26
Luther - UK sorozat
-
#26 Megnéztem a 3. évadot. Szerintem igen jó lett. Váratlan fordulatok, izgalom, kötéltánc a törvény és az igazságérzet mezsgyéjén, komor hangulat. Az egyetlen bajom, hogy túl rövid (csupán 4 rész). Remélem csinálnának egy 4. évadot is...
Aki esetleg még nem ismeri DCI John Luthert, és kedveli az igényes sorozatokat, érdemes belevágnia. Merőben más, mint az amerikai sorozatok. -
#25 Kint van a 3. évad! -
#24 Már javában forgatják a 3. évadot! 4 részes, dark hangulatú évadot ígérnek a készítők. Nagyon várós! -
#23 end -
#22 2.évad
ende
gyakorlatilag vége?
végülis lezárták a szálakat....
:/
szóval jóóó volt;) más.. -
#21 igen nekem az a hátborzongató csajszi nagyon hiányzik
olyan szitu kellene hogy luther nyomoz a csaj meg a sötét oldala lenne, mondjuk ő végezné a piszkos munkát)) -
#20 2. résznél járok;)
érdekes...
valahogy olyan más az 1. első évadhoz képest
-
#19 2. évad 10/10 -
Ariakus #18 Na, nem hittem volna, hogy csinálnak 2. évadot is. Az első nagyon jó volt, kíváncsi vagyok a 2. miket tartogat majd számunkra, remélem legalább annyi plot twistet mint az első évad. -
#17 re,élem valaki csinál feliratot a 2 évadhoz is -
#16 aki kedveli ezt az nézze a Thorne sorozatot is, szintén angol és szintén zenész (aki depis ne nézze ezt se mert nem életvidám tüllruhába öltözött almás pitét dugó amerikaiakról szól) -
Ariakus #15 most szeptemberben nem folytatódik a sorozat? -
msstz #14 6. Vége lett még kedden. Én angolul néztem. :) -
#13 miért hány részes az évad?
felirat tudtommal még a 3-nál tart.. -
msstz #12 tökjó volt a finálé :) -
#11 shield-et én kb. 3percig néztem:) -
#10 igen azt daráltam meg a shield-et is, most még a shoutlandot meg a justifiedet nézem..azok is nagyon jók))) -
#9 ajánlom még figyelmetekbe a "The Wire" című sorozatot (HBO)
imdb 10:9,7 25000szavazó alapján -
#8 igen engem is irritál, de uyanakkor valami "beteges" mégis vonz a karakterében, amit nem tudok megmagyarázni)))) -
#7 engem irritál -
#6 a cím miatt először azt hittem luteránus barátunkról van szó..... -
msstz #5 hihetetlen ez a nő, badass bitch, akihez mégis vonzódsz. -
#4 ruth wilson imádnivaló avval a kacsaszájával)))
-
#3 űűűűűűűűű Stringer Bell!!!!!!
ez csak jó lehet -
msstz #2 Ez egy baromi jó sorozat, lehetett volna hosszabb is, bár akkor lehet, nem lett volna ennyire sűrű, ennyire nem amerikai. -
#1 Komor hangvitelű zsarus sorozat a ködös Albionból...Idris Elba főszereplésével.
Sorozatjunkie
comment.blog.hu