Vékonyabb és gyorsabb az új 4G iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LZ forever
Ez most komoly? A többi mobilos OS-nél szerinted mire van optimalizálva? Comodore 64-re?
Ezért nem adok ennyi pénzt.
crApple, pfft... <#whatever>#whatever>
Ferrer:
az érintõs fókuszálás már a 3GS-ben is megvan, az újdonság itt csak annyi, hogy videó felvétel közben is használható, ha jól értelmeztem. A 3GS-ben csak a videófelvétel elõtt állítható be, közben nem (bár lehet, hogy iOS 4-ben már ezen is lehet).
Cikkhez:
A cikk címe elég gáz, van már rendes hivatalos neve is a telefonnak tegnap óta és abban sehol nincsen 4G. Miért nem lehetett úgy leírni, ahogy nevezik, tehát iPhone 4?
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Csak pl. a messenger es a skype tudta eddig. A mobilos valtozatok kozzul is jopar. De azok mennek wifin es 3G-n is. (a messenger-t anno lattam meg 2.5G-n is mukodni)
Most mar csak azt szeretnem tudni, hogy fogjak az apple fan-ek kimagyarazni, hogy ha eddig kulon jo volt hogy nincs multitask a regebbi valtozatokban akkor miert lesz jo most hogy lesz. Persze a 'forradalmi' vagolapnal is sikerult valahogy... <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
/*WTF?!*/
Istenem. Ha AMÚGY IS csak a T fogja forgalmazni(mit ahogy eddig is), akkor nem tökmindegy? Kössünk már bele megint hülyeségekbe, nagyokos.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ja, az ár: A 240 körüli dollár miatt nem kell majd csodálkozni ha méregdrága lesz. Csak érzékeltetésképpen: 1000 dollár volt 180-190 ezer forint, most 240... Ráadásul a kinti árak nettók, tehát nem érdemes a bruttóhoz viszonyítani. A kettõ együtt pedig nagyon húzós lesz, de ez nem az Apple hibája.
USA-ban valóban annyi volt a 3GS, mint korábban a 3G, de itthon nem ez volt a helyzet.
/*WTF?!*/
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
mondjuk az más kérdés, hogy wifin mûködõ ilyen videótelefonálás nemigen volt eddig😊
Késõbb 3G-n is elérhetõ lesz. Hol adták úgy elõ, hogy õk találták ki? Én sehol nem láttam / hallottam ilyet.
"Kíváncsi vagyok, itthon mennyibe fog kerülni, valahogy biztos vagyok benne, hogy nálunk valami különös okból kifolyólag jócskán drágább lesz a 3GS jelenlegi áránál..."
Elvileg ugyanannyi mint a 3GS (mint ahogy az is annyi volt mint a sima)
-iphone
-iphone 3g
-iphone 3gs
-iphone 4
Nem volt iphone 2 vagy 2g. Az eredeti nem tudta a 3g adatátvitelt, gondolom ezért lett a következõ neve 3g mert az lett az elsõ 3g képes. És az új neve azért nem 4g csak 4 mert nem képes a 4gre.
Szerintem.
Eddig is csak tmobilenál lehetett kapni, õ a szerzõdéses partner akármi is van benne.
Az A4 proci jobb, és energiahatékonyabb, mint amik a konkurenciák készülékeiben jelenleg vannak.
Sebességben emiatt gyorsabb is már..... lényegesen.
Drága??? itt igen !!! Nem itt kell megvenni, létezik eBay is..... és mivel alapból tud magyarúl még ez sem gond..... eBay...ajándékként feladatni 10 USD értékkel....ÉS FELEANNYI SINCS MINT ITT !!!!!!!!!!!!
A én iPhone 3g-m 32 gigás 70 Ezerért jött meg az USA-ból .... 4 hónapja vettem.
http://www.gsmarena.com/apple_iphone_4-3275.php
Egyébként semmi különös nincs az új Iphone-ban, ezt a szintet már a konkurencia is tudja, sõt némely paraméternél túl is szárnyalja.
Hát, nem védeni akarom õket, de lehet, hogy az Apple lángeszeire gondolt 😊)
A másik mondat tényleg túlzás.
Nem értek annyira a szabványokhoz, de mégiscsak mobilnet elõfizetéssel árulják az iphone-t...
LZ forever
LZ forever
LZ forever
/*WTF?!*/
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Nekem e-mailezhez hasonló megkötésekkel rendelkezõ Bluetooth is elég lenne. Mp3-at 1x küldtem telefonra notebookról, de az egy ~100k-s saját dolog volt😊
Lehet, hogy menni fog 3G-n a hívás, viszont keynote alapján SIP alapú az egész, ami ámbár szabványos (bár használt kodekek nem nyíltak), de inkompatibilis a jelenlegi 3G videohívással - így meg sokat ér. (Persze nyíltság miatt nem tartom kizártnak, hogy lehet "face time" kompatibilis programokat készíteni más platformra is, de akkor már inkább skype😊 (kizártnak tartom, hogy 3rd party szoftverekbõl ne lehessen elérni a front kamerát))
/*WTF?!*/
LZ forever
LZ forever
www.adamexdesign.hu
Amikor beszélni kezdett a kameráról, én reméltem, hogy nagyobb szenzor lesz benne, úgy lehetne igazán szép képeket készíteni. Ami nagyon tetszik (gondolom mindenkinek, nem csak nekem), az az érintésre fókuszálás (ez nagyon tetszik az újabb gagyi kiskompaktokban is) meg a HD videó felvétele. Persze ezeket se õk csinálták elõször, de jó látni, ahogy kezd teljessé válni a kép.. ha lenne benne rádió, ez lenne az elsõ iphone, aminek komolyan elgondolkoznék a vételén.
LZ forever
Ha te el akarsz adni egy terméket, akkor beleviszed, sõt rögtön azzal kezded a prezentációdat, hogy "ezt elõttünk már mások is megcsinálták, de most már megkésve ugyan, de mi is itt vagyunk", ugye?
"normális Bluetoothban sajnos biztos vagyok, hogy sohasem fog"
Ja, képeket küldeni szép lenne (azt jailbreakkel tudsz, iBluenova), de zenék küldését soha az életben nem fogják engedni. Ne feledjük, hogy az iTunes és az iPod még mindig a zeneipar nagyjai (bevétel tekintetében)... Nyilván nem fogják engedni, hogy a másolásvédett 99 centes számaidat küldözgesd csak úgy..
A videotelefonálás meg tuti mûködni fog 3G-n is, hiszen ilyen szolgáltatáshoz kapcsolják a telefont is az AT&T-nél. Elképzelhetetlennek tartom, hogy idõvel ne lehessen 3G-n videózni.
LZ forever
/*WTF?!*/
Ez a kissé komolykodó dizájn nekem tetszik is meg nem is. Ha tényleg olyan überfasza a kijelzõje, akkor jó lesz az összkép. Legalább megvan az az elõnye, hogy meglátják nálad, tudni fogják, hogy neked már a legújabb ájfonod van, mert te MEGTEHETED! ;D
Az külön tetszik, hogy nem tettek bele 8-10 megás kameraérzékelõt, és a hátulról megvilágított szenzor ötlete is tetszik, mondjuk nem tudom egyelõre, mi is az. A két led helyett azért tehettek volna bele xenon vakut. Ez kicsit low-tech...
Az iOS 4-gyel mindenképp nagyot alakított az Apple (ismét). A multitask rohadtul tetszik. Hihetetlen, mennyire innovatívak tudnak lenni már több mint 20 éve.
Már csak egy FM rádió hiányzik, de az nagyon!!
LZ forever
Kíváncsi vagyok, itthon mennyibe fog kerülni, valahogy biztos vagyok benne, hogy nálunk valami különös okból kifolyólag jócskán drágább lesz a 3GS jelenlegi áránál...
/*WTF?!*/