûû
teh end
okkult tudományokról, valami õsi, misztikus erõvel bíró hatalomról ami egy tárgyhoz/helyhez van kötve és amit a gonosz nácik (vagy oroszok) meg akarják szerezni!, de a végén csodával határos módon és Indy segítségével nem sikerül és valamilyen módon megsemmisül/elérhetetlenné válik. a gonoszok meghalnak (saját hülyeségük által, Indy mosolyog, és tü tü tü tûû, tü tü tûû
teh end
anti hero